senin ilacın iyi bir kız arkadaş ama bu ülkede zor be yinede umudu kaybetme abicim çalış para kazan ve yurt dışına git uzun ya da kısa vade plan yap |
Tükenmiş gibi hissetmek (2. sayfa)
-
-
Hayatın gerçekleri nelerdir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monotonluk ne yazık ki varlıkların kaderi, güneş bile her gün batıyor. Monoton hayat çok normal bir şey. Ama yaptıklarıni daha farklı yaparsan hala eglenebilirsin. Hep aynı oyunu oynamak yerine farklı bir oyun oynamak gibi düşün. Sonuçta yine oyun oynuyorsun ama farklı bir oyun.
Başarısızlığa gelirsek. Herkes başarısız. Abartmıyorum direkt herkes başarısız diyorum. Hatta en başarılı gözüken insanlar en başarısız insanlarda çünkü onlara aynı zamanda en çok deneyen insanlarda oluyor. Sen de dene. Şöyle düşün sen 0sin şu an demedin başarısız oldun hala daha 0sin. Eksiye düşmedin hatta kazandigin deneyim sayesinde bir yolun kötü olduğunu gördün.
Acısız bir çıkış yolu olsa keşke, ülkenin şartları, bir de üstüne aile baskısı, psikolojinin içine etmeleri filan iyice bunalıyorsun.
Yapabildiğimizi yapıp bu hayat denen kalıba gireceğiz, mecburuz, yaşamak bizim için böyle bir şey. Aileden zengin değiliz, seçim hakkımız yok, özgür bir irademiz de yok, %95'imiz izleyip bitireceğiz hayatı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım haklısınız yaşadığım her şeyi değiştirmem gerek belki o zaman hayata karşı pozitif olabilirim. Teşekkür ederim
Yetenekli ve çalışkan birisi olamadım maalesef ailem asgari ücret alan insanlar onları izliyorum ve hayat cidden bu mu diyorum sadece ise gidip gelmekle hayatlarını harcıyorlar çünkü çalışmanın mecbur olduğunu biliyorum ama ölecekler öleceğiz ve ne için bu bütün şeyler diyorum
Evet haklısınız şuanda en büyük sorunum mental ve fiziksel olarak sağlıklı bir bedene ve ruha sahip değilim ilk başta onları düzeltmek istiyorum kafam istemediğim şeylerle dolu
Evet maalesef ki dedikleriniz biz gençlerin ortak sorunu fakat bunu unursamadan yaşayan onca insan var bende düşünmeden hayattan keyif alarak yaşamayı denemek istiyorum sanırım bunlarin altında büyük bir özgüvensizlik yatıyor çünkü öyleyim
Evet kardeş bende aynı şeyi düşünüyorum birde bunu tersten düşün Vehbi Koç veya Sakıp Sabancı'sın Türkiye'nin sayılı zenginleri arasındasın dünyalık her şeye sahipsin, ölüyorsun ve ibadetlerin eksik olduğu için zebaniler dünyada yaşadın artık ızdırap çekme vaktin geldi deyip Cehenneme atıyorlar yani ahireti asla unutmayın ve Allah'ın istediğini ve söylediğini yapın yoksa işin şakası yok adamı Cehennemde kebaba çevirirler haberin olsun
Böyle düşünerek daha büyük bir çıkmaza girmez miyiz
Ben çoktan tükendim
Monotonluğu bozun ve konfor alanınızdan çıkın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkmaz derken ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X