Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyeti Tarafından İadesine Karar Verilen Para Nerden ve Nasıl Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superbox aboneliğimi iptal ettirdiğimde modemi Turkcell iletişim merkezine götürdüm kabul etmediler ille de Superonline iletişim merkezine götürüp vermelisin dediler. En yakın Superonline iletişim merkezi ise evime bir hayli uzaktı ve pandeminin tam da en yoğun olduğu dönemdi bu sebeple zamanında götürüp veremedim. Bunun üzerine 1000 TL modem ücreti faturaya yansıttılar. Daha sonra modemi istedikleri yere götürdüm lakin teslimat süresi geçti diye kabul etmediler. Bunun üzerine Tüketici Hakem Heyetine başvurdum ve haklı bulundum alınan 1000 Tl lik modem ücretinin tarafıma iadesine karar verildi. Şimdi ben bu parayı nerden ve nasıl alacağım hiç bir fikrim yok. Nereye ne diye başvurmam gerekiyor beni aydınlatabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 7 Kasım 2021; 20:25:16 >

• Superonline ı ara
  • Turkcell ile iletişime geçmelisin. Umursamazlarsa adliyeye gidip icra müdürlüğüne dilekçe verip icra takibi açtıracaksın. Orada tüketici hakem heyeti kararını göster onlar sana yardımcı olur. Paranı icra alacak sonrasında sana ödeme yapacak.

• 0537 kullanıcısına yanıt

maalesef böyle. Yani yasa ve karar var ama takmıyor bu firma bana da aynısını yaptı. Tanıdık vs varsa kolay halledersin yoksa zor işin. Yarın gününü alır adliyeye git vs.

Ama madem kararı da aldırdın peşini bırakma ve buraya yaz lütfen.

• 2020 yılında ödediğim Superbox cayma bedelini Tüketici Hakem Heyeti kararıyla ben de geri aldım. İcra takibi açmanıza gerek yok süreç çok uzar. Turkcell uygulamasından Talep İlet kısmından talep açın ve ardından her gün arayın. Normalde heyet kararı içeren belgenin posta yoluyla kendilerine ulaşmasını bekliyorlar, ben siz hiç beklemeyin ben size göndereyim diyip göndermiştim uygulama üstünden. Hatta ben biraz abartıp talep açtıktan 2-3 sonra Twitter'da Turkcell Destek sayfasına twit atmıştım paramı neden yatırmıyorsunuz diye :) Aşağı yukarı 15 gün içinde paramı yatırmışlardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.