Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.383
Cevap
947
Favori
2.683.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greenman

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Şekerbank'ın Tasarruf ettiren kredisi çok cazip.
    0,99 Gerçek faizi var hiçbir masraf almıyorlar.
    1 Tanede çeyrek altın veriliyor.

36 ay vade için ziraat bankasından daha uygun hatta en uygun banka diyebiliriz

Dosya ücreti, kredi komisyonu, sigorta yok

diyor bu haliyle gerçekten çok iyi gibi.

ziraat iyi derken şimdi şekerbank daha iyi bi kredi çıkardı. kafam karışık biraz daha beklesem mi diyorum.

• Kesinti yoksa bende şekerlere bir uğrayım.Yoksa koçfinanstan 25000 tl için 36 ay vade de 525 tl tırtıklayacaklar. koçun ödeme 845x36 toplam 30420 ,şekerinki de 857x36 toplam 30852 ama 525 tl kesintipeşin değil de zamana yayılmış gibi.
    SONUÇ olarak toplam ödeme aynı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

iş bankasından kredi çektim ve 25 yaşında olmama rağmen 5 yıl boyunca her yıl 150 lira hayat sigortası çıkarttılar
    bu normal midir
    bana fahiş gibi geldi de...
    bugün çektim çok geç farkettim kazığı yalnız

şimdi gitsem krediyi iade etsem aynı parayı iade ederler mi bana ? (masraflar ve hayat sigortası dahil)

Bu işte bir hata var. Elimde iş bankasının kağıdı var. 10 bin tl için 90 tl. sigorta. Genelde ilk yıl alıp sonraki yıllarda ısrar etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Kesinti yoksa bende şekerlere bir uğrayım.Yoksa koçfinanstan 25000 tl için 36 ay vade de 525 tl tırtıklayacaklar. koçun ödeme 845x36 toplam 30420 ,şekerinki de 857x36 toplam 30852 ama 525 tl kesintipeşin değil de zamana yayılmış gibi.
    SONUÇ olarak toplam ödeme aynı gibi.

Kesinti yoksa gerçekten iyi. İş bankası ile kıyaslarsam 20 bin tl ye 60 ay vadede. Aylık neredeyse 20 tl fark var. Geri ödemede ise 1.300 tl gibi fark ve dosya masrafıda yoksa bu fark 1.500 e kadar çıkıyor. Yarın öğleye kadar gidip sorayım.
  • Arkadaşlar öğrenci için kredi veren bir banka var mı? 1500 lira civarı ihtiyacım varda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yonetmenbey

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

iş bankasından kredi çektim ve 25 yaşında olmama rağmen 5 yıl boyunca her yıl 150 lira hayat sigortası çıkarttılar
    bu normal midir
    bana fahiş gibi geldi de...
    bugün çektim çok geç farkettim kazığı yalnız

şimdi gitsem krediyi iade etsem aynı parayı iade ederler mi bana ? (masraflar ve hayat sigortası dahil)

Eee arkadaşım ben özellikle yazdım, İş Bankasının sigortasına dikkat et kazık diye.. Geçmiş olsun..

Vallahi görmedim arkadaşım
    Aradım sordum bildiğin her yıl ödeyecekmişim
    yok artık
    krediyi bugün kapattırsam masrafları geri alabiliyor muyum acaba?

• arkadaşlar 110.000 tl kredi çekmeyi düşünüyoruz.

maalesef konut olduğu halde, konut kredisine sokamıyoruz.

daireyi borçlu hali ile devir alacağız.

nasıl bir yol izleyelim. en düşük faiz gideri ile nasıl kaparız bu işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Arkadaşlar öğrenci için kredi veren bir banka var mı? 1500 lira civarı ihtiyacım varda.

Aynen katılıyorum hocam. Ben tıp fakültesi öğrencisiyim hsbc sanırsam son sınıft olunca veriyomuş tıp fak. özel ama onun haricinde öğrenciye kredi veren yer var mı acaba ? Varsa neresi var yoksa babama 1500lira civarı kredi çektirip kullanmak istiyorum neresi en avantajlı şu an için ?
  • quote:

Arkadaşlar öğrenci için kredi veren bir banka var mı? 1500 lira civarı ihtiyacım varda.

Sanmıyorum, Daha önce kredi kartı v.s kullandıysanız ve ödemeler düzenli yapılmışsa alırsınız bir ihtimal.
  • Şekerbankın masrafsız kredisinde altınları almak için zamanında taksitleri ödeyin diyor.Yani erken ödemekte yasak .Ben mi yanlış anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar 110.000 tl kredi çekmeyi düşünüyoruz.

bir arkadaşım anlatmıştı bankaların kredi başvurularını aynı gün yap aynı gün çek bir ay sistemden görülmüyor birden fazla bankadan çekebilirsin diye denemeye deger
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

quote:

bir arkadaşım anlatmıştı bankaların kredi başvurularını aynı gün yap aynı gün çek bir ay sistemden görülmüyor birden fazla bankadan çekebilirsin diye denemeye deger

Evet doğru, Mesela işbankasından 1 ay önce kredi kartı aldım Hala Kredi kayıt bürosuna yansımadı.

Ek olarak,
    İhtiyaç kredilerinde 50.000'den fazla veren banka göremedim ben.
    Her bankada güzel oranlar vermiyor Konut kredisi kadar cazip olmayacaktır.

• quote:

Şekerbankın masrafsız kredisinde altınları almak için zamanında taksitleri ödeyin diyor.Yani erken ödemekte yasak .Ben mi yanlış anladım.

Altını almak isterseniz erken ödeme veya kapatmak yasak.
    Erken öder veya kapatırsanız Altından oluyorsunuz fazla bir sorun göremedim..
  • quote:

quote:

Şekerbankın masrafsız kredisinde altınları almak için zamanında taksitleri ödeyin diyor.Yani erken ödemekte yasak .Ben mi yanlış anladım.

Altını almak isterseniz erken ödeme veya kapatmak yasak.
    Erken öder veya kapatırsanız Altından oluyorsunuz fazla bir sorun göremedim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

quote:

Evet doğru, Mesela işbankasından 1 ay önce kredi kartı aldım Hala Kredi kayıt bürosuna yansımadı.

Ek olarak,
    İhtiyaç kredilerinde 50.000'den fazla veren banka göremedim ben.
    Her bankada güzel oranlar vermiyor Konut kredisi kadar cazip olmayacaktır.

maaş bankaları var bir kaç tane..

alma da sıkıntı yok da oranlar tabii ki konuta göre çok yüksek kalıyor.

• quote:

quote:

Sanmıyorum, Daha önce kredi kartı v.s kullandıysanız ve ödemeler düzenli yapılmışsa alırsınız bir ihtimal.

1500 tl kredi çekicek olsak neresi en uygun şu an için peki bilginiz var mı ? ben de öğrenciyim aynı durumdayım kredi lazım babamı ikna eder çektiririm bi şekilde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

quote:

quote:

1500 tl kredi çekicek olsak neresi en uygun şu an için peki bilginiz var mı ? ben de öğrenciyim aynı durumdayım kredi lazım babamı ikna eder çektiririm bi şekilde :D

Garanti Bankasının 3000 TL'ye kadar 5 TL Dosya masraflı kredisi cazip.
    Aylık faiz 0,85 Ama gerçek faiz 1,21
    3000 TL Çekseniz 9 ay 350,56 TL olarak ödüyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

50.000 çekilecekmiş. yanlış anlamışım.

bir kaç banka dolaşılmış.

60 ay vadeye herşey dahil 24.000 tl biçilmiş gider olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

50.000 çekilecekmiş. yanlış anlamışım.

bir kaç banka dolaşılmış.

60 ay vadeye herşey dahil 24.000 tl biçilmiş gider olarak.

İş bankası'nın yılbaşı kredisi üst limiti 15 000
    Yoksa gördüğüm kadarı ile en cazip İş bankası oluyor.
    70 000 Toplam maliyet olurdu.

• Sıfır araç alacağım kısmette. Toyota auriste karar kıldım. 30000 kredi kullanacağım 60 ay. Toyota akbankla anlaşmış, 0,86 dan başlayan faiz oranları, bayide hesaplarım, aylık 673 lira taksit, toplamda 40400 ödemesi var, 500 masraf, 300 tl beş yıllık sigorta. Sizce nasıl oran? Daha iyisini alabileceğim bir yer var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.