Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.383
Cevap
947
Favori
2.683.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: espanyol55

Sıfır araç alacağım kısmette. Toyota auriste karar kıldım. 30000 kredi kullanacağım 60 ay. Toyota akbankla anlaşmış, 0,86 dan başlayan faiz oranları, bayide hesaplarım, aylık 673 lira taksit, toplamda 40400 ödemesi var, 500 masraf, 300 tl beş yıllık sigorta. Sizce nasıl oran? Daha iyisini alabileceğim bir yer var mı acaba?

Gerçekten çok güzel oran. Başka bankada bu oranı şuan için bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Arkadaşlar öğrenci için kredi veren bir banka var mı? 1500 lira civarı ihtiyacım varda.

Sanmıyorum, Daha önce kredi kartı v.s kullandıysanız ve ödemeler düzenli yapılmışsa alırsınız bir ihtimal.

1500 tl kredi çekicek olsak neresi en uygun şu an için peki bilginiz var mı ? ben de öğrenciyim aynı durumdayım kredi lazım babamı ikna eder çektiririm bi şekilde :D

Garanti Bankasının 3000 TL'ye kadar 5 TL Dosya masraflı kredisi cazip.
    Aylık faiz 0,85 Ama gerçek faiz 1,21
    3000 TL Çekseniz 9 ay 350,56 TL olarak ödüyorsunuz.

baktım da sitede o kampanya var ama o kampanya faiz oranına göre hesap makinası özelliği yok ödeme ne kadar olcak elime ne kadar para geçecek gib :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Arkadaşlar öğrenci için kredi veren bir banka var mı? 1500 lira civarı ihtiyacım varda.

Sanmıyorum, Daha önce kredi kartı v.s kullandıysanız ve ödemeler düzenli yapılmışsa alırsınız bir ihtimal.

1500 tl kredi çekicek olsak neresi en uygun şu an için peki bilginiz var mı ? ben de öğrenciyim aynı durumdayım kredi lazım babamı ikna eder çektiririm bi şekilde :D

Garanti Bankasının 3000 TL'ye kadar 5 TL Dosya masraflı kredisi cazip.
    Aylık faiz 0,85 Ama gerçek faiz 1,21
    3000 TL Çekseniz 9 ay 350,56 TL olarak ödüyorsunuz.

baktım da sitede o kampanya var ama o kampanya faiz oranına göre hesap makinası özelliği yok ödeme ne kadar olcak elime ne kadar para geçecek gib :/

3000 Altını vermezler sanırım.
    2995 geçer büyük ihtimal.(5 TL dosya masrafı)

9*350.56=3155,04 Toplam ödeme.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Kesinti yoksa bende şekerlere bir uğrayım.Yoksa koçfinanstan 25000 tl için 36 ay vade de 525 tl tırtıklayacaklar. koçun ödeme 845x36 toplam 30420 ,şekerinki de 857x36 toplam 30852 ama 525 tl kesintipeşin değil de zamana yayılmış gibi.
    SONUÇ olarak toplam ödeme aynı gibi.

Kesinti yoksa gerçekten iyi. İş bankası ile kıyaslarsam 20 bin tl ye 60 ay vadede. Aylık neredeyse 20 tl fark var. Geri ödemede ise 1.300 tl gibi fark ve dosya masrafıda yoksa bu fark 1.500 e kadar çıkıyor. Yarın öğleye kadar gidip sorayım.

Az önce gittim şekerbanka, gerçekten kesinti yok, kefil yok. 20 bin için 60 ay x 468 tl. geri ödeme 28 bin tl. Ancak bana vermediler, toplam kredi kartı ve diğer kredi ödemem maaşımdan fazla. Eleman kendisi söyledi; ödemeleriniz düzenli, puan 1350 civarı ancak şubeye bırakılan yetki yok, direk onay merkezden oluyor diye. Buna göre değerlendirin. İşbankası ile geri ödemede 1.500 tl (bu da % 7,5 fark eder - aylık ödemede fark ise 20 tl) fark var. İlave küçük altını da hesaplarsak fark % 8.4 Bence çok uygun.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Kesinti yoksa bende şekerlere bir uğrayım.Yoksa koçfinanstan 25000 tl için 36 ay vade de 525 tl tırtıklayacaklar. koçun ödeme 845x36 toplam 30420 ,şekerinki de 857x36 toplam 30852 ama 525 tl kesintipeşin değil de zamana yayılmış gibi.
    SONUÇ olarak toplam ödeme aynı gibi.

Kesinti yoksa gerçekten iyi. İş bankası ile kıyaslarsam 20 bin tl ye 60 ay vadede. Aylık neredeyse 20 tl fark var. Geri ödemede ise 1.300 tl gibi fark ve dosya masrafıda yoksa bu fark 1.500 e kadar çıkıyor. Yarın öğleye kadar gidip sorayım.

Az önce gittim şekerbanka, gerçekten kesinti yok, kefil yok. 20 bin için 60 ay x 468 tl. geri ödeme 28 bin tl. Ancak bana vermediler, toplam kredi kartı ve diğer kredi ödemem maaşımdan fazla. Eleman kendisi söyledi; ödemeleriniz düzenli, puan 1350 civarı ancak şubeye bırakılan yetki yok, direk onay merkezden oluyor diye. Buna göre değerlendirin. İşbankası ile geri ödemede 1.500 tl (bu da % 7,5 fark eder - aylık ödemede fark ise 20 tl) fark var. İlave küçük altını da hesaplarsak fark % 8.4 Bence çok uygun.

Bende Şeker'den kullanacaktım.
    Gelir belgesi var ve kart ödemeleri düzenli ama 2007de ödenmemiş bir kart var size vermedilerse bana hiç vermezler.

• quote:

Gelir belgesi var ve kart ödemeleri düzenli ama 2007de ödenmemiş bir kart var size vermedilerse bana hiç vermezler.

Bence netten başvurun önce şubeye gitmeden. 5 dk. da cevap geliyor cep telefonuna. Ben az önce birde netten başvurayım dedim. Avucunu yala mesajı geldi yine
  • quote:

quote:

Bence netten başvurun önce şubeye gitmeden. 5 dk. da cevap geliyor cep telefonuna. Ben az önce birde netten başvurayım dedim. Avucunu yala mesajı geldi yine

Sebebi daha önce almış olduğunuz bir kredi olabilir mi?
    Şeker bonus'a başvurdunuz mu onu verdiler mi?

• Şu anki kredi kartı toplam borcumu (ki bunun bir kısmı [toplam borcun dörtte biri] kayınpeder adına harcanmıştı, onun kartı olmadığı için) ve halen konut tamamlama kredi aylık ödememi (yayla evi yaptırıyorum hatta bitti diyebilirim - başka bankadan çekmiştim) toplayıp nasılsa aylık ödemeler toplamını maaşımın % 150 si kadar çıkardı görevli. Ancak benim sıkıntılı dönem önümüzdeki 7-8 ay ve maaşımı ödemelerim ancak geçiyor ki zaten krediyi bunun için çekiyorum. Yani ödemelerimde şu ana kadar sorun olmadı, yetkili de bunu söyledi zaten. Sorun şubenin yetkisine bırakılmıyor bu kredi öyle olsa verirdik dedi. Siz ne yaptınız sordunuz mu netten şekerbanka. Bu arada şeker bonus da ne?
  • quote:

Şu anki kredi kartı toplam borcumu (ki bunun bir kısmı [toplam borcun dörtte biri] kayınpeder adına harcanmıştı, onun kartı olmadığı için) ve halen konut tamamlama kredi aylık ödememi (yayla evi yaptırıyorum hatta bitti diyebilirim - başka bankadan çekmiştim) toplayıp nasılsa aylık ödemeler toplamını maaşımın % 150 si kadar çıkardı görevli. Ancak benim sıkıntılı dönem önümüzdeki 7-8 ay ve maaşımı ödemelerim ancak geçiyor ki zaten krediyi bunun için çekiyorum. Yani ödemelerimde şu ana kadar sorun olmadı, yetkili de bunu söyledi zaten. Sorun şubenin yetkisine bırakılmıyor bu kredi öyle olsa verirdik dedi. Siz ne yaptınız sordunuz mu netten şekerbanka. Bu arada şeker bonus da ne?

Olumsuz kayıt olduğu için netten başvurmuyorum, direk red alıyor başvurular.
    Şubeden başvurunca gelir belgesini tarayıp genel müdürlüğe gönderiyorlar bi ihtimal alınabiliyor o şekilde.
    Şeker Bonus şekerbank'ın kredi kartı.Belki onu vermişlerdir diye sordum.

Hangi Bankanın görevlisi aylık gelirin %150sine kadar çıkarttı krediyi?

• Şekerbankın görevlisi; yanlış anlattım herhalde. Elemanın söylediği "tüm ödemelerinizi toplayıp bölersek (artık kaça bölüyorsa :) ) aylık gelirinizi yarısı kadar geçiyor" dedi. Kredi kartına gerek yoktu bu arada.
  • Arkadaşlar 4 tane kredisi olan bir abimiz var.Toplam borcu 22000 civarında.Şimdi bunları tek bankada toplamak , vadeyi uzatmak ve ihtiyaçları için 40000 tl 48 ay çekmeyi düşünüyor. Ancak bankalar kredilerinden dolayı yeni kredi vermiyor.Arkadaşa birkaç günlüğüne 22000 tl bulma imkanımız da yok ki kredilerini kapatıp yeni kredi çekelim. Ben de takıntısız bir arkadaş adına masrafsız kredi çekip eski kredileri kapatmak böylece yeni kredi kullanabilme yöntemini düşündüm.Merak ettiğim masrafsız çektiğimiz 22000 tllik ilk krediyi 40000 tllik ikinci krediyi aldıktan sonra kapatmak istesek (birkaç gün sonra) bir sorun olur mu? Kaybımız ne olur? Bir de kredileri kapattığımız hemen sistemde görünür mü? Veya bu durumda başka ne gibi çözümler olabilir.Bankaları dolaşmadan ilgili ve bilgili forumdaşlara sormak istedim.Bu arada bu abimiz devlet memuru ve 2000 küsür maaşı var.

• 100.000- yüzbin- tl 48 ay vade tüketici kredisi için:

Garanti: %1.00 faiz ile toplamda yaklaşık 132.500 geri ödeme + 500 dosya masrafı + 750 hayat sigortası
    TEB: %1.05 toplamda 133000 geri ödeme +250 dosya masrafı +500 hayat sigortası

Vakıfbank ipotekli olursa %0.91 den verebileceğini söyledi.

Nasıl güncel faiz oranlarına göre değerlendirildiğinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

100.000- yüzbin- tl 48 ay vade tüketici kredisi için:

Garanti: %1.00 faiz ile toplamda yaklaşık 132.500 geri ödeme + 500 dosya masrafı + 750 hayat sigortası

Net konuşmak gerekirse güncel faizi geçelim hocam.
    Dosya masrafı, sigortayı dahil ettiğimizde çıkan aylık faiz oranına bakalılm.
    Teklif alırken sizde bu şekilde teklif alın.
    Bu kadar büyük rakamlı kredi için iyi rakamlar almışsınız.
    Garanti'yi tavsiye etmem. Yolmak için adam arıyorlar.
  • quote:

quote:

Esasında en iyi oranı vakıf veriyor ama vakıfta dosya masrafı 2 bin tl...Vakıfın toplam geri odemesi 123 000, buna 2 bin dosya masrafını ilave ettigimizde dahi diger ikisine kıyasla 6-7 bin daha karlı...ama ipotek meselesi var iste...ipotek ettirmeden ikna edebilirsem onları vakıfla anlasacagım....yarın tekrar konusacagım vakıfla bakalım...diger bankaları arastırmaya gerek yoktur artık herhalde...var mı daha iyi oran alanlar son gunlerde cevrenizden ?

• quote:

quote:

quote:

Esasında en iyi oranı vakıf veriyor ama vakıfta dosya masrafı 2 bin tl...Vakıfın toplam geri odemesi 123 000, buna 2 bin dosya masrafını ilave ettigimizde dahi diger ikisine kıyasla 6-7 bin daha karlı...ama ipotek meselesi var iste...ipotek ettirmeden ikna edebilirsem onları vakıfla anlasacagım....yarın tekrar konusacagım vakıfla bakalım...diger bankaları arastırmaya gerek yoktur artık herhalde...var mı daha iyi oran alanlar son gunlerde cevrenizden ?

Bu rakama(100 000 ) çok zor hocam İhtiyaç kredileri kampanyaları genelde max. 50 000 üst limitli oluyor.

• Evet...bana da aynı şeyi söylediler...
  • quote:

Evet...bana da aynı şeyi söylediler...

Birde Akbank'a uğrayın. Bankaların ideal(aradığı) müşteri grubundaysanız, forumda birkaç kişiden duymuştum,
    Aylık %x faiz ile kredi verirseniz diye talep ediyormuşsunuz, şubedeki yetkili bunu genel müdürlüğe iletiyormuş, genel müdürlük sizin istediğiniz oranı değerlendirip o orandan kredi verebiliyormuş.
  • quote:

quote:

Evet...bana da aynı şeyi söylediler...

Birde Akbank'a uğrayın. Bankaların ideal(aradığı) müşteri grubundaysanız, forumda birkaç kişiden duymuştum,
    Aylık %x faiz ile kredi verirseniz diye talep ediyormuşsunuz, şubedeki yetkili bunu genel müdürlüğe iletiyormuş, genel müdürlük sizin istediğiniz oranı değerlendirip o orandan kredi verebiliyormuş.

Evet sorayım, bana da sordu aslında bankalar sizin aklınızda bir oran var mı diye, demek ki onların da öyle bir beklentisi olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Sıfır araç alacağım kısmette. Toyota auriste karar kıldım. 30000 kredi kullanacağım 60 ay. Toyota akbankla anlaşmış, 0,86 dan başlayan faiz oranları, bayide hesaplarım, aylık 673 lira taksit, toplamda 40400 ödemesi var, 500 masraf, 300 tl beş yıllık sigorta. Sizce nasıl oran? Daha iyisini alabileceğim bir yer var mı acaba?

Şekerbank 30bin için aylık ödeme 702 TL masraf sigorta komisyon yok toplam 42120 ödüyorsun seninkinde 41200 yapıyor ancak aracına rehin koyacaklar, rehin olmasın istiyorsan şekerbankıda düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARE7

Arkadaşlar 4 tane kredisi olan bir abimiz var.Toplam borcu 22000 civarında.Şimdi bunları tek bankada toplamak , vadeyi uzatmak ve ihtiyaçları için 40000 tl 48 ay çekmeyi düşünüyor. Ancak bankalar kredilerinden dolayı yeni kredi vermiyor.Arkadaşa birkaç günlüğüne 22000 tl bulma imkanımız da yok ki kredilerini kapatıp yeni kredi çekelim. Ben de takıntısız bir arkadaş adına masrafsız kredi çekip eski kredileri kapatmak böylece yeni kredi kullanabilme yöntemini düşündüm.Merak ettiğim masrafsız çektiğimiz 22000 tllik ilk krediyi 40000 tllik ikinci krediyi aldıktan sonra kapatmak istesek (birkaç gün sonra) bir sorun olur mu? Kaybımız ne olur? Bir de kredileri kapattığımız hemen sistemde görünür mü? Veya bu durumda başka ne gibi çözümler olabilir.Bankaları dolaşmadan ilgili ve bilgili forumdaşlara sormak istedim.Bu arada bu abimiz devlet memuru ve 2000 küsür maaşı var.

Benimde şuan iki tane kredim var ancak 100bin konut 30bin ihtiyac çekiyorum, arkadaşın kamu çalışanıysa özellikle mevcut kredilerini kapatma şartıyla istediği krediyi alabilir, mesela vakıfa gitti 42 bin çekecek banka kredi onayını diğer kredileri kapatma şartıyla alıyor ve parayı vermeden kredinin içinden diğer kredileri ilgili bankalara eft yaparak kapıyor, geri kalanı size veriyor. Bu şekilde kredi alan ark oldu bende bu şekilde kredi almak üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theistman -- 14 Aralık 2012; 18:57:55 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.