Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.384
Cevap
948
Favori
2.683.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrWrong

Beyler 20,000 kredi çekme ihtimalim yüksek. Anladığım kadarı ile şu an en uygun şekerbank. Eğer bir kaç ay sonra kredi kapatıcak olursam şekerbank bir ceza uygular mı bunu soran oldu mu hiç. Bazı bankalar %1-2 civarı ceza uyguluyor.

Ceza uygulanıp uygulanmayacağı yazılmamış.
    Ancak erken veya düzensiz ödeme yapılırsa verilen altın'ın geri alınacağı belirtilmiş.
  • Arkadaşlar yarın kredi araştıracağım bugun pazar olduğu için ancak internetteki oranları görebiliyorum.
    Belki benzer kredi çeken arkadaşlar vardır ya da oranlar konusunda bilgisi olan vardır diye soruyorum,

24000TL ihtiyaç kredisi 12 ay vade için hangi banka en uygundur? Faiz oranı ve masraflar ne olur bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

Arkadaşlar yarın kredi araştıracağım bugun pazar olduğu için ancak internetteki oranları görebiliyorum.
    Belki benzer kredi çeken arkadaşlar vardır ya da oranlar konusunda bilgisi olan vardır diye soruyorum,

24000TL ihtiyaç kredisi 12 ay vade için hangi banka en uygundur? Faiz oranı ve masraflar ne olur bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

12 ay vade dusunuyorsanız ziraat uygun olur. bende cuma gunu ogleden sora basvurdum. saat 5 e 10 kala arayıp onaylandı dediler. fakat yetisemedigim icin p.tesi ye kaldı.
    ben 25000 lira icin 36 ay vade kullandım. dosya masrafı yok. sadece sigorta kesiyolar. sigorta da yasla alakalı degiskenlik gosteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: katrasa

quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

Arkadaşlar yarın kredi araştıracağım bugun pazar olduğu için ancak internetteki oranları görebiliyorum.

12 ay vade dusunuyorsanız ziraat uygun olur. bende cuma gunu ogleden sora basvurdum. saat 5 e 10 kala arayıp onaylandı dediler. fakat yetisemedigim icin p.tesi ye kaldı.
    ben 25000 lira icin 36 ay vade kullandım. dosya masrafı yok. sadece sigorta kesiyolar. sigorta da yasla alakalı degiskenlik gosteriyor.

Evet bende çekeceğim bu ay sonuna kadar araştırıyorum. Banada ziraat uygun gibi geldi.
    Sizin istediğiniz koşullar altında 12 ay vade 0,89 faizle aylık 2,141 tl ödemeyle 25,692 gibi bir mebla ödemiş oluyorsunuz.
    Ben maaşımıda ziraattan alıyorum görüşüp bunuda bildireceğim, belki faizde indirim yapabilirler. Sizde gidip yüzyüze görüşseniz iyi olur.

• Akbank da 0,96 faizle ihtiyaç kredisi çıkarmış.Akbank'da maaş hesabım var ve halihazırda kredilerim olduğundan
    Şekerbank vermez gibi,heralde yine Akbank'a mecbur kalıcaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyalektiko

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

Orijinalden alıntı: ots038

Garanti bankasının yıl başı kredisi mantıklı mı sizce?

Kredi Tutarı(TL) / Faiz (%) /Vade (ay) / Taksit (TL) / Dosya Masrafı (TL) / Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı (TL)
    3.000 / 0,85 / 9 / 350,56 / 5 / 27,75
    5.000 / 0,99 / 12 / 449,54 / 145 / 189,75
    15.000 / 1,10 / 36 / 526,17/245 / 369,75
    50.000 / 1,15 / 60 / 1.230,83 / 245 / 632,25

ev alacağım. ancak eksper beklediğimden düşük çıkardı değerini. biraz daha topladık ama 2-3bin eksiğim kaldı.

garantinin yılbaşı kredisi mantıklı gibi duruyor. ne dersiniz. tabi bana uygun olanı 3000 tl olanı.

350,56x9=3155 TL
    Dosyamasrafı 5 TL
    Sigortalar 28 TL

Toplam tüm masraflarla 3188 TL ödemesi oluyor.

Paraf kartın da taksitli nakit avansı varmış ama paraf karta başvurdum henüz gelmedi. sizce parafı beklemeye gerek var mı yoksa çok fark olmaz mı?

Bu konuda Halkbankasını öneririm size. Aynı koşullarda;

KREDİMİNİ :

9 ay vade
    3.000TL kredi tutarı
    0,35% faiz
    TOPLAM: 3,063 lira ödemiş oluyorsunuz.

çok teşekkürler zaten maaş hesabım. bu iyi oldu...

• sekerbank memursen uyelerine özelmiş
    2000 tl faizsiz 12 ay taksitle
    toplamda 136 masrafı varmış

az miktarda lazım olup,, memursenli arkadaşlara duyurulur
  • bana da şimdi teb'den mesaj geldi

15.000 TL ön onaylı masrafsız krediniz hazır demişler ama faiz oranı yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivangennaro

bana da şimdi teb'den mesaj geldi

15.000 TL ön onaylı masrafsız krediniz hazır demişler ama faiz oranı yazmıyor.

Hayır gelmez bu tekliften fayda. Genelde yüksek oran alırlar, masrafı almazlar faizi yüksek tutarlar.

Eğer kredi çekecekseniz şuan Ziraat ve Şekerbank cazip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenugur

sekerbank memursen uyelerine özelmiş
    2000 tl faizsiz 12 ay taksitle
    toplamda 136 masrafı varmış

az miktarda lazım olup,, memursenli arkadaşlara duyurulur

Üstteki bir arkadaşın mesajı;

Bu konuda Halkbankasını öneririm size. Aynı koşullarda;

KREDİMİNİ :

9 ay vade
    3.000TL kredi tutarı
    0,35% faiz
    TOPLAM: 3,063 lira ödemiş oluyorsunuz.
  • 0,87 den ziraatten 25bin alıyorum 24 ay vade dosya ücreti yok.Ziraatten daha düşük oranlı masrafsız kredi yok.
  • ev almak istiyorum,
    70000 tl hazırda var üzerine 70000 tl çekip 6 senede ödemek istiyorum.
    sizce hangi bankadan almalıyım morgage için en iyi banka hangisi aylık 1400 max. ödeyebilirim ?
  • Bu şekerbankın kredisinde altın veriyor ve altın hesabı açıyor.Peki yıllık yada altı aylık altın işletim hesabın var diye bizi tırtıklamasın.Yıllık 50-100 tl gibi tırtıklanmayalım.Bilen arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.
  • 15.000 tl kredi çekmek istiyorum. hangi bankadan çekmemi önerirsiniz? 48 ay 15.000 tl. hangi bankadan endüşük faiz ile çekebilirim. yardımcı olursanız sevinirim acil paraya ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Bu şekerbankın kredisinde altın veriyor ve altın hesabı açıyor.Peki yıllık yada altı aylık altın işletim hesabın var diye bizi tırtıklamasın.Yıllık 50-100 tl gibi tırtıklanmayalım.Bilen arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.

Herkes şekerbank diyor ama ziraat en düşük faizi dosya masrafsız veriyor şekerbankda oran 0,99 ziraatte 0,87 altın olayı çok önemli değil eğer 20 binden fazla para çekecekseniz altından ziyade faiz oranı daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

quote:

Bu şekerbankın kredisinde altın veriyor ve altın hesabı açıyor.Peki yıllık yada altı aylık altın işletim hesabın var diye bizi tırtıklamasın.Yıllık 50-100 tl gibi tırtıklanmayalım.Bilen arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.

Herkes şekerbank diyor ama ziraat en düşük faizi dosya masrafsız veriyor şekerbankda oran 0,99 ziraatte 0,87 altın olayı çok önemli değil eğer 20 binden fazla para çekecekseniz altından ziyade faiz oranı daha önemli.

Ziraatın kredisini sitede bulamadım.
  • İşbankasından 2011 de 0.98 den 60 ay vadeli çektiğim 25.000 tl lik kredinin 19. ay taksidini bugün itibariyle yatırdım. Ziraat yada Şekerbanktan yeni kredi çekip yapılandırsam daha mantıklı olmazmı ? Şu anda 19.000 lira yatırırsam kapatabilirmişim. Mantıklı bir hareket olurmu acaba ? Lütfen yardımmm
  • quote:

quote:

quote:

Bugün bankadaydım şuanda kampanyaları var yarın alıyorum krediyi ben 0,87 den 25 bin araba alacağım taşıt kredisinden daha avantajlı. Sitede güncellememiş olabilirler ama kampanya devam ediyor düşünüyorsanız şubeye gidin ama ben sitede 0.89 yazığını görmüştüm hesaplama bölümünde bireysele gir sağ altta hesaplat 0.89 dan hesaplıyor fakat şubeye gittiğinizde 0,87 oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün bankadaydım şuanda kampanyaları var yarın alıyorum krediyi ben 0,87 den 25 bin araba alacağım taşıt kredisinden daha avantajlı. Sitede güncellememiş olabilirler ama kampanya devam ediyor düşünüyorsanız şubeye gidin ama ben sitede 0.89 yazığını görmüştüm hesaplama bölümünde bireysele gir sağ altta hesaplat 0.89 dan hesaplıyor fakat şubeye gittiğinizde 0,87 oluyor.

İşbankasından 2011 de 0.98 den 60 ay vadeli çektiğim 25.000 tl lik kredinin 19. ay taksidini bugün itibariyle yatırdım. Ziraat yada Şekerbanktan yeni kredi çekip yapılandırsam daha mantıklı olmazmı ? Şu anda 19.000 lira yatırırsam kapatabilirmişim. Mantıklı bir hareket olurmu acaba ? Lütfen yardımmm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

Evet 24 ay için uygun.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.