Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: space99 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.384
Cevap
948
Favori
2.683.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ING Mini Krediden dosya masrafı alıyor mu? 5000 TL çekicem 12 ay vadeli, 5145 geri ödeme ile en uygunu burası şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Arkadaşlar ING Mini Krediden dosya masrafı alıyor mu? 5000 TL çekicem 12 ay vadeli, 5145 geri ödeme ile en uygunu burası şu anda.

halkbankın paraf card ile taksitli nakit avans kullanmanı tavsiye ederim daha uyguna gelir
  • http://forum.donanimhaber.com/m_69321408/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69321408

>>İngbank<<
    Toplam Kredi Tutarı
    12.000
    Aylık Ödeme Tutarı
    1.071
    Faiz
    852
    Faiz Oranı
    % 0,89
    Dosya Masrafı
    200
    Toplam Ödenen Faiz
    1052
    Ay Bazında Ödenen Faiz Tutarı
    88

GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

Arkadaşlar ING Mini Krediden dosya masrafı alıyor mu? 5000 TL çekicem 12 ay vadeli, 5145 geri ödeme ile en uygunu burası şu anda.

halkbankın paraf card ile taksitli nakit avans kullanmanı tavsiye ederim daha uyguna gelir

MAAŞ MÜSTERİSİYSEN MASRAF ALINMIYOR..
  • Ziraat Bankasından

12 ay vadeli 10.000-TL masrafsız kredi teklifi aldım. Ayda 895-TL geri ödenecek 12 ay. Sadece 20 TL sigorta masrafı var. Elime 9.980-TL geçecek.

Sizce daha iyisi bulunabilir mi? Faiz oranlarını falan anlamam ben.

Toplam Ödeyeceğim Rakam / Elime Geçecek Para oranım vardır.

Ziraat'de 10.740 TL (Toplam Ödeme) / 9.980 (elime geçen) = % 7,62

Elime 10.000 TL geçse ayda 850 TL ödesem? böyle bir dünya var mı?
  • yaklaşık 5bin lira çekeceğiz?
    bu meblaglar için en uygun banka hangisi olur ?
    şimdilik halkbank kredimini yi gördük 12 ay için 5 bin 300 istiyorlar hürriyetin sitesinde sizce uygun mudur ?daha uygununu bulabilir miyiz?

edit:
    şimdi bu masraflı mı masrafsız mı sigorta gerekiyor mu gerekmiyor mu ne illetmiş şu kredi olayı zırt pırt birşeyler çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 19 Aralık 2012; 19:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Daha önce hiç ihtiyaç kredisi kullanmadım. ziraat yada şekerbank'tan kredi kullanırsak ödemeleri o bankadaki hesaptan mı yapacağız?

Parayı kaç gün içinde veriyorlar?

Muhtemelen ödeme amacıyla açılacak hesabın yıllık maliyeti oluyor mu?

Akbanktan kredi kullandığımda ödeme amaçlı bir hesap açıldı 2 fatura için otomatik ödeme talimatı verirsem hesap işletim ücreti alınmayacağını söylediler. muhtemelen sizdende aynı şeyi isterler.
  • arkadaşlar merhaba,

babam için 15.000 TL 48 ay vadeli kredi çekeceğim ziraat'e sordum bana 3 ürün kullanmam gerektiğini ilettiler (kredi kartı+internet şubesi+bir fatura otomatik ödemesi) şekerbanka başvurmayı düşünüyorum onlardada bu uygulama var mıdır?şekerbanktan kredi çekenler bilgi verebilir mi?

birde ben özel sektör çalışanıyım aylık gelirim 2500 TL. Kredi için şekerbank hangi evrakları istiyor bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şampiyon GALATASARAY -- 19 Aralık 2012; 20:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzade74

merhaba mayıs 2012 de garanti bankasından 10000 tl kredi çekmiştim,tam 7 aydır aylık 500 tl ödemekteyim,şu an başka bir bankadan 30000 tl kredi çekip erken ödeme yapsam banka benden erken ödeme cezası alırmı.faiz indirimi olurmu ?avantajım ne olur,kar zarar olayı bilenler cevap verirse sevinirim.şimdiden tşk.

Dün gece üstteki soruyu sormuştum kimsecikler yoktu herkes uyumuştu:) belkide okuyup cevaplayan olmadı, ne dersiniz nasıl yapmalıyım??? ustalardan yorum bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehzade74 -- 19 Aralık 2012; 21:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

quote:

quote:

Masraf alınmadığı bilgisini nerden aldınız? Kampanya şartlarında böyle birşey yazmıyorda.
  • quote:

quote:

merhaba mayıs 2012 de garanti bankasından 10000 tl kredi çekmiştim,tam 7 aydır aylık 500 tl ödemekteyim,şu an başka bir bankadan 30000 tl kredi çekip erken ödeme yapsam banka benden erken ödeme cezası alırmı.faiz indirimi olurmu ?avantajım ne olur,kar zarar olayı bilenler cevap verirse sevinirim.şimdiden tşk.

Dün gece üstteki soruyu sormuştum kimsecikler yoktu herkes uyumuştu:) belkide okuyup cevaplayan olmadı, ne dersiniz nasıl yapmalıyım??? ustalardan yorum bekliyorum...

Konut kredisi değilse herhangi bir ceza vs uygulanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone61 -- 20 Aralık 2012; 13:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

quote:

quote:

Masraf alınmadığı bilgisini nerden aldınız? Kampanya şartlarında böyle birşey yazmıyorda.

ben maaş müşterisiyim benden masraf alınmadı

• 11'indeki kredi ödememi 15 inde ödesem sorun olur mu? Kara listeye düşermiyim
  • şu an için en mantıklı krediyi ingbank veriyor...

15000 tl 12 vadeli krediyle ilgili hesaplamayı paylaşıyorum...

200 tl dosya masrafı tutarı
    40 tl zorunlu sigorta tutarı
    1.070 tl yansıtılan toplam faiz tutarı

aylık maliyeti
    110 tl
  • Arkadaşlar arallık ayında 60 aylık tüketici kredisi alan var mı?
    Paylaşalım ve burada bütün masraflar çıktıktan sonra elimize net ne kadar verdiler.Bunu yazalım faizi önemli değil.
    Herkese iyi günler dilerim.Bu arada şekerbank hakkında kimse konuşmuyor neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

quote:

konut kredisi değil ihtiyaç kredisi çekmiştim ,peki faiz indirimi olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayırlı sabahlar

Arkadaşlar arallık ayında 60 aylık tüketici kredisi alan var mı?
    Paylaşalım ve burada bütün masraflar çıktıktan sonra elimize net ne kadar verdiler.Bunu yazalım faizi önemli değil.
    Herkese iyi günler dilerim.Bu arada şekerbank hakkında kimse konuşmuyor neden acaba?

Şekerbank tan 30000 Tl 60 ay ile çektik. 0.99 faiz oranı kesinti yok net 30000 tl ödediler. Ödemeler aylık 702 TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

quote:

konut kredisi değil ihtiyaç kredisi çekmiştim ,peki faiz indirimi olurmu?

Zaten bankaya gittiğinizde anaparayı ödeyip kapatacaksınız. Şu ana kadar ödediğiniz faizler için ise yapılacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalipse

quote:

Şekerbank tan 30000 Tl 60 ay ile çektik. 0.99 faiz oranı kesinti yok net 30000 tl ödediler. Ödemeler aylık 702 TL

Mükemmelmiş aynısını iş bankasından alsaydınız 747 tl öderdiniz.Birşey sormak istiyorum sizden neleri şart koştular kredi kartı maaşını buraya aldır ek hesap otomatik ödeme vb.
    Ayrıca ara ödeme yapmanıza izin veriorlar mı?
    Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apocalipse

quote:

Mükemmelmiş aynısını iş bankasından alsaydınız 747 tl öderdiniz.Birşey sormak istiyorum sizden neleri şart koştular kredi kartı maaşını buraya aldır ek hesap otomatik ödeme vb.
    Ayrıca ara ödeme yapmanıza izin veriorlar mı?
    Teşekkür ederim.

Ara ara ödemeye izin veriliyor ama çeyrek altını geri alıyorlarmış.(1,75 gr. altına tekabül ediyor) Maliyet daha da düşer.
    Herhangi bir şekilde maaşı alma v.s söz konuus değil.

Krediyi aldığınızda belki başvurmadığınız halde kredi kartı verebilirler, coğu banka yapıyor bunu.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.