< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (826. sayfa)
-
-
Hayat sigortası kesiyormu
-
180TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nkolay puanı düşüklere veriyor ama en son %7 orandan veriyordu. :)
-
Nkolay'da veriyor. 5-7,5-10k şeklinde 1 ay faizsiz veriyor her ay. ben aylardır kullanıyorum.
-
-
nerede görünüyor bu kampanya?
-
Evet ama 1.ay dolmadan ödeme yaparsanız onu kesmiyor. Yani şimdi 10 çektiniz gelecek ayın 7'sinde geri 10 ödüyorsunuz. Yatacak paradanda kesmiyor.
-
Peki kkdf vs ödüyor muyuz 1 ay içinde ödersek..?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ağustos 2024; 17:11:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ödediğimi hatırlamıyorum. Mesela geçen ay 7.500 çektim şu an ödemek istediğimde 7.500 istiyor gene.
-
Hep 5000 geliyordu, bu sefer 15000 geldi. Kartı uzun bir süredir kullanmıyorum.
-
Hocam, bende üye olmayı düşünüyorum ama aklıma bir kaç bir şey takıldı, Dah hesap oluşturmadım sanal hesap mı oluşturmalıyım yoksa banka kartı başvurusu mu yapmalıyım sonraki basamaklar nasıl ilerliyor tecrübeni paylaşır mısın?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba 250.000 ihtiyaç kredisini şu anda en uygun nereden kullanabilirim sigorta iptal edebileceğim ing uygun görünüyor müşterisi değilim yakında kullanan varsa bilgi verebilirseniz sevinirim
is bankasinsan ihtiyaç kredisi ceken varmi bana oran 4.32 ckiyor sigorta iptali yapan varmi buradan cekecemde sigorta iptali yapılıyor ise..
Uygulama üzerinden sigorta iptali yapılıyor hocam. 4.39 yüksek oran bu arada.
Sanalkart olsa yeterli diye biliyorum ama bankaya aormakta fayda var
Ziraat 4.04den veriyo iyi oranmı
Uygulama üzerinden sigorta iptali yapılamıyor. İsteğini belirtir dilekçe (ön arka kimlik fotokopisi ile birlikte) yazıp mail göndermenizi istiyorlar.
garanti 4.14 yada puan iyise 3.74 den alirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cekemezsiniz 18 yildir bankalarin ciğerini bilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X