< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (828. sayfa)
-
-
Aylık gelir nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşim ve ben öğretmeniz 100k
Maaş yapi kredi ek hesap bile vermiyor kara listede değilim bir 2 gecikme olabiliyor
-
Yükseldi 4.17 şuan AKBANK
Benim tavsiyem faizler bu kadar yüksekken, borcunuza takla attırmaktan ziyade, bankaya olan borcunuzu indirebildiğiniz kadar indirmek, yoksa o borç daha da artar. Şuanki toplam maaş bilginize göre aylık kredi taksitiniz 50 bin lirayı geçmeyecek düzeye çekip 1 sene içerisinde banka borçlarını ödeyip kapatmak. Diğer kalan borçlar için de, aracınızın değerini bilmiyorum ama bir an önce satıp ayağınızı yerden kesecek veya bu kalan borcu kapatacak kadar arabanın modelini düşürmek, ihtiyaç kalırsa mümkünse tanıdıktan döviz veya altın borçlanmak.
-
Tesekkurler başka oneri fikir
hocam yanlış anlamayın, bankaların kredi algoritması mükemmele yakın çalışır. size kredi vermiyorlarsa emin olun krediyi ödeme konusunda zorluk yaşayacağınızı sizden iyi biliyorlardır.
arabanız varsa aracı satıp borç kapatacaksınız.
-
Tesekkurler
Kasım ayında notum 1895 miş şimdi 1565. Kredi kartı borcunu bazen asgari ödeyip 2 gün sonra maaş yatınca tamamını kapatmıştım. Bu işlemler mi düşürdü acaba notumu?
-
O düşürmez hocam. Kredi başvurusu yapmış olabilirsiniz belki.
-
Kredi veriyor mu diye ara ara uygulamalardan deniyorum kaç oran verecek diye onlar da mı düşürüyor puanı?
-
Dostum başvuru yapmak puan dü şür mez. 3 bankada kk yapılandırmam var belki son 3 ayda kaç defa red almışımdır. Hatta 2 haftada 1 hepsipay kredi teklifi öğrenirim tüm bankalardan red gelir sadece aktifbank teklif verir. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kredi başvurusu notu düşürmez. Raporunuzu Kasım ayı ve şuan olan raporunuzu yüklerseniz yardımcı olabilirim. Borç limit oranının kart-limit özelinde fazla olması, ödemenin son ödeme tarihinden sonra yapılması, yeni kredi çekilmesi veya kredi kartı, artı hesap gibi ürün açılışları, eski kredi kartının kapatılması kredi notunu düşürür. Bunlara bakarak neden düştüğünü siz de anlayabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.5 milyon borcun açılımı nedir? Kredi, KK, KMH ne varsa vadesine kadar yazın yardımcı olurlar. Bu şekliyle çok muğlak kimse bir şey diyemez hocam.
-
600 kredi kartı 400 kmh 500 kredi 12 taksitli
Kmh(ek hesap)
Kredi kartı borcu direkt 600K mı gelecek yoksa taksitli toplam borç mu hocam?
-
276 isbank 236 akbnk 30 40 30 gibi diğer bankaların
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X