Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (829. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _HONDA_CIVIV_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.236
Cevap
938
Favori
2.661.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mehtumem kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ama karı koca öğretmen dediniz aylık gelir 100k ve ev araba sahipliği ile bu kadar borç ve harcamalar hiç normal görünmüyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deprem oldu aile evi yıkıldı onlara destek eşim sağlık problemleri ilaç vb masraflar işte 3 çocuk var anaokulu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eşim yeni atandı ayrica

• Ben oneri destek fikir istedim herkesin kendi özel hayatı var bankalarla konuşma yöntemi bazı bankalar yardımcı olabiliyor değişik fikri olan olabilir diye burdan beklentim

Kredi çıkmaz 2-3 yıl gelen parayı bankalara vereceksin yapacak bir şey yok hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bankacı falan varsa belki değişik fikir oneri sunabilir

X te bankaci arkadaşlar var hocam onlara dm atarsaniz dönüş yapanlar olur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Paylaştıklarınızı inceledim hocam. KK borçları vadeli olsa belki olurdu ama şu an eldekileri satmadan ya da yapılandırma yapmadan ödeme imkanınız yok. Takla attırılacak seviyeyi çoktan geçmiş.

Şubeye gidip yapılandırma olanaklarını görüşmeniz çok yerinde olur.

hocam şu anda milyonlarca kişi var sizin durumunuzda. çevremde de var, 2-3 öğretmen birleşip, kartlardan kmh'lardan çekebildikleri kadar nakit çekip, araç al-sat'a başladılar. kartlara nakit avans kısıtlaması gelince ticaretleri durdu. şu an ödedikleri faiz neredeyse 1 arabanın parasını yedi.

daha böyle bir çok işi var. siz kendi sıkınıtınızı erken farketmişsiniz. hala insanlar araç fiyatlarının artmasını bekliyor. ama biriken faiz borçlarını göz ardı ediyor. önümüzdeki bir kaç ay içinde insanların yeni kredi kullanamadığını ve ellerinde ne varsa satışa çıkardığını göreceksiniz. şöyle bir örnek vereyim. arkadaşım sahibindene göre piyasası 1.8 milyon TL aracını, 1.3 milyona zar zor sattı. sizde 3'e 5'e bakmayın aracınızı satın. takibe gecikmeye falan düşmezseniz, ilerde tekrar kredi ile sıfır araç alırsınız.

• Valla benim çevremde okulda de çift maaşlı kişiler zor çeviriyor araci kardeşimden aldım egea1.4

• Normal borçlar geçilmesini ödersin şükrediyorum yatırım al sat bana çok uzak

mrb bazı mesajları inceledim yıllarca kart ve kredi kullanıcısıyım 8 bankada aktifim iki seçenek var ya takibe düşüp yapilandirirsin yada borç senin uzerineyse esin arabayı yada evi üzerine alıp kredi çeker ödersin bazı bankalar alacakları 36 aya kadar taksitlendirir

• Bugun akbanka sordum 200 bin 290 4 bin masraf sigorta oran 4.75 civarı daha uygun nere var acaba puan 1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReisülKüttap -- 17 Ağustos 2024; 9:42:28 >
  • Acaba İŞ bankasınden kredi çekip hayat sigortasını geri alabilen var mı? Yolu nedir?

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Ben 3 ay önce çektim sigorta ücretini geri aldım Sigorta şirketini aradım hayat sigortasını iptal etmek istiyorum dedim maile bir evrak dilekçe gönderdiler doldurup imzaladım tekrar mail olarak attım 1 hafta içinde iptal edip hesaba geri yatırdılar

• corcicorccik kullanıcısına yanıt

Sigorta şirketi derken sanırım işbankasının iştiraki olan Anadolu sigorta dimi? Yani direkt Anadolu sigortaya mail atıyorum anladığım kadarıyla. Peki başka bir yerden sigortanız varmıydı yada yaptırdınızmı?

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

Dün şube üzerinden 33.000 tl 24 ay 4.25 oran ile çekmek zorunda kaldım. 600 tl hayat sigortası kesti. Krediyi kullandıktan 5 dakika sonra uygulama üzerindeki kredi hayat sigortası poliçe iptal'den poliçe numarasını girerek iptal ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 16 Ağustos 2024; 9:13:16 >
  • 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.