Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nc.nc , nc.nc , dreamin Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.290
Cevap
939
Favori
2.671.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomobil almak istiyoruz ama kredi ile sizce nasıl bir yol izlemeliyim

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Bende ev kredisi çekmiştim hayat sigortası, evin dask sigortası ve konut sigortası var 10 sene.

Bunları iptal edebiliyor muyum?

gecen ay 7.5k konut sigortası+ 1.5K da dask sigortası vakıf bank kredi kartından otomatik çekti, her sene yeniliyorlar birde.

• ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt

Ben 2020'de ziraat bankasından çekmiştim. Tüketici hakem heyeti yolu ile iptal ettim ve bir daha ödemedim. Biraz çetrefilli ama edebilirsiniz. Dask zorunlu onu edemezsiniz.

• ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt

Ziraat bankası da konut sigortasını hemen hemen sizinki ile aynı fiyat çıkarmıştı. Üstelik hesaptan çekiyor ve haliyle taksitte olmuyordu. Dışarıdan 3400 e yaptırdım (hem de 6 taksit) Daha sonra poliçeyi mail attım ve bankanın kendi düzenlediği poliçeyi iptal ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cevap için teşekkürler. İşbankasından çektiniz sanırım krediyi. Valla çok iyimiş bu kadar kolaysa.

Akbank ve enpara gibi bankalarda bu şekilde hemen iptal edilebilir. İşbankası da böyleyse harika.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

Evet iş bankasından çektim hemen geri iptal ettim. Ha 600 tl çok büyük paramı değil ama ne yazık ki bu paralara bile muhtaç ettiler bizi.

Bir de dosya masrafı çıkıyor onu da iptal edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pannekamp -- 16 Ağustos 2024; 11:47:40 >

Doğru, başvuru yapmak puan düşürmez. Eklemeyi unutmuşum, ayda 1 den fazla başvuru yapmak düşürür.

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Hesaplama menüsünden oranlara bakmak başvuru adımını başlatmaz. Yani orayı kullanabilirsiniz fakat bazı uygulamalar başvuru menüsüne girer girmez başvuru adımı başlatıyor. Buna dikkat etmenizi öneririm.

• wonderkidd W kullanıcısına yanıt

Valla hocam bak ben çok başvuru yaparım 2 hafta önce paylaştıgım puana bak birde şimdi bak. Algoritma çok farklı. :) Bu ay hepsipay üzerinden 3 defa limit görmek için başvuru yapmışımdır belki 3 kere 3-4 tane bankadan olumsuz dönüş geldi mesela. Ama 2 hafta önce 1.300 lerde olan pu an şu an 1.444 olmuş.

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 16 Ağustos 2024; 12:6:11 >
  • garanti için sigorta iptalini nasıl yapıyoruz bilen var mı?
    mobilde cayma seçeneğine bastım başvurunuz alındı 4 gün içinde arayacağız dedi arayan soran yok,

müşteri temsilcisini aradım bizim alanımız değil garanti emeklilik ilgileniyor dedi numarasını verdi orayı aradım; orası da sigortanız ihtiyaç kredisi kapsamındadır görüşemeyiz diyerek telesekreterden temsilciye bile bağlamadan kapatıyor.
    muhattap bulmak imkansız.
    şubeye gitsem onlar halledebilir mi? öyleyse uğraşacağım

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    bilgi edinirseniz bana da söyler misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garantiden 3.99 18 ay 90.000 nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Başvuru yapmak kaç defa olursa olsun ASLA puan düşürmez. Sadece Kredi başvurusunu sonlandırıp "RET" "OLUMSUZ" vb. cevap alırsanız işte o zaman düşebilir. Bakın kesin düşer demiyorum çünkü algoritmanın o kısmı bizler için muallak.

Kısacası kredi başvurusunu tamamlamadan Faiz , masraf, sigorta vb. şeyleri istediğiniz gibi öğrenip tamamlamazsanız puanınız düşmez.

Puanı düşüren şeylerin başında kredi kartı yada kredi ödemesinin tarihini 1gün bile olsa geçirmektir. (asgari ödeme yaparsanız yine puanınız etkilenmez)

Birde yüksek borçluluk oranınız her ne kadar düzenli hatta erken bile ödeseniz notunuzu düşürür...

Teşekürler, çok işime yaradı zira bana 3bin kusur sigorta çıkartmıştı.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

Rica ederim. :)

• Güncel durum : 1102 kkb puanı ( önümüzde ki hafta biraz daha yükselmesini bekliyorum ) 50.000 tl 36 ay vadeli kredi , 50.000 tl kmh hesabı ve 1300 tl limitli kredi kartım var . Puanın 800 lerden 6 aylık düzenli ödeme ile 1100 lere geldi. 2 sene önce tüm icra dosyalarını kapattım. Yaklaşık 70-80 bin lira kadar ihtiyacım var. Maaş bankası garanti biraz katı olduğu için kredi kartı alamıyorum. Kredi veya kredi kartı konusunda esneklik gösteren başka bir banka önerisi olan var mıdır acaba ?

• Yapikredide akbankta bugune ozel krediler tanimlamislar. Mesaj bildirim yagmuruna tutuyorlar. Bugun 10 a kadar gecerliymis. Haftasonu olaymi var ne var anlamadim. Akbank 3.99 24 ay gene fena degil. Yapikredi o kadar mesaj atiyor bildirim yolluyor verdigi oren 4.69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 16 Ağustos 2024; 18:53:27 >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    garanti emeklilik aranirsiniz beni aradilar 4bin tl iptal ettim para hesaba 3 iş günün de geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krstgl K kullanıcısına yanıt
    vakıfbank şubeye gidin sky limit actirin son 3 ay eksuksiz 30 gün ve düzenli sigorta olması gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.