Bu dediğini kredi kartında çekilen nakit avans mı yoksa eksi bakiye yani kmh mı? |
Bildirim
Bu dediğini kredi kartında çekilen nakit avans mı yoksa eksi bakiye yani kmh mı? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Boyaci NGIVP -- 30 Ocak 2025; 11:17:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende uygulamada 2,49 çıkmadı bonus flashta nereye bakmam lazım orada göremedim |
Bende %5 olarak çıkıyor hiç 2,49 oran görmedim, en son onay aşamasına kadar geldim "Onay" butonuna tıklarsam %5 den kullandırır diye de onaylamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkay951 -- 30 Ocak 2025; 11:41:37 > |
Teşekkür ederim… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bugün müşteri oldum ve verdi. Hızır AS. gibi yetişti dersem yeridir… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bonus flashta nerede hocam oyle bir sekme yok siz nerden yaptınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sabah 2.49 görünüyordu şuan 4.00 olmuş |
Aynen sabah oyleydi simdi 4.15 olmus bende çekemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dende 2.49 du onayladım adres guncelle bilgisi filan istedi onları girdim hop 3.50 mi ne oldu .. |