Şimdi Ara

Tüketici Mahkeme Hakkında ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gününü geçtiği için ve gelecek telefondan şüpheli olduğum için para iadesi talep edicem.
    Kesin kazanır mıyım?

• Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    20 iş gününde cihaz yapılmadı ise para iadesi isteme hakkın var. TSHH'ne müracaatta bulunup, dilekçene Bedel İadesi talep ettiğini yazarsın. Süre belki 1-2 ay sürebilir ama beklersen paranı geri alabilirsin...
  • 20 is gunu gecmesi gerek. Mahkemeye gerek yok ara merkezi sureniz doldu ucret iadesi istiyorum de onlar seni yonlendirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c.tesi iş gününden sayılıyor mu ?
    Diyelim ki sayılmıyor cuma günü "c.tesi ve pazarı" saymazsak 20. gün oluyor direkt gidip başvurursam kazanabilir miyim?
  • Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    Cumartesi iş günüdür...:

“k) İş Günü: Ulusal, resmî ve dini bayram günleri ile yılbaşı, 1 Mayıs ve pazar günleri dışındaki çalışma günlerini,”

Kazanabilirmiyim konusu ise şöyle. Normalde firmaya müracatını iletip yasal sürede tamir yapılamadı dersin paranı alırsın. Ama bizde malesef satıcılar tüketici haklarına saygı duymadığı içingönüllü olarak asla cebinden parayı çıkarıp vermezler. Tüketici uğraşsın, belki vaz geçer, belki farklı bir karar çıkar vs... düşüncesi ile işi hep yokuşa sürerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 4 Ağustos 2016; 6:38:14 >
  • Cumartesiyi saymiyor diye biliyorum. 20 gun dolunca mesaj geldi bana hic takip etmedim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş mahkemesi hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.