Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Tüketici Mahkemesini kazandım ve İcraya gittim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayı nerelere taşıdınız. Nedir bu kin, nefret?

Home tuşundan daha önemli şeyler de vardır dünyada. Mesela sen icraya verdiğinde o kişinin evindeki televizyonu koltuğu buzdolabını alacaklar. Yaşayın sonra görelim home tuşunuzun önemini.
  • Ve eklemek isterim, bizim insanlarımızdaki asıl mesele bu. Üzüm yemek değil kimsenin derdi, bağcıyı dövmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tukrok

Ve eklemek isterim, bizim insanlarımızdaki asıl mesele bu. Üzüm yemek değil kimsenin derdi, bağcıyı dövmek.

4 aylık telefonu sıfır diye arkadaşa iteleyen sensin galiba.nasıl bi saçmalığı savunduğunun farkındamısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tukrok T kullanıcısına yanıt
    Hiç kimsenin evindeki televizyonunda buzdolabında gözümüz olmaz, ama sen bu adamın 2300 lirasına hakkın olmayan bir şekilde yalan dolanla göz koyarsan, kusura bakma o televizyonun buzdolabın gidecektir. Ki onlar zaten sana helal olmaz belki artık onların olmamasi senin için daha iyi. Evine haram lokma götürecek kadar yüzsüzleştiysen üzümmüş bağcıymış laf kalabalığıdır. Haciz falan gibi şeyler hoş şeyler değil ancak ortada bir yalan varsa kasten yapılmıs bir mağduriyet varsa kardeş adalet (adalet yok diyen birisi de çıkar şimdi) mümkün olduğunca edebildiği kadar tecelli edecektir. Bu hırsızlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportakal -- 27 Eylül 2013; 1:45:20 >
  • quote:

Olayı nerelere taşıdınız. Nedir bu kin, nefret?

Home tuşundan daha önemli şeyler de vardır dünyada. Mesela sen icraya verdiğinde o kişinin evindeki televizyonu koltuğu buzdolabını alacaklar. Yaşayın sonra görelim home tuşunuzun önemini.

Böyle durumla karşılaşmamak için işini adam akıllı yapacak insan. Sen insanları dolandır para kazan evine televizyon al buzdolabı al sonra bir home tuşu için değermiye getir. Sonuna kadar değer konuyu açan arkadaşı tebrik etmek istiyorum keşke herkez sizin kadar kararlı olsa
    işin içinde dolandırıcılık olmasa dediğin kabul edilebilirdi aslında.piyasadaki telefoncuların bi çoğu sahtekar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

Siz şimdi bu telefonun adının iPhone 4G olduğunumu savunuyosunuz

ya hocam, sen önce Türkçe öğrenmeyi denesen.. "-misin, -musun" ayrı yazılır hatırlatayim.
    "Apple Genius" olmuşsun adamın başına..
    iPhone 4G
    iPhone 4
    Ayfon 4
    4. nesil iPhone
    4thG iPhone
    hepsini de anlıyoruz değil mi?
    Bu kadar kasmak neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 27 Eylül 2013; 2:50:06 >
  • olaylar içinde olaylar çıkan garip bir konu olmuş...

hocam nereden almıştınız telefonu bizde düşmeyelim böyle tuzaklara..

geçmiş olsun..
  • quote:

Arkadaşı kazıklayan sizsiniz galiba nedir bu savunma ? dolandırmış resmen bunun açıkmasımı olurmuş ? sen kalk dolandır adama 0 diye 4 aylık cihazı kaktır,sonra icraya gelince mi evindeki buzdolabını alacaklarmış acıyalım ? bumudur adalet ? ticarette böyle şeyler olmaz,bu işleri yapıyorsanız en iyi sizin bilmeniz gerekir,adam sonuçta hakkını aramış suç mu oluyor hak aramak ? savunduğunuz şey çok saçma arkadaşlarda zaten cevabı vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

bu telefonun adı iPhone 4 tür.

4G LTE Desteklemez, ayıca türkiyede resmi olarak satılan modellerin tamamı 4G desteklemiyor sayın çok bilmiş arkadaşım...

4g orada generation manasinda. Yani lte filan degil.

• quote:

Saçmalığa bak. O da ahlaksızlık yapıp insanlara kullanılmış cihaz satmasaymış. Az bile, evini de altından alsalar keşke. Böyle tipler yüzünden bu ülke ilerlemiyor. Siz de birilerini kazıklıyorsunuz ticarette herhalde, bu kadar gocunduğunuza göre yaranız var.
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    arkadaşa katılıyorum. insanlar kendilerini kurnaz sanıyorlar.
  • Ver icraya surunsun. Bir daha boyle bir sey yapmamayi ogrenir. 4 aylik cihazi sifir diye itelemek nedir ya kim bilir daha kime ne kaziklar atti ama sadece biri ortaya cikti. Bunun gibilerine yapilacak her turlu sey mustahaktir

• quote:

Dostum senin kaçırdığın nokta adamın evindeki televizyon ve buzdalabı @kaa35 in haksız yere gasp edilen parasıyla alındı!!! Kabul et saçma bir şeyti savunmaya çalışıyorsun. Düşünsene alkollü bir sürücü Allah korusun yaya geçidinden geçen babana çarpıyor ve babanı kaybediyorsun. Am yazık adam asgari ucretle çalışan 3 çocuk babası bir gariban şikayetci olurmusun olmazmısın???
  • quote:

Arkadaşlar 08.02.2011 tarihinde izmir alsancak apple&blackberry store dan iphone 4G telefon aldım. Aldığım günden bu yana hiç faturayı kontrol etmedim fakat geçen gün telefonu servise vermek için faturasina baktım ve faturadaki imei ile telefonumdaki imei aynı değil hatta kutudaki imei de ayni değil. Yani Kutudaki ve faturadaki ayni imei fakat telefondaki farkli. İmei sorgulamadan faturadakini sorguladığımda böle bir kayıt yoktur diyor. Telefonun imei si kayıtlı gözüküyor. Bugün genpa ya gittim ve garantimin bittiğini öğrendim. Garantinin başlangıç tarihi 06.10.10 olarak gözüküyor fakat ben telefonu 08.02.11 de aldım. Yani ben telefonu satın almadan garantisi 4 ay önce başlamış. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen. Bugun aldığım store a gittim fakat el değiştirdigini sölediler oranin eski sahibinden almışım faturamı ve kutumu aldılar merkeze göndericeklerini sölediler bende merakla bekliyorum.

Bu arkadaşın geçen sene açtığı konudaki yazısı. O zaman demiş ki mağazanın eski sahibinden aldım, şimdi de yeniliyoruz vs gibi şeyler yazmış.

Bence olayların çok küçük bir kısmını burada dile getiriyor arkadaşımız.

Düşünün ki siz mağaza sahibisiniz, mağazayı x kişiden devraldınız. x kişinin 1 yıl önce satttığı telefon yüzünden siz mi sorumlu olursunuz? Nereden bilebilirsiniz o telefonun teşhir vs olarak satıldığını. Veya imei numarasının farklı olduğunu.

Muhtemelen yeni mağaza sahibi de para iadesi yapmak istemiyor. Ki olay şundan ibaret olduğuna %100 eminim. Cihaz swap cihazmış, arkadaş almadan 4 ay önce satılmış, daha sonra da bozulmuş ve yenisiyle değiştirmişler. Kutuda ve faturadaki imei aynı, cihazınki farklıymış. Olayları daha net öğrenmek için Alsancak Apple Store'a sormak lazım. İzmirde yakın olan varsa bi zahmet soruversin.

Ben ozaman öğrendiğim isim değiştirmiş adam Açıkça söleyim Teknohome diye bir şirket açmış adam aynı dükkan sonra bu şirketi kapatıyor mu ne yapıyor bilmiyordum. Axpa iletişim diye yeni isimle açıyor. Yani dükkan aynı dükkan sahibi aynı kişi sadece isim değiştirmiş. Tekrar sölüyorum İzmir Alsancak ta lozan pastanesi çaprazında Iphone&Blackberry Store burdan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim. Şuan yenileniyoruz diye asmış muhtemelen kaçtı.

• Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim de 4g olmuş 4 olmuş ne fark eder yanlış yere yönelmişsin
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    İzmir- Alsancak Lozan pastanesi çaprazında Iphone&Blackberry Store adı dostum
    ''Olaylara yanıtsız kalırsan hakkını aramazsan sesini yükseltmezsen başkalarının altında hep ezilirsin ''Şahsi fikrim...
  • Bu arada arkadaşlar yeni bir şey öğrendim yararlı bir bilgi.

''Garanti malın teslimi ile başlar, distiribitörü yani ithalatçı firmayı da icraya verip paramızı almamız mümkün.''
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.