Şimdi Ara

Tüketici Mahkemesini kazandım ve İcraya gittim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaa35

Ben ozaman öğrendiğim isim değiştirmiş adam Açıkça söleyim Teknohome diye bir şirket açmış adam aynı dükkan sonra bu şirketi kapatıyor mu ne yapıyor bilmiyordum. Axpa iletişim diye yeni isimle açıyor. Yani dükkan aynı dükkan sahibi aynı kişi sadece isim değiştirmiş. Tekrar sölüyorum İzmir Alsancak ta lozan pastanesi çaprazında Iphone&Blackberry Store burdan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim. Şuan yenileniyoruz diye asmış muhtemelen kaçtı.
     Tüketici Mahkemesini kazandım ve İcraya gittim

mal aldığım bir yer aynısını yaptı. onun mal aldığı yerlerden biri aynı kişi sadece farklı isimde yeni şirket açarak borçlarından kaçmaya çalışıyor diye dava açtı (gülen bilgisayar - eylül bilgisayar oldu) ve kazandı, herşeyi haczetti. o değil olan benim teknik servisteki iki malıma da oldu. gittim kapı duvar. 150-200$ lık mal için uğraşmak istemedim, bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 29 Eylül 2013; 0:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: This is it

bu telefonun adı iPhone 4 tür.

4G LTE Desteklemez, ayıca türkiyede resmi olarak satılan modellerin tamamı 4G desteklemiyor sayın çok bilmiş arkadaşım...

G generation yani nesil demek bu iphone 3 dede böyleydi 2 dede böyleydi 3gs de açılım şudur 3generation-speed anladınmı ?
  • Konu 4 ve 4g ye sarmis :) sorun 4g ve 4 ayni telefon tamam da kim iphone 4g der ? Genelde 4 mu 4s mi denilir yani takilmayin boyle seylere iki tarafta hakli :)

Konuya doneresek ;

Ben merak ettim bakalim ne cikacak bu isten ? Eger bir dolandiricilik soz konusu ise magdur coktur bence bakalim baskalarida cikacak mi ?

Tekrar gecmis olsun arkadasimiza ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circumciser C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Süreci yazacağım sonuçlandığında yine yazarım ki mağdur olanların yoluna ışık tutalım.
  • Geçmiş olsun hocam , inşallah hakkınızı alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tukrok

Olayı nerelere taşıdınız. Nedir bu kin, nefret?

Home tuşundan daha önemli şeyler de vardır dünyada. Mesela sen icraya verdiğinde o kişinin evindeki televizyonu koltuğu buzdolabını alacaklar. Yaşayın sonra görelim home tuşunuzun önemini.

kafasına göre mi icraya çıkılıyor sanıyorsun arkadaşım? icraya avukat yanın icra memuru ile birlikte çıkar ve aşağı yukarı hel malın değerinin ne kadara tekabül edeceğini bilir ona göre işlem yapar.

ayrıca kanun hiçbir zaman kötü niyetliyi korumaz keza soyut ahlak yasaları da korumaz. adalet isteyen eller temiz olmalıdır derdi bir hocam, burada da o misal, adamın ayıplı mal verdiği bir durumda onun buz dolabı gidecek diye üzülemem ben.
  • Hocam konu sahibi ney pesinde sizde bir yazıma takılıp konuyu baltalamışsın.

Konu sahibine cevaba gelince hocam avukatın ilgileneceği bir durum boyle durumların resmi prosedürleri var.

• Dostum 5s'i aynı yerden almayı düşünüyordum, bilgi için çok teşekkürler.
    Umarım sen de yasal yollar ile zararını karşılarsın.
  • iPhone 4 mü demek istediniz ?

• 4g'yi anlamayanlar var ben açıklama getireyim.

4. (G)eneration = 4.Jenerasyon oluyor umarım kafanızdaki soru işaretleri cevap bulmuştur.

Konuyu açan arkadaş en yakın zamanda paranı alman dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.