Bildirim
Tüketici Mahkemesini kazandım ve İcraya gittim (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: This is it
bu telefonun adı iPhone 4 tür.
4G LTE Desteklemez, ayıca türkiyede resmi olarak satılan modellerin tamamı 4G desteklemiyor sayın çok bilmiş arkadaşım...
G generation yani nesil demek bu iphone 3 dede böyleydi 2 dede böyleydi 3gs de açılım şudur 3generation-speed anladınmı ? -
Konu 4 ve 4g ye sarmis :) sorun 4g ve 4 ayni telefon tamam da kim iphone 4g der ? Genelde 4 mu 4s mi denilir yani takilmayin boyle seylere iki tarafta hakli :)
Konuya doneresek ;
Ben merak ettim bakalim ne cikacak bu isten ? Eger bir dolandiricilik soz konusu ise magdur coktur bence bakalim baskalarida cikacak mi ?
Tekrar gecmis olsun arkadasimiza ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Süreci yazacağım sonuçlandığında yine yazarım ki mağdur olanların yoluna ışık tutalım. -
Geçmiş olsun hocam , inşallah hakkınızı alırsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: Tukrok
Olayı nerelere taşıdınız. Nedir bu kin, nefret?
Home tuşundan daha önemli şeyler de vardır dünyada. Mesela sen icraya verdiğinde o kişinin evindeki televizyonu koltuğu buzdolabını alacaklar. Yaşayın sonra görelim home tuşunuzun önemini.
kafasına göre mi icraya çıkılıyor sanıyorsun arkadaşım? icraya avukat yanın icra memuru ile birlikte çıkar ve aşağı yukarı hel malın değerinin ne kadara tekabül edeceğini bilir ona göre işlem yapar.
ayrıca kanun hiçbir zaman kötü niyetliyi korumaz keza soyut ahlak yasaları da korumaz. adalet isteyen eller temiz olmalıdır derdi bir hocam, burada da o misal, adamın ayıplı mal verdiği bir durumda onun buz dolabı gidecek diye üzülemem ben. -
Hocam konu sahibi ney pesinde sizde bir yazıma takılıp konuyu baltalamışsın.
Konu sahibine cevaba gelince hocam avukatın ilgileneceği bir durum boyle durumların resmi prosedürleri var.
Dostum 5s'i aynı yerden almayı düşünüyordum, bilgi için çok teşekkürler.
Umarım sen de yasal yollar ile zararını karşılarsın. -
iPhone 4 mü demek istediniz ?
4g'yi anlamayanlar var ben açıklama getireyim.
4. (G)eneration = 4.Jenerasyon oluyor umarım kafanızdaki soru işaretleri cevap bulmuştur.
Konuyu açan arkadaş en yakın zamanda paranı alman dileğiyle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X