Şimdi Ara

Tükiye Sigorta Bilgim Yokken Konut Sigortasını Yenilemiş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.5 sene oluyo
    Ben dava olayini vakif bankta duydum.

Bende cekinerek yapmistim sizin gibi ama sorun olmadı bende.
  • Thh başvurdum, tbb de başvurdum ama ilgilenmediler. Herkes birbirine paslıyor. Thh diyorki iptal talebinde bulunmamışsınız. 10 kere iptal edin diye mail attım daha ne yapayım. İtiraz için thh gelin dediler. Gidip uğraşamadım. Para ziraate kâr kaldı. 15 gün sonra yenileniyor. 6 7 bin geçirecekler yine.
  • 2 yıl uğraştım sonunda basit şekilde dask haricinde hepsini iptal ettim. Oh be
  • fox5578 kullanıcısına yanıt

nasıl iptal ettirdiniz hocam? bizimde bilgimiz olmadan yenilendi sigorta

• nabu kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankası ise anlatacağım taktik işe yarar diğerlerini bilmiyorum. Öncelikle mobil uygulamadan ziraat süper şube programına kayıt oluyorsunuz. Kayıt olduktan şubeniz değişiyor. Tüm bilgileriniz ziraat online şubeye geçiyor otomatik. Yani krediyi, varsa kredi kartını ve diğer ıvır zıvırları onlineden almış gibi oluyorsunuz. Neyse ziraat süper şube geçince mobil uygulamada bilgi belge gönder diye yeni bölüm açılıyor. Oraya bir kağıda sigorta iptal dilekçesi yazıp yanına kimliğinizin fotoğrafını yüklüyorsunuz. Birkaç saat sonra iptal oluyor.

Yani buradan şu sonuç çıkıyor. Bu sigortayı iptal etmeyen ziraat bankası değil kredi alınan şubeler. Çünkü çok para ve prim kazanıyorlar.
  • fox5578 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgi için, bende vakıfbank ile deneyeceğim öyle bir şey var ise

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.