Şimdi Ara

Tül kapalıyken evin içi karşı apartmandan görünür mü? (Ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu üst kattaki tülsüz camdan bir tane kadın sürekli bir şey çırpma bahanesiyle çıkıp göz ucuyla bizim evi gözetliyor. Tüller de kapalı ama yine de insanın içinde şüphe uyanıyor. Fotoğrafta normalinkinden biraz daha uzak çıkmış mesafe yaklaşık 4-5 metre civarı. Görünür mü sizce? Görünürse ne yapmalıyım? Tül kapalıyken evin içi karşı apartmandan görünür mü? (Ss'li)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tül Perdeden İçerisi Görünür Mü?

Tül perdeler, evlerin içini gizlemek için sıklıkla kullanılan şeffaf veya yarı şeffaf kumaşlardan yapılır. Ancak, tül perdeler evin içini tamamen gizlemek için yeterli olmayabilir.

Tül Perdeden İçerisi Ne Zaman Görünür?

Tül perdeden evin içi aşağıdaki durumlarda görülebilir:

• Gündüz: Gündüzleri, dışarıdan içeriye gelen doğal ışık nedeniyle tül perdeler içerisi daha net bir şekilde gösterir.
    • Gece: Eğer içeride ışıklar yanıyorsa, tül perdeler evin içini dışarıdan daha görünür hale getirir.
    • Perdeler Kısmen Kapalıyken: Tül perdeler kısmen kapalıyken veya aralık bırakıldığında evin içi daha kolay görülebilir.
    • Tül Perde İnce ve Şeffafsa: İnce ve şeffaf tül perdeler, daha kalın ve opak perdelere göre daha az gizlilik sağlar.

Gizliliğin Artırılması

Tül perdeden evin içini görünmesini istemiyorsan, aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Kalın ve opak perdeler kullan.
    • Tül perdelerin arkasına stor perde veya güneşlik kullan.
    • Tül perdeleri evin iç kısmına yakın tut.
    • İçeride ışıklar söndüğünde veya kısık olduğunda tül perdeleri kapat.

Bu önlemleri alarak tül perdeden evin içinin görünmesini büyük ölçüde azaltabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kanka öğrenmenin tek bi yolu var.

gizli gizli onun pencereye çıkmasını bekle. tam çıktığı anda çıplak bir şekilde tülün arkasında dans et eğer değişik bi tepki veriyorsa demek ki görüyordur

• hayırdır ne yapıyon odanda

• Bir kere el salladım tepki gelmedi bilmiyom

• Bir şey yapacaksam perdeyi kapatırım zaten sadece evin içini görmesin rahatsız oluyorum

• bunun cevabını karşı apartmandaki tül çekili pencerelere bakıp içerisini görmeye çalışarak alabilirsin diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

bunun cevabını karşı apartmandaki tül çekili pencerelere bakıp içerisini görmeye çalışarak alabilirsin diye düşünüyorum

Hocam tam karşıdaki bina görünmüyor ama binaları beyaz olduğu için ışığı bizim pencerelere doğru yansıtıyor olabilir. Baktım çözüm bulamıyorum kameralı drone alıp bakacam. Çok kafaya taktım bu işi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Izlesin hocam neden rahatsiz oldun
    Mast. falanmi yapiyordun yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Onu yaparken her yeri kapatiyom ama biri dışarıdan izliyor hissi gelince rahat hareket edemiyom evde

• görünüyordur belki de bazı bayanlar çok meraklı oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.