Şimdi Ara

tul vtx 4730 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gpuyu almayı düşünüyorum .. max. 150 lira ayırabildim .. bu kartta 130 lira civarında tam bana göre .. aslında 4830 düşünüyordum ama malum stoklarda bitmiş .. 4770 ile arasında 40 dolardan fazla fark var .. siz ne dersiniz .. referans sogutma olmaması ve makul fiyatıyla bir haftaya kadar almayı düşünüyorum .. fiyatlar daha da iner mi .. ya da aynı fiyat seviyesinde başka önereceğiniz kart var mı ??

• bildiğim kadarıyla 4730 un tek eksi yönü fazla elektrik tüketmesi ve 2 adet 6 pin güç girişine sahip olması..
    psu yeterliyse performans olarak iş görür bir kart..
  • gigabyte gz-x5 yeterli gelir sanırım .. yalnız bu güç tüketimi ne kadar fazla olur ki ?
  • 4870 e yakın bir güç harcaması var eğer işlemciniz 65w TPD li veye 95W TPD li bi işlemci ise 350 400 wattlık bir pusu ile iyi gider...
  • o kadar cok mu ya :S chipin incelemesinde de artılarına düşük güç tüketimi yazmışlar :S bende şaşırdım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD_WARRIOR -- 16 Ekim 2009; 14:52:35 >
  • 4770, 40nm üretilmişken 4730 55nm üretim. yani daha eski ve daha çok elektrik harcıyor, psu'nuz yeterli değilse zorlayabilir.

O seviyeyi bir kaç ay önce 4830 domine etmişti ama şimdi bakıyorum 200 liraya çıkmış fiyatlar. olmadı 9600 gt'nin yeni modellerini düşünebilirsiniz. revize edilmiş, güç tüketimi azaltılmış modelleri mevcuttu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD7950 PCS+
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.