Şimdi Ara

TUL - X1650XT(256mb) veya SAPPHIRE X1650PRO (256 mb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bana acılen yardım etmenız gerekıyor.... yukarıda goterdıgım ekran kartlarından hangısını almalıyım bazı arkaslar TUL tercıh et bazılarıda SAPPHIRE al dıyorlar...

sececegım ekran kartının yanına su parcaları dusunuyorum:

INTEL Core2 DUO E6300(1.86ghz) 65nm LGA775
    ASUS - P5LD2 SE
    TWINMOS - 2x512 MB DUAL DDR2 667
    Aopen 350W QH50C
    Samsung SP0822N 80GB 7200RPM 2MB Cache Ultra ATA (elımde var umarım uygundur dıger parcalara)

sorulara devam:
    1) sectıgım kasa sızce nasıl, guc olarak bı sıkıntı yasamam umarım????

2) cok cahılcemı olucak bılmıyorum ancak bir sey dikkatimi cekti simdi bu sısteme sımdılık eskı ekranımı (phılıps 107s ) kullanmayı dusunuyorum. ekranın gırısını bılıyorsunuzdur mavı uclu bır soket, bununla beraber alabılecegım ekran kartlarının gırıslerıne baktım sankı bırbırlerıne uymayacak gıbıler... bılemıyorum benı aydınlatırsanız cok sevınıcem....

kafamdakı bu sorunlar halloldugu anda sıstemı sıparıs edıcem.....

yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler....

• İçlerinden çevirici çıkıyor kafanı yorma. O ekranla rahatça kullanabilirsin .İkisi arasında da tavsiye vereyim. Tul de fena marka değildir sapphire de iyidir. Önemli olan çipseti. Kesinlikle 1650 xt olanı al .1650 pro dan kat kat hızlıdır hiç merak etme. 1650xt de 8x3=24 shader var 1650 proda 4x3=12 . Bu perfrormansı 2 kat olmasa da 1.5 kat rahat etkiliyor. 1650 Xt çok çok daha iyi oluyor.
  • İkisi arasında kesinlikle X1650XT tabiki.
  • kesinkez x1650xt derim ikisinin arasında
  • arkadaslar cok tesekkurler ok ozaman alacagım kart TUL - X1650XT(256mb)....

son olarak kasada falan sorun yasamam dı mı arkadaslar??? malumunuz sınırlı butceyle parcalara yuklanınce kasaya pek bısey kalmıyo ancak kasa da cok onemlı. bu acıdan bı sorun yasamayacagım herhalde...

alacagım anakartıda bana cok tavsıye ettıler... sızcede ıdare edermıdır??? umarım bol sorunlu bır kart degıldır???

tedekkurler ilginize....
  • BENCE TUL ALMALISIN TUL EKRAN KARTINA DAHA İYİ BAKIYO SOĞUTMASI KUTUSU VS.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskote

arkadaslar cok tesekkurler ok ozaman alacagım kart TUL - X1650XT(256mb)....

son olarak kasada falan sorun yasamam dı mı arkadaslar??? malumunuz sınırlı butceyle parcalara yuklanınce kasaya pek bısey kalmıyo ancak kasa da cok onemlı. bu acıdan bı sorun yasamayacagım herhalde...

alacagım anakartıda bana cok tavsıye ettıler... sızcede ıdare edermıdır??? umarım bol sorunlu bır kart degıldır???

tedekkurler ilginize....

neden o anakartı tavsiye ettiklerini anlamadım ucuz diyemi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALIT - 8800GT SUPER+1GB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1650 xt al. Hızı aynı olsa bile shader sayısı iki katı
  • xt modelleri her zaman pro modellere nazaran daha performanslı üretilirler x1650xt almanız oyunlarda size daha keyifli bir başarım sağlayacaktır.
  • En ucuz x1650xt 250 ytl herhalde. Bence yerinde olsam 80 ytl daha koyarım üste gigatek'ten msi x1950 pro alırım, 330 ytl'ye. Pişman olmazsın ben kullanıyorum, imzamdaki sistemde performans kusursuz.
  • Kasa iyi kasa kafana takma .O bilgisayar seni öyle mutlu edecek ki şaşıracaksın. Yanlız eğer anakrta paran yeterse 120 dolar+ KDV ye Asus P5B var .Senin anakrt overclock konusunda çok kısıtlar seni.Diğer anlamlarda iyide.Biraz daha sıkabilirsen Asus P5B al kesinlikle çok daha memnun kalırsın.(Bu arada HDD de rahatlıkla çalışacaktır kafanı takma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 26 Ocak 2007; 10:22:48 >
  • arkadalaslar ılgınıze, alakanıza cok tesekkurler...

sımdı sonuc olarak:

1) ana kartı degıstırıyorum, asus p5b ile msı- p965 neo-f arasında kaldım (1 saat ıcınde sıparısı vermeye gıdıcem bu yuzden cok acıl yardım!!!!)

2) kasayıda bıraz daha yukseltıp aopen- h600b27 350 watt alıcam, garantı olsun...

3) Nevfel arkadasım butcemı zaten astım o nedenle ekran kartımı degıstıremıcem. ancak onerıne tesekkur ederım.
  • Asus P5B çok daha iyi MSı dan .Bence onu al. Yine de MSI da iyide dediğim gibi fiyat farkı az p5B almaya değer bir anakart
  • kardeş bence x1650xt şimdiki oyunlarda diğerlerinden bir farkı olmaz ama çıkacak oyunlar daha fazla shader gücü isteyecek ve 7600 gt gibi kartları devirebilecek çünkü 7600gt de 12 iş hattı varken x1650xtde 24 işhattı var bide şu 350 wattı biraz yükseltmeni öneririm eğer overclock düşünüyorsan veya x1650xt alırsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.