Şimdi Ara

Tulpar T5 de SoundBlaster X-Fi MB3 ve sürücüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün Tulpar T5 v4.1 modelini aldım ve şimdiye kadar gayet memnunum performansından. Sadece panel tipinden ötürü bazı oyunlarda ghosting oluyor ve bu bazen dikkat çekebiliyor. Ama onun dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım FPS ile ilgili olsun ısınmayla ilgili olsun. Ben SSD siz versiyonunu aldım ama keşke SSD li alsaymışım diyorum, o zaman uçardı bu laptop ve harddiskten gelen sesler de kesileceği için %100 sessiz olurdu. Herkese öneriyorum cihazı, bu fiyata daha iyi bir seçenek yok.

Şimdi sorunuma gelirsek: Monsterın sitesinden indirdiğim Soundblaster X-Fi MB3 yazılımını kurmaya çalıştım. Kuruldu ama açılırken bana 'There is no supported audio device available' şeklinde bir uyarı verdi. Yani işin özeti o yazılımı kullanamıyorum, herhangi bir çözüm fikri olan var mı :) Ayrıca Realtek'in ses sürücüsünü de kurmadım ama ses çıkıyor cihazdan, sizce onu da kurmalı mıyım? Son olarak IRStart isimli sürücüyü de kurmaya çalışırken cihazınız uyumlu değil tarzı bir hata veriyor. Diğer tüm sürücülerim kuruludur.. Şimdiden teşekkürler :)

• Ses kartı driverı yokken zaten sound blasterın görmemesi çok doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 22 Ocak 2015; 20:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Ses kartı driverı yokken zaten sound blasterın görmemesi çok doğal.

Yüklüyken de denemiştim ama 1-2 kez silip tekrar yükledikten sonra çalıştı bu sefer teşekkürler :) O Intel Rapid Start sürücüsü hala olmuyor ama :S
  • kaded kullanıcısına yanıt
    Monster teknik servisi arayın yardımcı olacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.