Şimdi Ara

Tulpar T7 V12.1.1 vs Asus G752VS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3dmax için iyi bir laptop almak istiyorum. Monster Tulpar ile Asus laptop arasında kaldım. İkisinin fiyatları aynı ama performans olarak Tulpar 7700K ile ön plana çıkıyor. Zaten 3dmax için ihtiyaç olan işlemci gücü olduğundan fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum. Fakat pek çok forumda ve videolarda oyunlardaki ısınma sorunlarından bahsedilmiş. 3d max te render alırken bilenler bilir işlemcinin tamamını kullandığında ısı ile ilgili sorun yaşar mıyım? Altına laptop soğutucu ile iş çözülebilir mi? Asus'a gelecek olursak 7700HQ olmasından dolayı render hızında fark edilir oranda Tulpara nazaran yavaş kalacağını düşünüyorum. Kalite ve soğutma bakımından Asus önde olduğu aşikar. Sizce hangi ürünü almalıyım beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V12-1-1.html#.WYA4sYiLSUk
    http://www.hepsiburada.com/asus-g752vs-gc273t-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000394HC?magaza=webudaa&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=EAIaIQobChMI-cXRxsi11QIVorztCh3A_A_mEAQYASABEgIeWfD_BwE

• Merhaba armym00n,

Özel mesaj yolladım. Mesaj kutunu kontrol edebilirsen sevinirim :)
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    tulpar t7 v11.1 modelinde özelleştirme kısmında normal hdd çıkarılamıyor acaba bunu çıkarırsak fiyatta bir indirim olabilir mi?
    özelliklerde 3 fan demiş fakat dual fan olduğu da yazılmış hangi bilgi doğru acaba?

fiyatlarda ekstra bir kampanya düşünüyor musunuz?
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tyler;

Arka kapağın açık halini görebilirsin. 3 adet fan mevcut; orada geçen bu iki fanın yan yana olması, dual fan technology diye geçen :)

Tulpar T7 V12.1.1 vs Asus G752VS

Hdd'yi çıkarma imkanı ne yazık ki mümkün değil, kampanyalarımız da sürekli devam ediyor. Şu an için planlanmış bir kampanya yok; fakat takipte kalırsan haberdar olabilirsin :)

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Buradan fanlar iyi görünüyor kasanın altında havalandırma delikleri de iyiyse soğutma kontrol altındadır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.