selamlar dün 2.el tulpar t7 aldım, eleman windowsu sıfırlamış tamam dedim ben kurarum driverları, eve geldim, monster sitesinden driverlerı yükledim ancak bir türlü klavye ışıklandırmayı açamadım, hotkey programını da indirdim fn ile sağdaki numlok da ışıklandırmalara basıyorum ama bir türlü ışıkları açamadım, bir sorunda aşırı hızlı çalışan fan, 2 sn duruyor sonra 5 sn çok hızlı dönüyor korkunç bir fan sesi geliyor boş masaüstünde bile aynı şekilde dayanılmaz bir fan sesi var ofis moda aldım bir şey değişmedi. |
tulpar t7 v2.3.1 klavye ve fun sorunu
-
-
her monster modeli farklı Control Center vs kullanıyor tam modeline göre buradan https://www.monsternotebook.com.tr/suruculer/#tulpar ilgili uygulamayı indirebilirsiniz fan ayarları, underclock, aydınlatma hepsi o uygulamadan ayarlanıyor. Eğer ürün yanında monster ın kendi kurulum cd si / usb si varsa, içinde yer alan control center uygulaması en stabil çalışanı olacaktır. Çözüm bulamazsanız bir monster destek merkezine gidip control center kurulumu için destek alabilirsiniz
-
Bu fan sesi problemi taa 2015'te de vardı hâlâ aynı şekilde devam ediyo belli ki. Hâlbuki en önemli sorunlardan birisi. Mutlaka çözülmesi gerekirdi.
-
Monsterın sitesinden serinin uzantısı kaç ise ona göre kontrol merkezini indirip dener misin? Fan olayına gelince kontrol merkezini çalıştırdıktan sonra ayarlama yaparsın.2.el olarak aldığını söyledin öncelikle arka kapağı açıp temizlik durumuna bir bak fanların, termallerinide değiştir.
(Abra A7) Oyun haricinde ne yaparsam yapayım böyle çalışıyor.
Oyun zamanında da bu şekilde oluyor. Rahatsızlık veriyor mu açıkcası hayır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheViola -- 15 Ağustos 2023; 12:4:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X