Şimdi Ara

Tulpar t7 v2.3.1 windows 7 de klavye led sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara işletim sistemi olarak w7 ultimate kurulu. cd deki tüm driverler uyumlu halde kuruldu. Tüm donanımları çalışıyor klavye haricinde. Led açma kapama tuşu ve ışık şiddet seviyesi tuşları çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

• DrummerT3 D kullanıcısına yanıt
    Sn. DrummerT3;

Ürün ile birlikte size verilmiş olan sürücü DVD 'sindeki SCM sürücüsünü kurmanız sorununuzu çözecektir.

http://www.monsternotebook.com.tr/TULPART7V2X.html linkinden Klavye Kontrol Panel Sürücüsü 'nü de indirip kurabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 8 Kasım 2014; 17:58:06 >

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradığımda büyük ihtimalle klavye led kablosu kargo sırasında çıkmış olabilir denildi. Arka kapağı açıp kendiniz de takabilirsiniz dedi. Kontrol amaçlı arka kapağı açtım ve denildiği gibi kablo çıkmış. Kabloyu yerine taktım şuanda sıkıntı yok ledler çalışıyor. Arka kapağı açtığımda ürün garanti dışı kalmaz denildi. Sadece suyla temas ve darbe alma halinde garanti dışı kalıyormuş. Bir dahaki problemlerde servise gönderdiğimde arka kapağı açmam garantiyle ilgili sorun çıkarmaz umarım?
  • DrummerT3 D kullanıcısına yanıt
    Sorunun düzeldiğine çok sevindim güle güle kullanın ayrıca garantiyi de kafaya takmayın dediğiniz şeyler dışında kesinlikle etkilemiyor bana da aynısı dendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.