Şimdi Ara

TULPAR T7 V2.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazı cumartesi günü aldım.Cihaz genel olarak tabikide hala bir masaüstüne yetişmiş değil.Almadan önce vatan computer dan sistem toplatmıştım hemen hemen kaba olarak aynı özellikler fakat gönlüm monster dan yana ağır bastığı için monsterı aldım.İlk olarak battlefield 4 ü yükleyip oynama şansım oldu fakat ilk 10 dakikada oyun 65 fps de kitlendi.Moralim acayip bozuldu tabikide o kadar para verip bu olayı yaşamak üzücü birşey.Neyse sonra oyunu sildim baştan indirme fırsatım olmadı ama metro 2033,AssassinsCreed3,black ops,Farcry4,crysis3 oyunlarını yükleyip denedim.Onlarda böyle bir sorun olmadı.Fakat metro 2033 dede fps 70 lerde ama sanki online oynuyomuşumda ara ara ping düşmesi yani bug oluyomuş gibi oluyor.Acaba ekran kartındamı bir problem var anlayamadım sürümü felanda güncel işletim sistemimde orjinal win8.1.Ya da sistemde bir sıkıntımı var çünkü bi ara disk i %99 da gördüğüm oldu..Assassinsde ekran kartı gerçekten çok zorlanıyor örneğin yakın çekimlerde yani sadece karakter yüzlerini yakın çeken bölümlerde fps 30 altına hatta 25 altlarınada düşebiliyor.Cihaza ssd almadım ama gerçekten pişman oldum 16 ram yerine keşke rami 8 e düşürüp ssd alsaydım .Çünkü gerçekten hdd hızı yetmiyor.Oyunlardayken ısınma dereceleri iyi fazla aşırı değil ekran kartı 75 işlemci 69 un üzerine çıkmadı turbo fanı açtığında tabi bu değerler 8-10 derece arası düşüyor.Şuanlık deneme aşamasındayım 15 gün koşulsuz iade hakkım var memnun kalmadığımı hissettiğimde geri verip paramı alabilir ve masaüstü sistemi kurabilirim.Ama genel olarak ssd li halini düşünürsek iyi diyebilirim.Sorularınız varsa sorun mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım.
     TULPAR T7 V2.6 TULPAR T7 V2.6 TULPAR T7 V2.6 TULPAR T7 V2.6 TULPAR T7 V2.6 TULPAR T7 V2.6 TULPAR T7 V2.6

• Hocam bende bu modeli almayı düşünüyorum aynı kasayı alacağım ince olanı düşünüyodum ama buna daha yakınım. Bu bf4 deki kitlenme nasıl oluyor yani kitlenmeden kastınız nedir tam anlamadım. Sizin modelde 970m var değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    evet hocam 16 ram gtx 970 m ekran kartı var şöyle anlatayım.Oyunu açtınız akıcı şekilde oynuyosunuz ama birden 70 fps aldığın biryerde kitleniyor örneğin .ekran donuyor yani hiçbişey yapamıyorsun.Kapatıp açman gerekiyor.Oyun orjinal değildi başka bir siteden indirip öyle deneyeceğim ama şaun call of duty ghost iniyor %88 de o bitsin watch dogs indirip deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanckr28 -- 13 Ocak 2015; 0:42:51 >
  • Bf4 ü reloaded indirin bir türk sitesinde şimdi forumda isim vermiş olmayalım bf4 torrent yazdığınızda direk çıkacaktır geçen hafta arkadaşın msi makinesine kurdum sorun yok o versiyonda. Açıkçası şimdi insan 4-.4.5 bin lira para veriyor. Birde kendi kazandığımız bi para da değil malesef ailemize yük oluyoruz. Aldığımız makineye degsin bari . Böyle ufak tefek sıkıntılar bile çok can sıkıcı olabiliyor. Sizdeki durum da umarım yazılımsal bi durumdur çünkü donanımsal sorunlar da yaşanıyor monsterde

• quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Bf4 ü reloaded indirin bir türk sitesinde şimdi forumda isim vermiş olmayalım bf4 torrent yazdığınızda direk çıkacaktır geçen hafta arkadaşın msi makinesine kurdum sorun yok o versiyonda. Açıkçası şimdi insan 4-.4.5 bin lira para veriyor. Birde kendi kazandığımız bi para da değil malesef ailemize yük oluyoruz. Aldığımız makineye degsin bari . Böyle ufak tefek sıkıntılar bile çok can sıkıcı olabiliyor. Sizdeki durum da umarım yazılımsal bi durumdur çünkü donanımsal sorunlar da yaşanıyor monsterde

Büyük ihtimal yazilimsaldir benim tercihim orjinal kullanmaktan yana G2A dan uygun fiyata bulabilirsin 16 gb ram çok fazla keşke onun yerine ssd alsaymissin. Oyunları oyna ve fpslerden haber ver öğrenmek isteriz :)

Edit: yalnış alıntı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxResset -- 13 Ocak 2015; 0:59:49 >

• Oyundan kaynaklanıyor muhtemelen crysis 3 dede optionsa girdiğimde back dediğim zaman geri gelmiyor oyunu kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum

• LuxResset kullanıcısına yanıt
    Fps ve ısı değerleri normal gayet akıcı oynuyorum ama oyundan mı kaynaklı yoksa donanımsal bir sorunmu anlamış değilim metro2033 de bazen fps iyiken bile donmalarla karsılaşıyorum anlık oluyor ama can sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanckr28 -- 13 Ocak 2015; 1:01:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hasanckr28 H kullanıcısına yanıt
    METRO DAN bahsediyoruz kesin yazılımsal metro2033 redux indirseydiniz keşke
    Aralarındaki fark nedir ki daha indireceğim çok oyun var

oyun olarak herhangi bi fark yok fakat metro çok sorunluydu sıfır optimeydi bug doluydu adamlarda bu iş böyle olmıycak dedi Redux adı altında yenıden düzenledikleri oyunu koydular piyasaya ben steam den aldım oynuyorum bir çok bug giderilmiş fps arttırılmış.
    Oyun deniyceksen Shadow of Mordor öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxResset -- 13 Ocak 2015; 1:10:37 >
    Tamam ghost indirdim kurdum şuan gta4 iniyor sonra senin dediğini deniyeceğim

Bunun yanı sıra ekran parlaklığı uzun kullanımda klavyeye ısı gelmesi kasa hissiyatı gibi kısa bir incelemede bekliyoruz :)

Kadıköy'deki mağazalarına uğrayıp bizzat aynı modeli almayı düşünüyorum 1-2 hafta içerisinde. Stabil-optimizasyon özürlü olmayan oyunlarda denemeye çalışır mısınız? Tam performansını görelim.
  • Ekran ışığı ve parlaklığı güzel klavyede felan ısınma yok
  • Arkadasim assasins ultide kasmadan oynadi ayni model ama ssd li bide orjinal oyunu

• Secret King kullanıcısına yanıt
    Şuan bendede kasmıyor zaten Hem ssd ile oyun performansının bi alakası yok orda ekran kartı devreye giriyor.

• Kasa kalitesi nasıl dostum?
  • bence beklentinizi yüksek tutmuşsunuz. originden bf4 ü indirebilirsiniz 1 haftalık ücretsiz. ama donma demişsiniz bu pek normal değil.
  • Yok o oyun bozuktu ondan donuyordu diğer oyunlarda öyle bir sorun yok ful ayarda rahat akıcı bir şekilde oynuyorum.Kasa kalitesi güzel soğutması gayet başarılı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.