Şimdi Ara

Tulsa King (2022) | Paramount + (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 dakikalık kaliteli bir çerez tabağıydı diyebilirim.

Paramount reis usta oyuncularını dizilerde güzel kullanıyor çok aksiyona vs girmesine gerek kalmıyor iyi yazılmış senaryoyu rahat bir şekilde oynuyorlar Ford abimi görmek isterim .Tim McGraw reisi de görmek isteerim adam çok yönlü.

• Sadece 5 bölüm mü olacakmış?

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Ya aslında Boardwalk Empire'da da bazı karakterler üzerinden güzel mizah dönüyordu. Al Capone mesela. Komedi ağırlıklı deyince ben cıvık bir şeyler sandım ama değil belli ki. Yoksa komedi de hayatın parçası elbette.

• Bu dizi tutar,çok beğendim.Kısa sürecek olması kötü olacak ancak kesinlikle 2.sezona gidilir.Stallone tamda yaşına ve olgunluğuna yakışır bir rolde oynamış.Dİzi kurgusu ve hikayesi mükemmel.

• 1x2 37 dakika gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyni kapatıp da izleyince fena değil. Ama beyin açıkken izlenmez. Çok fazla saçmalık var. Hapisten yeni çıkmış bi adam elini kolunu sallayarak suç işlemeye başlıyor ve başına hiç bi iş gelmiyor. Yok ya. Yeme bizi Raki :)

• Diziyi tam anlatsaydın izlemeye gerek kalmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

Kardeş daha iki bölüm yayınlandı. Zaten ilk bölümde oluyor bu benim bahsettiğim olay. Spoiler filan yok yani. Her şeyi de bi abartmayın. Dizinin tanıtımını okusan benim yazdığımdan daha fazla şey anlatıyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 22 Kasım 2022; 0:16:36 >

• başına iş gelmiyor dediğin, adam şehre geldiği ilk gün avm 'de biri görür görmez haberi aldı. Atf ajanı hatun da peşinde.

İlk 2 bölüm olarak güzel ama Slyvester reyiz gözünden bile yaş gelmiyor artık. Keşke başka biri oynayaydi, çok yaşlanmiş yav.

Bu Taylor nerden buluyor bu kadar senaryoyu ? Evet hepsi western-çiftlik temelli ama değişik güzel hikayeleri var ve bu adam yıllardır yoktu piyasada. Bi yerden araklıyor olmasın.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Birikmiştir yıllardır. Jose Saramago'da elli yaşından sonra yazar oluyor mesela yanlış hatırlamıyorsam.

Ben de ilk Sicario senaryosuyla tanıdım Sheridan'ı. 2. film olan Sicario Day of the Soldado'nun senaryosu ise türü içinde çok ayrı bir seviyede mesela. Ama aynı çıtayı yakalayamıyor bütün işlerinde, o da normal. Keşke bir Sicario filmi daha yazsa.

Şimdi baktım Sicario öncesi işi de yokmuş sahiden. Hepi topu 7 yıldır senaristlik yapıyor. Enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Kasım 2022; 12:37:15 >
  • 3. bölüm düştü. Paramount dizilerinde ortalama bir kalite var. en azından şimdiye kadar izlediklerimde. öyle ergenimsi saçmalıklar yok en azından.

• Dizi çok tatlı ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok beğendim Diziyi şimdilik baya iyi gidiyor.İtalyan-Amerikan menşeli karakterlerin olduğu suç temalı 3 saatlik sadece yemek yiyip , birbirleriyle sohbet edip makara yaptıkları bir film yada dizi yapsınlar onu bile hayranlıkta seyrederim şahsen.

• Dizi gayet güzel devam ediyor.Ben beğendim.Zaten mini dizi,bari bölümler biraz uzun olsa.

• 3/3 gidiyor bölümler. Oldu bu dizi. Zorlama sahnelerle bölüm süresi uzatma işi yok, diyaloglar çiçek gibi, eğlenceli yazılmış. Her olay hikayeye etki ediyor, temposu yüksek. Üstüne üstlük çok da güzel gözüküyor çekimler vs olsun.

Tempo mevzusu günümüz sinema ve tvsinin en büyük problemiyken böyle iyi dizi yapmak takdire şayan.

• White Cluster kullanıcısına yanıt
    evet Taylor dizilerinde bu var, gereksiz muhabbet yok, ya da boş muhabbet olacaksa dizide, o bile bi amaca hizmet ediyordur.

• yıl sonuna doğru boş dizi gelmiyor muazzam bir iş daha

• 2. sezon onayı geldi.

• 2.sezon onayını aldıysa listeme ekleyebilirim artık.  

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.