Şimdi Ara

Tulsa King (2022) | Paramount +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sylvester Stallone, Taylor Sheridan ve Terence Winter’ın drama dizisi Tulsa King’in başrolünü ve yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Tulsa King, Paramount Network ve Plus dizileri Yellowstone, Mayor of Kingstown ve 1883 ile son yıllarda öne çıkan Taylor Sheridan’ı, The Sopranos’un yazarı, Boardwalk Empire’ın yaratıcısı Terence Winter ile bir araya getiriyor.

Tulsa King, Stallone tarafından canlandırılacak olan ve en olası olmayan yere, Tulsa'ya taşınmaya zorlanan efsanevi bir New York İtalyan gangsteri Dwight’ı takip ediyor. Günümüzde geçen dizide Dwight, İtalyan mafya ailesini Kansas City’de yeniden kurmak gibi şaşırtıcı bir görevle karşı karşıyadır. Dwight orada, güce giden alışılmadık yolunda onu takip eden şaşırtıcı ve şüphe duymayan karakterlerle karşılaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 13 Kasım 2022; 14:21:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tulsa King (2022) | Paramount+ Hakkında Bilgiler

"Tulsa King", Paramount+ tarafından yayınlanan, Sylvester Stallone'un başrolünde olduğu bir Amerikan suç drama dizisidir. İlk sezonu 13 Kasım 2022'de yayınlanmıştır.

Dizi, 25 yıllık hapis cezasının ardından New York'tan Tulsa, Oklahoma'ya sürgün edilen mafya patronu Dwight "The General" Manfredi'nin hikayesini konu alıyor. Dwight, yeni hayatında saygın bir mafya ailesi kurmaya çalışır ancak kısa sürede rakip suç örgütleri ve kolluk kuvvetleriyle karşı karşıya kalır.

"Tulsa King" ilk sezonunda 10 bölüm yayınladı. Dizi, eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı ancak izleyiciler arasında popülerlik kazandı. Paramount+, dizinin ikinci sezonunun 2023'te yayınlanacağını duyurdu.

"Tulsa King" Hakkında Ek Bilgiler:

• Tür: Suç draması
    • Yaratıcı: Taylor Sheridan
    • Yıldızlar: Sylvester Stallone, Martin Starr, Max Casella
    • Bölüm Sayısı: İlk sezonda 10 bölüm

Anahtar Kelimeler İçeren Cümleler:

• "Tulsa King" dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.
    • Sylvester Stallone, Tulsa King dizisinde Dwight "The General" Manfredi rolünü canlandırıyor.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sylvester oynayabilecek mi ? adam 75 yaşında, ağzı bile zorlanıyor konuşurken.

• Dizinin adı Tulsa King olmuş.

• 13 Kasım'da 2 bölüm birlikte geliyor.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Daha varmış epey ama Terence Winter ismi heyecan verici.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Mart ayında çekmeye başlamışlar hocam zaten, normal bence. Yellowstone'un arkasına koymuşlar programda, komple kanalı kapattı herif Yakında diğer dizilerden de ses soluk çıkmaya başlar.

Ha öyleyse tamam. Ben ilk mesajları görünce ne bileyim.  

Taylor Sheridan mantara bağladı bence de. Sicario filmlerinde özellikle harika iş çıkarmıştır. Yalnız hala yapabileceğinin en iyisini de yapmadı diye düşünüyorum.

Yav gerçi ilk mesajlar da üç ay önceymiş. Ben niye sekiz ay gibi okuduysam. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 18 Mayıs 2022; 23:45:26 >
  • TV Time'a göre 173 gün sonra başlıyor.

• White Cluster kullanıcısına yanıt

O neymiş ya kısa dönem şafağı gibi. 

• Çekimler bitmiş. Sylvester Stallone "Hayatımda hiç bu kadar çalışmamıştım" demiş.

• dizinin adını takla king yapsalardı daha iyi olurdu

• İyi madem teaser fragmanı da biz atalım kral.  

Paramount Plusyoutube
    TULSA KING follows New York mafia capo Dwight "The General" Manfredi (Sylvester Stallone), just after he is released from prison after 25 years and unceremoniously exiled by his boss to set up shop in Tulsa, Okla. Realizing that his mob family may not have his best interests in mind, Dwight slowly builds a "crew" from a group of unlikely characters, to help him establish a new criminal empire in a place that to him might as well be another planet. The series also stars Andrea Savage ("I'm Sorry"), Martin Starr ("Silicon Valley"), Max Casella ("The Tender Bar"), Domenick Lombardozzi ("The Irishman"), Vincent Piazza ("Boardwalk Empire"), Jay Will ("The Marvelous Mrs. Maisel"), A.C. Peterson ("Superman & Lois") with Garrett Hedlund ("The United States vs. Billie Holiday"). The series will be executive-produced by Sheridan, Winter, Stallone, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin and Allen Coulter. Braden Aftergood is also set to executive-produce. Try It Free: https://bit.ly/3O3agnD Follow Paramount+ for the latest news: Facebook: https://www.facebook.com/ParamountPlus Twitter: https://twitter.com/paramountplus Instagram: https://www.instagram.com/paramountplus/
    https://www.youtube.com/watch?v=U8aTTyYfVOE

Terence Winter var diye sevinmiştim de Taylor Sheridan dizisiymiş la bu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 1 Eylül 2022; 17:4:12 >
  • öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ben dj Taylor Sheridan  Abinin yapıpları izlettiriyor kendisini özelikle yellowstone üstüne kata kata gidiyor.

• İlk bölüm düştü.

Vay be bu da bitmiş. Zaman nasıl geçiyor arkadaş. 

• ilk puanlar geldi, 7.6

• Komedi ağırlıklı bir şey olmuş ya. 40 dakikaydı ilk bölüm. Bu ayarda giderse eğlenceli olur ama efsane olmaz gibi geldi bana. Sondaki gelişme üzerinden ilerler dizi.

• Reis için izleyelim bakalım.

Bayağı da iyi kadrosu var Vincent Piazza falan oynuyor. Komedi ağırlıklıysa problem ya ağır tonlu bir şey bekliyordum Boardwalk Empire gibi.

Vincent Piazza'dan haberim yoktu görür görmez tanıdım, Terence Winter Boardwalk'tan çekmiş kadroya herhalde. Diziye gelirsek onun kadar olmaz muhtemelen. Pilot bölümleri hele hiç kıyas kabul etmez ya Scorsese şov yapmıştı onun pilotunda. Karakterleri desen her biri ayrı ayrı iyiydi.

Tabi ki komedisi bir sitcom ayarında değil ama özellikle Stallone reise yazılan replikler baya güldürdü ya onu kabul etmeliyim Hapisten çıkıp 25 yıldaki arayı kapatmaya çalışması falan tam malzeme zaten. Bir de bilmiyorum abartı mı olacak ama az da olsa Wolf of Wall Street filmine de gitti benim aklım.

O aradığımız ciddiyeti 1923 dizisinde görürüz muhtemelen, dönem olarak da İçki Yasağı dönemine falan gidecekler zaten.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.