Şimdi Ara

Breaking Bad mi ? Supernatural mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hangi Diziyi Daha Çok Beğeniyorsunuz ? . Kategorileri Farklı Diye Söylemeyin Böyle Saçmalıklara Karnım Tok . Alakası Yok . Sen Hangisini Seviyorsan O Dizi İyidir . Şimdi Gelelim Bana . Bence Breaking Bad Kalite , Oyunculuk , Gerçekciliği Hibirzaman Elden Vermemesi , Ve Diğer Dizilerin Aksine her Sezon Üstüne Koyarak Devam Etmesi İle Çok Önde Bir Dizi . Supernatural Pek Sarmadı . Peki Sizce ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Breaking Bad mi, Supernatural mi? Hangisini İzlemelisin?

Hem Breaking Bad hem de Supernatural, son yıllarda en popüler televizyon dizilerinden ikisi oldu. Her ikisi de farklı kitlelere hitap eden benzersiz ve ilgi çekici hikayeler sunuyor. İşte hangisinin senin için daha uygun olduğuna karar vermene yardımcı olacak bir kılavuz:

Breaking Bad:

• Walter White adında kanser hastası bir lisenin kimya öğretmeninin uyuşturucu ticaretine girmesini konu alıyor.
    • Yoğun, karanlık ve düşündürücü bir dramadır.
    • Suç, ahlak ve aile arasındaki karmaşık ilişkilere odaklanır.
    • "En iyi dizi" ve "En iyi erkek oyuncu" dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Supernatural:

• Sam ve Dean Winchester adlı iki kardeşin doğaüstü varlıklarla mücadelesini konu alıyor.
    • Korku, aksiyon ve komedi unsurlarını harmanlayan bir dizi.
    • Uzun soluklu bir seridir ve şu anda 15 sezonu bulunmaktadır.
    • Sadık bir hayran kitlesine sahiptir ve "En iyi aksiyon dizisi" ve "En iyi fantastik dizi" ödülleri almıştır.

Hangisini İzlemelisin?

• Breaking Bad, yoğun ve karanlık bir hikaye arayanlar için daha uygundur.
    • Supernatural, korku, aksiyon ve komediyi sevenler için daha iyi bir seçim olabilir.
    • Her iki dizi de yüksek puanlar almış ve eleştirmenlerce beğenilmiştir.
    • Sonuçta hangisini izleyeceğine karar vermek kişisel tercihlerine bağlıdır.

Supernatural İzlenir mi?

Eğer korku, aksiyon ve komedi içeren uzun soluklu dizileri seviyorsan, Supernatural senin için iyi bir seçimdir. Uzun yıllardır yayınlanmakta olan dizi, sadık bir hayran kitlesine sahiptir ve eleştirel beğeni toplamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Breaking Bad tabiiki.. Supernatural'e başladım 4.bölümden sonra devam edemedim. Çok sıktı.
  • yanlış anlamayında supernatural biraz çocuksu kalıyor.Breaking bad daha kaliteli
  • Breaking Bad'i izleme bence, sonra dizi izleyemiyorsun kolay kolay.
  • Tabiki Breaking bad. Soruyu görünce gülümsedim. ciddiye alamadım pek BB izle bence.
  • supernatural, sadece dean ve sam arasındaki diyaloglar için bile izlenir=)
  • breaking bad'in karşılaştırılmadığı dizi kalmadı, rahat bırakın şu diziyi artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha Breaking Bad diyenlerin hiçbiri supernatural in ilk 5 sezonunu izlemiş mi acaba ? 1 sezon izleyip konuşuyolar

çocuksu diyen bile olmuş
  • Supernatural 10 numara dizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mervee..

supernatural, sadece dean ve sam arasındaki diyaloglar için bile izlenir=)

bir kızdan da başka cevap beklenemezdi bu konuda.

Tabii ki Breaking Bad.Soru mu bu?
  • Direk Breaking Bad, sadece Walter bile Supernatural'in tüm "cast"ına bedel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

oha Breaking Bad diyenlerin hiçbiri supernatural in ilk 5 sezonunu izlemiş mi acaba ? 1 sezon izleyip konuşuyolar

çocuksu diyen bile olmuş

İlk iki sezonunu izledim. Şimdiki dizilerle karşılaştırılınca çok kötü ve amatör kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

oha Breaking Bad diyenlerin hiçbiri supernatural in ilk 5 sezonunu izlemiş mi acaba ? 1 sezon izleyip konuşuyolar

çocuksu diyen bile olmuş

İlk iki sezonunu izledim. Şimdiki dizilerle karşılaştırılınca çok kötü ve amatör kalıyor.

tamam o zaman git sonraki 3 sezonuda izle.asıl olaylar orda zaten

• quote:

çocuksu diyen bile olmuş

İkisinde de günceldeyim. Her ne kadar türleri farklı da olsa Breaking Bad diyorum.
  • breaking bad tabiki
  • İkiside çok farklı ama BB bence karşılaştığı her diziyi alır BB izle
  • quote:

quote:

quote:

çocuksu diyen bile olmuş

Ne gibi olaylar?

• İkisini de izleyen birisi olarak açık ara Supernatural diyorum.Özellikle 3. sezonla beraber dizi bambaşka bir boyuta geçiyor 4. ve 5. sezona ise diyecek bir şey yok efsane sezonlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çocuksu diyen bile olmuş

Ne gibi olaylar?

dizinin ana olayları zaten bu dizi yapıldığı ilk yıldada 5 sezonluk hazırlanmıştı. ilk 2 sezon sonraki sezonların altyapısını oluşturuyor.

• Breaking Bad
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.