Şimdi Ara

Breaking Bad mi ? Supernatural mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabukadnezar2

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İkisini de izleyen birisi olarak açık ara Supernatural diyorum.Özellikle 3. sezonla beraber dizi bambaşka bir boyuta geçiyor 4. ve 5. sezona ise diyecek bir şey yok efsane sezonlar.

breaking badi izlediğine eminmisin ? hiç öyle durmuyor da

Sana göre öyle.
  • Supernatural

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANANKARA1975 -- 13 Haziran 2013; 8:27:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

oha Breaking Bad diyenlerin hiçbiri supernatural in ilk 5 sezonunu izlemiş mi acaba ? 1 sezon izleyip konuşuyolar

çocuksu diyen bile olmuş

İlk iki sezonunu izledim. Şimdiki dizilerle karşılaştırılınca çok kötü ve amatör kalıyor.

tamam o zaman git sonraki 3 sezonuda izle.asıl olaylar orda zaten

Şimdi 5 sezonuda izledim. Aynı zamanda Breaking Bad'e devam ettim. Kesinlikle Breaking Bad'le karşılaştırılmaya bile değmez. Dizi bir yerden sonra tekrara giriyor zaten.

• Şöyle söyliyim Breaking Bad sıkı bir efsanedir, Supernatural çerezlik fakat çok güzel bir dizidir (6 sezondan sonrası hariç). Gel gelelim Breaking Bad herşeyiyle sağlamdır. Ufak gibi gözüken bazı ince detayları var ki parmak ısırtır. 4-5 tane bulmuştum ben böyle.

Edit: Forumda çok kıyas manyağı arkadaşlar var, yapmayın bunu. Dizilerin hakkını yiyorsunuz. Supernatural'a çocuksu, amatör diyen bile olmuş. Angel and Demon kapışmaları da ayrı seyirliktir o dizinin. Yapmayın etmeyin.

Ben bu kadar mistik bir sahneyi başka dizide almadım, Supernatural'da aldım. Haksızlık etmeyin şu diziye. Son derece mistik ve fantastik öğeler barındırır. Karşılaştırılan dizi hatalı.

Neden hatalı çünkü bakın dizi içinden 2. sezona ait bir ayrın paylaşacağım, parmağınızı ısıracaksınız. Böyle müthiş kurgulu bir diziyi SP ile kıyaslamak bile hatadır. Pembe oyuncak ayıyla ilgili..

2.sezonda 1, 4, 10 ve 13. bölümlerin başında görünüyor. Bölüm isimlerini birleştirince 737 down over abq çıkıyor. Sembol olarak da Gus Fring'i ifade ediyor. Çıkan gözün sürekli Walter'a yakın bir yerlerde görünmesi Gus Fring'in, Walter'ı takip etmesi gözünün onun üzerinde olması. Çıkan gözün ayının kazadan yanmış tarafından olması ve o hali de Gus Fring'in patlamadan sonraki halinin birebir aynısıdır.

Varın siz düşünün şu kıyaslamanın ne kadar absürd olduğunu. Hafif siklet ile ağır sikleti karşılaştırmak gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 13 Haziran 2013; 12:17:44 >

• Breaking Bad tabii ki.
  • İki dizininde sıkı takipçisiyim ve BB diyorum.
  • breaking bad' i izlediğim için gerçekten çok pişmanım. hiçbir diziye başlayamıyorum artık, ilk bölümlerinden saçma ve sıkıcı geliyorlar, belki devamını izlesem ilgimi çekecek ama ilk bölümde BB den bir parça arıyorum herhalde, bulamayınca da sıkılıp kapatıyorum. dizi izlemeye yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle breaking bad ile başlamayın, hayattan zevk alamaz hale geliyorsunuz :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oha Breaking Bad diyenlerin hiçbiri supernatural in ilk 5 sezonunu izlemiş mi acaba ? 1 sezon izleyip konuşuyolar

çocuksu diyen bile olmuş

İlk iki sezonunu izledim. Şimdiki dizilerle karşılaştırılınca çok kötü ve amatör kalıyor.

Şimdi 5 sezonuda izledim. Aynı zamanda Breaking Bad'e devam ettim. Kesinlikle Breaking Bad'le karşılaştırılmaya bile değmez. Dizi bir yerden sonra tekrara giriyor zaten.

5 sezonu tersten izlemedin dimi ? 2. sezondan sonra olaylar tamamen birleşik. ilk 2 sezonda her bölüm farklı olay iken 2 den sonra ana konu var.

he ama 5 sezonu tersten izlediysen dediğin doğru

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çocuksu diyen bile olmuş

5 sezonu tersten izlemedin dimi ? 2. sezondan sonra olaylar tamamen birleşik. ilk 2 sezonda her bölüm farklı olay iken 2 den sonra ana konu var.

he ama 5 sezonu tersten izlediysen dediğin doğru

Hee tersten izledim

• Hocam böyle karşılaştırmamı olur tabi ki Breaking Bad
  • breaking bad tabiki
    benim dizim sizinkini döver mantığı yanlış bence

• eskiden pb vs losttu şimdi bumu oldu

her dizi iyidir birisi daha çok dram diğeri daha fantastik ağırlıklı buna biz değil sen karar verirsin
  • Breaking Bad.
  • Şahsen Supernatural.
  • Breaking Bad
  • Breaking Bad tabii ki.
  • Breaking Bad tabiki

Heisenberg reis
  • BB vs GOT tamamda bu biraz saçma olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.