Şimdi Ara

Breaking Bad mi ? Supernatural mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben breaking badi bikac bölüm izleyip beğenmemiştim nedense.Ama supernatural gayet iyi.İçinde espri , korku herşey var:d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad
  • cidden saçma olmuş bence :) ikisini de izledim
  • 2016'da da Breaking Bad . Her zaman Breaking Bad ... Bundan iyisi zor gelir :)
  • supernatural da birçok farklı dinden birçok farklı şeyler alınıp bölüme işleniyor.Burada kendi dininin bile kitabını okumadığı halde çocuksu mantıklı değil diyenler olmuş.sanki kendileri vikinglerin yanında doğup şuan ki inandıkları tanrıları bulabileceklerdi.O zamanlar bu tür yaratıklara inanılıyormuş adamlar ne yapsın bu yüzyıla ait din kitabı mı ortaya çıkarsın?

supernatural izle hocam hele 4.-5. sezon filan 2 günde biter sen yeter ki ilk sezonu bi bitir gerisinde başından kalkmazsın.

breaking bad şimdiki ergenlerin şişirdiği bir balon.evet güzel mi güzel ama ilahlaşırmaya da hiç gerek yok.
  • Breaking Bad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxim Mokoko M kullanıcısına yanıt
    Aralarında uçurum var sanatsal açıdan. BB'yi geçtim aktif diziler içerisindeki Fargo bile kat be kat iyi Supernatural'den.

Bu soruyu dizinin direktörüne, yapımcısına ve oyuncu kadrosuna sorun çoğunluğu Breaking Bad cevabını verecektir ki normali de budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Aralarında uçurum var sanatsal açıdan. BB'yi geçtim aktif diziler içerisindeki Fargo bile kat be kat iyi Supernatural'den.

Bu soruyu dizinin direktörüne, yapımcısına ve oyuncu kadrosuna sorun çoğunluğu Breaking Bad cevabını verecektir ki normali de budur.

Supernatural brekaking bad den daha iyi bir dediğimi hatırlamıyorum sen bunu nereden çıkardın?Ben ilk başta yok 1 bölüm izledim ,yok çocuksu tarzı saçma ergen tarzı yorumları eleştirdim.Sanatsal açıdan değerlendirmeme gerek yok Breaking bad in iyi dizi olduğunu söyledim fakat benim gözümde hep şişirilmiş balon olarak kalıcaktır.Tabi bunu bu kadar şişiren senin gibi tipler,ne o öyle 'keşke hafızama reset atabilseydim bir daha izlerdim' tarzı cümleler.

• Bu soruyu soran kafadan bana da lazım

• Karşılaştırmaya bak

• Breaking Bad :) yo :)
    Ben seni yanlışlıkla alıntılamışım.
    O üslubunu düzelt, forum adabını öğren sonra tartışalım.

• froum adabı
    Blok.

• Konuyu açan arkadaş bildiğin bb'ye sövmüş . Banlanmasını istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dibine kadar supernaturel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.