Şimdi Ara

Breaking Bad mi ? Supernatural mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Neden hatalı çünkü bakın dizi içinden 2. sezona ait bir ayrın paylaşacağım, parmağınızı ısıracaksınız. Böyle müthiş kurgulu bir diziyi SP ile kıyaslamak bile hatadır. Pembe oyuncak ayıyla ilgili..

2.sezonda 1, 4, 10 ve 13. bölümlerin başında görünüyor. Bölüm isimlerini birleştirince 737 down over abq çıkıyor. Sembol olarak da Gus Fring'i ifade ediyor. Çıkan gözün sürekli Walter'a yakın bir yerlerde görünmesi Gus Fring'in, Walter'ı takip etmesi gözünün onun üzerinde olması. Çıkan gözün ayının kazadan yanmış tarafından olması ve o hali de Gus Fring'in patlamadan sonraki halinin birebir aynısıdır.

Varın siz düşünün şu kıyaslamanın ne kadar absürd olduğunu. Hafif siklet ile ağır sikleti karşılaştırmak gibi birşey.

O kadar fanboyluğunu yaptım şu dizinin hiç dikkat etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 15 Haziran 2013; 23:57:46 >

• bb çok daha kaliteli,izle anlarsın zaten
  • Supernatural daha akıcı geliyor bana.Breaking Bad pek tarzım değil gibi.
  • Breaking Bad.
  • 2side farklı dizi neden bir seçim yapmak zorundayım bilmiyorum ama illa soruyorsan supernatural

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 16 Haziran 2013; 13:51:56 >
  • Breaking Bad'i burdaki yorumları gördükten sonra yarın izlemeye başlayacağım ama şöyle bir durum var supernatural'de asıl konularını işlemeye başladıkları zaman mesela av bölümleri değilde şeytanlı bölümler insanı hayran bırakıyor özellikle birde castiel oldumu zaten filmin keyfi 2-3 kat daha fazla çıkıyor ama av bölümleri oldumu diziden soğuyorum sürekli aynı konular falan insanı sıkıyor eğer breaking bad,Prison break ayarında bir film ise o zaman kesinlikle breaking bad derim.
  • BB ye haksızlık edilmiş. Böyle bir karşılaştırma yapılamaz. Her türlü BB.

Ama Supernatural i izlemedim BB çok iyi gerçekten adam tek başına yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 17 Haziran 2013; 13:44:44 >
  • Supernatural güzel ama belirli bir yerden sonra sıkıyor çünkü Sam ve Dean her işi halleden karakterler, her şeyin üstesinden geliyorlar o yüzden heyecanı kalmıyor.

Soruya gelirsek: Tabi ki Breaking Bad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philip J. Fry -- 17 Haziran 2013; 14:49:37 >
  • Ya ne kadar saçma karşılaştırma siz kimsiniz ki BB ile bir diziyi karşılaştırıyorsunuz İMDB de milyonlar ve imdb staff ları en iyi dizi BB diye son noktayı koymuş.BB deki reality gerçek hayatta bile yok BB ile süper naturali karşılaştırmak ferrari ile eşşeği karşılaştırmaktır.Beyni olanların uzak duracağı karşılaştırma
  • Breaking bad tanrının bizlere armağanı olan bir dizidir. sadece izlerken keyifli vakit geçirmezsin, izlemediğin zamanlarda da hep aklında kalır . diziler üstü bişeydir yani.
    ama supernatural de diziler altı sayılmaz komedi aksiyon korku bir aradadır. yine çok keyifli bir seyirliktir.

sonuç olarak eğer bir kıyaslama yapılıyorsa buna hiç gerek yok. izlemek isteyen boş vakti olan varsa ikisini de izlesin. yok benim vaktim değerli fazla zaman ayıramam bu işlere diyorsan Breaking Bad der susarım...
  • Breaking Bad...
  • İki diziyi karşılaştıramazsın. Biri dram diğeri fantastik konulu dizilerdir.
  • BB yi hareket olsun ilgimi çeksin diye izlememek gerek ozaman anlarsınız değerini
  • mervee.. kullanıcısına yanıt
    aynen :DD
  • ikiside iyi diziler.ama Breaking Bad 5.sezonda,Supernatural 9.sezonda demek ki çocuk dizisi çok izleniyormuş.Breaking 9 a gelince tartışırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: giorgioVasari

ya bırak ilk 2 sezonu izleyebilmek için bile evliya sabrı lazım sen bir de 5 sezon diyorsun çıldırır adam ben supernaturalin haftada 1 bölümünü izlememe rağmen iğrendim BB 2 haftada bitirmiştim oysa ki SuperNatural hep aynı olayların döndüğü bir çocuk dizisidir.

YAV HE HE

ilk önce yürü git insan gibi mesaj atmayı öğren

• Tabiki de Breaking Bad.
  • Breaking Bad
  • Supernaturalı 6. sezona kadar izledim ve bıraktım. Hikaye çok zayıf mı desem doldurma bölümler mi desem. 10 15 kez öldü karakterler maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.