Şimdi Ara

Breaking Bad mi ? Supernatural mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen , söylediklerine katılıyorum breaking bad
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

quote:

quote:

oha Breaking Bad diyenlerin hiçbiri supernatural in ilk 5 sezonunu izlemiş mi acaba ? 1 sezon izleyip konuşuyolar

çocuksu diyen bile olmuş

İlk iki sezonunu izledim. Şimdiki dizilerle karşılaştırılınca çok kötü ve amatör kalıyor.

tamam o zaman git sonraki 3 sezonuda izle.asıl olaylar orda zaten

Ne gibi olaylar?

dizinin ana olayları zaten bu dizi yapıldığı ilk yıldada 5 sezonluk hazırlanmıştı. ilk 2 sezon sonraki sezonların altyapısını oluşturuyor.

İyi de ana olay annelerini öldüren sarı gözlü iblisi öldürmek değil miydi? O da öldüğüne göre geriye Dean'in Sam'i kurtarmak için şeytanla yaptığı anlaşma kaldı.Yine gereksiz yere bölümleri uzatacaklar gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oha Breaking Bad diyenlerin hiçbiri supernatural in ilk 5 sezonunu izlemiş mi acaba ? 1 sezon izleyip konuşuyolar

çocuksu diyen bile olmuş

İlk iki sezonunu izledim. Şimdiki dizilerle karşılaştırılınca çok kötü ve amatör kalıyor.

tamam o zaman git sonraki 3 sezonuda izle.asıl olaylar orda zaten

Ne gibi olaylar?

dizinin ana olayları zaten bu dizi yapıldığı ilk yıldada 5 sezonluk hazırlanmıştı. ilk 2 sezon sonraki sezonların altyapısını oluşturuyor.

İyi de ana olay annelerini öldüren sarı gözlü iblisi öldürmek değil miydi? O da öldüğüne göre geriye Dean'in Sam'i kurtarmak için şeytanla yaptığı anlaşma kaldı.Yine gereksiz yere bölümleri uzatacaklar gibi geliyor.

onların hepsi altyapı o gördüklerin olayların sadece %10'u.dizi 5 sezonluk planlanmıştı.ilk 2 sezon tamamen altyapı. 4.ve 5. sezonlar efsane.

• supernatural
  • supernatural
  • Breaking Bad. Supernatural fazla uzadı ama ilk 5 sezonu iyiydi gerçekten.
  • Supernatural'in ilk 5 sezonu oldukça iyi ama sonra işler o kadar fazla sapıyor ki anlamak mümkün değil. Breaking Bad ise sürekli aynı çizgide ilerleyen mükemmel bir dizi.
  • supernatural isterse 20 sezonluk konu çıkartır ama breaking bad in öyle bir şansı yok..ve zirvede bırakıyorlar zaten...

supernatural daha eğlenceli
  • Breaking Bad
  • Breaking daha iyi bir dizi tabii supernatural gibi bir diziyi de izlemeden geçmek olmaz. Dean ve castiel için bile izlenir.
  • Supernatural ne kadar çok sevilse de iki diziyi karşılaştırırsak Breaking Bad tabiki
  • düşün breaking bad in yakasından :) ilk önce supernaturali izlemiştim sonra BB i bitirnce supernatural çok çocuksu geldi
    tabii ki BB
  • Supernatural kezban dizisi , Hail to the Heisenberg ! BREAKING BAD !
  • Breakin Bad
    O kadar dizi izledim ama bu dizideki oyunculuk kalitesini goremedim hicbirinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad tabiki de Supernatural'da kaliteli yapımdır eminim ama melekler şeytanlar falan çocuksu kalıyor biraz. Kimse darılmasın ama senaryo ve kurgu hangisinde daha derin tartışmaya gerek yok.
  • BB ye haksızlık
  • BB'in tamamı supernatural'in ilk 5 sezonu güzeldir.

ikisinide izlicem hangisini önce izliyim dersen supernatural derim ben. çünkü BB her açıdan kıyası yükselten bir dizi.
  • Supernatural'in ilk sezonları çok güzel sonra sıkmaya başlıyor ama ilk 4-5 sezon hatırına izlenir tabikide. Breaking Bad'in ise her bölümü ayrı bir zevk benden bu kadar
  • Tofaş'la Mercedes'i karşılaştırmak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İkisini de izleyen birisi olarak açık ara Supernatural diyorum.Özellikle 3. sezonla beraber dizi bambaşka bir boyuta geçiyor 4. ve 5. sezona ise diyecek bir şey yok efsane sezonlar.

breaking badi izlediğine eminmisin ? hiç öyle durmuyor da
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.