Şimdi Ara

Tüm albümleri indirilebilecek kalitedeki Rock/Metal grupları ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazıları progresive, bazıları Heavy Metal...

İlk önce klasiklerden başla, Doors, The Who gibi grupları mutlaka dinle. Önce Greatest Hits gibi toplama albümlerine bak, beğenirsen kafana göre devam edersin.

Ben daha sert isterim diyorsan Iron Maiden, Manowar felan dinleyebilirsin. Ha, Black Sabbath'ı da es geçme sakın. Her albümü dinlemeye değerdir, Ozzy'siyle, Dio'suyla...
  • Dream Theater sağlam gruptur.
    Endless Sacrifice ve A Change of Seasons şarkılarını dinlemeni tavsiye ederm. Benim favorilerimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cskiller

Dream Theater, ismini duymuştum bu grubun. Biraz araştırıp listeye alıyorum hemen.

Shinigami_L, özellikle önerebileceğin birkaç şarkısı var mı? Önce onlardan başlayayım.

Dream Theater'ı şarkı şarkı dinlemek istiyorsan hiç başlama derim hocam.

toretto94_3@hotmail.com adresini eklersen bikaç şarkı ismi verebilirim ama hocam.
  • Şarkı olarak değil albüm olarak dinleyin. Müzik kültürünüz gelişir.
  • eMule'dan Dream Theater'ın diskografyasını da çekmeye başlıyorum hemen.

The Sex Pistols ve The Rolling Stones dinleyen var mı?
  • kiss
    clutch
    great white
    whitesnake

özellikle kiss ve whitesnake derim.
  • Pearl Jam derim
  • kesinlikle muse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malazgirt
    Pearl Jam derim

Başka birşey demez misin?

Bunu dikkate alacağım. Muse'un tüm albümleri mevcut bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cskiller

Başka birşey demez misin?

Radiohead
  • Tüm albümleri indirilebilecek kalitede grup yoktur. Tüm albümleri satın alınabilecek kalitede grup vardır. Emeğe saygı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon96

Tüm albümleri indirilebilecek kalitede grup yoktur. Tüm albümleri satın alınabilecek kalitede grup vardır. Emeğe saygı.

Dave para içinde yüzsün biz de her albümünü almak için çırpınalım , yok hocam emeğe saygı tamam da o emeğin o kadar ettiğine de ben inanmıyorum .
  • pentagram ın indir.
  • tool indir HEPSİNİ

ama istersen şarkıları bi incele

parabola
    vicarious
    the pot
    ænema
    falan filan...
  • quote:

Tüm albümleri indirilebilecek kalitede grup yoktur. Tüm albümleri satın alınabilecek kalitede grup vardır. Emeğe saygı.

Şu an arşivimdeki bütün albümlerin parasına reco gibi 2 tane gemi dizerdim herhalde. Emeğe saygı tamam da o kadar da değil. Orijinal albümü bulunan gruplar da yok değildir.
  • quote:

http://www.izle-sene.com/video/komik_videolar-south-park-korsan-muzik-indirmenin-sonuclariforum/1029949

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 20 Ağustos 2009; 1:10:28 >
  • The Answer; hard rock grubu olarak geçer türü ama bi grupta arayabileceğin her şeye sahip kesinlikle.
    şarkı şarkı olarak düşünürsen,netten guitar hero list diye arattırmanı öneririm,genelde kaliteli şarkılardır gruplar hakkında da fikrin olur,ben şu an gh3ün şarkılarından derlediğim bi liste üzerindeyim mesela
  • Metallica'yı indirebilirsin.
    Konser kayıtları ile birlikte (video değil mp3 yada FLAC)

Live Shit Binge And Purge Mexico City 1993 konserinin FLAC kaydını bulmaya çalış bende var , bana göre Metallica'nın kariyerinde verdiği en güzel konserlerden biri.

onun dışında Pearl Jam , Stevie Ray Vaughan ( Blues Gitar Virtüözü) , John 5 ( bu da , ama Blues değil tabi ) , AC/DC , Aerosmith , Van Halen.

orjinal albüm olarak bi number of the beast var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 20 Ağustos 2009; 12:03:09 >
  • The Rolling Stones

Bu grubun birçok albümü en iyi albümler listesinde yer almakta. Bunları da çekiyorum hemen. Bu arada Led Zeppelin'i sormam gerçek hataymış, 3-5 şarkısını dinledim de gerçekten aşmış bir grup.
  • Bende Metallica flac olarak mevcut discography 5.5gb

saydıklarının cogu da var bende.

Apocalyptica'yı tavsıye ederım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.