Şimdi Ara

Tüm Altyazı İşlemleri (Görsel Anlatımlı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
5
Favori
78.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya benim aldığım DVD filmde dosylar VOB uzantılı. ve 3-4 tane böyle dosya. bunları nasıl avi dosyası yapabilirim.
    BSplayer neden bu dosyayı çalıştıramıyor? görüntü ve ses yok!!

Gom playerda İkinci dil seçeneği yok mu? DVD film hem türkçe hem ingilizce ses içeriyor. Medya playerde ingilizce ses açılabiliyorken Gom playerda açamadım. default Türkçe çalışıyor.
    Gom playerda ses dilini değiştirme seçeneğinin nerede olduğunu print screen yaparak gösterebilirmisiniz acaba?
  • hocam anlatımın ıcın fln cok sagol guzel olmus ellerine saglık yalnız bısey sorucam ben telefonda ızlıycem montaj ısını hallettım fakat 3gp formatına cevırıcem bunun ıcın en ıyı goruntu ayarlarını verebılırmısın bana ya ?
  • arkadaşlar bir film indirdim ve filmde ingilizce alt yazı gömülmüş bir şekilde.ben internetten arayarak filmin türkçe alt yazısını buldum.bu yüzden entegre edilmiş ingilizce alt yazıyı kaldırmak istiyorum çünkü türkçe altyazı ile birlikte çok karısıyor.bunu nasıl yapabılırım yardım ederr mısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: NothingElseMatters

hocam anlatımın ıcın fln cok sagol guzel olmus ellerine saglık yalnız bısey sorucam ben telefonda ızlıycem montaj ısını hallettım fakat 3gp formatına cevırıcem bunun ıcın en ıyı goruntu ayarlarını verebılırmısın bana ya ?

TVC'nin yeni versiyonu olan 3.14 sürümü çıktı.. Artık yeni versiyonda 3gp olayı daha kolay.. Akşam ben kendi çektiğim
    videoyu samsunga attım... 3.14 sürümü indir.. Tarife gerek olmadığını göreceksin.
  • nodar hocam senin yönteminle ilk defa alt yazıyı içine hemde öğrettiğin gibi o siyah alana gömüyorum şu anda convert oluyo.inş yapabilirim death race filminde deniyorum sonucu sana söylerim hocam takıldığım bi yer olursa sorarım sana zahmet olmazsa.
  • arkadaşlar filmin altyazısını içine gömüp nodar hocamın dediği gibi o siyah boşlukta çıkarabildim harika oldu.nodar hocam çok sağol süper bi yöntem.arkadaşlar üşenmeyin hepiniz öğrenin mükemmel oluyo kendi arşivinizi dvdlere çekip dvd oynatıcıda izliyebilirsiniz.nodar için
  • The.Far.Side.Of.The.World[2003]DvDrip[Eng]-aXXo.avi

arkadaslar burada "eng" olarak belırtılen dvdrip anlamı ingilizce altyazının entegre edıldıgı anlamına mı gelıyor
  • ben arasıra birşey izlerken türkçe karakterler cıkmıyor neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.K.A

The.Far.Side.Of.The.World[2003]DvDrip[Eng]-aXXo.avi

arkadaslar burada "eng" olarak belırtılen dvdrip anlamı ingilizce altyazının entegre edıldıgı anlamına mı gelıyor

mesela filmin orjinal dili ingilizcedir ve dublajla ingilizce hale getirmillerdir.bu durumda (ENG) olarak belirtilir
  • arkadaslar S.W bir filmi actıgımda soyle bır hata alıyorum.
    "filmin bazı "stream"leri düzgün render edilemedi.ses veya video codec eksik olabilir."
    ben bu hatayı nasıl cozerım.noımalde filmleri KMplayer da cok rahat izliyorum ama S.W de altyazı editlemek icin actıgımda ses var ama goruntu gelmıyor.yukarıdadaki gibi hata veriyor
  • tesekurler paylasımlarr ıcın
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.K.A

arkadaslar S.W bir filmi actıgımda soyle bır hata alıyorum.
    "filmin bazı "stream"leri düzgün render edilemedi.ses veya video codec eksik olabilir."
    ben bu hatayı nasıl cozerım.noımalde filmleri KMplayer da cok rahat izliyorum ama S.W de altyazı editlemek icin actıgımda ses var ama goruntu gelmıyor.yukarıdadaki gibi hata veriyor

Açtığın film mkv uzantılı mı?
  • Total video converter ile flv dosyayı avi ye çevirip srt dosyayı da gösterdim çeviri yapıldı ama alt yazılar çıkmıyor maalesef.
    aslında amacım flv dosyaya alt yazıyı doğrudan gömmek
  • @eloko

flv dosyayı avi ye çevirmeden önce de altyazı gömebilirsin. Yani flv-> flv dönüşümünde de altyazıyı gömebilirsin.
    Herhalde setting kısmında yanlış yapıyorsun.Bütün ayarları default/original olarak bırak.
  • Alt yazıyı gömüp CD ye attığımızda başka bir pc den izlersek alt yazılı olarak çıkar mı yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: seda_

Alt yazıyı gömüp CD ye attığımızda başka bir pc den izlersek alt yazılı olarak çıkar mı yine

Gömdüğün zaman altyazı filmin parçası oluyor zaten... tabi ki çıkar.
  • Peki arkadaşlar;bazen altyazı notepad formatında geliyor;bunu srt,mkv ye çevirmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Peki arkadaşlar;bazen altyazı notepad formatında geliyor;bunu srt,mkv ye çevirmenin bir yolu var mı?

Dosyayı subtitle workshop ile aç ve farklı kaydet!.. Açılan pencereden istediğin formatı seç!..
    Genellikle kullanılan srt. için subrip formatını seçebilirsin.
  • Arkadaşlar Total ile tarif edildiği gibi altyazı gömme işini yapmak sitediğimde herşeyi ayarlayıp Convert now dediğim zaman
    ffmain: unrecognized option '-hq'
    gibi bir uyarı çıkıyor neden olabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTwain -- 6 Nisan 2009; 11:36:34 >
  • Sanırım 3.14 veya üstü versiyonu kullanıyorsun.. Ayarlarda ki "High Quality setting" seçeneğini kaldır ve programı
    tekrar başlat.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.