Şimdi Ara

Tüm Altyazı İşlemleri (Görsel Anlatımlı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
5
Favori
78.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğin programı bilmiyorum ama ben altyazı gömme işlemleri için mkv toolnix adlı programı kullanıyorum. Bazen tv'de izlerken de altyazı uyumsuzluğu oluyordu ben de Türkçe altyazı gömerken ingilizce olanı çıkarmaya başladım. Sen de bu şekilde yaparsan sorun çözülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Dediğin programı bilmiyorum ama ben altyazı gömme işlemleri için mkv toolnix adlı programı kullanıyorum. Bazen tv'de izlerken de altyazı uyumsuzluğu oluyordu ben de Türkçe altyazı gömerken ingilizce olanı çıkarmaya başladım. Sen de bu şekilde yaparsan sorun çözülebilir.

Dosyanın yanında ing. altyazı zaten olmuyor. Ama içinde seçenekler bölümüne otomatik olarak yerleştirilmiş olabilir mi? Bazı filmlerde dil ve altyazı seçeneği oluyor.
    Sorun bu tarz filmlerde midir acaba emin olamadım.
  • Jaymz_ kullanıcısına yanıt
    Bazı filmlerde ingilizce altyazı da gömülü olarak gelebiliyor. Ben mkvtoolinx ile Türkçe altyazı gömerken filmin içindeki ingilizce altyazıyı da çıkarıyorum çünkü dediğim gibi bazen (niyeyse) uyumsuzluk falan oluyor.
  • Dosyanın içinde filmden başka birşey olmuyor yani görünürde altyazı yok aslında.
    içine gömülü olanı nasıl çıkartıyorsun?
  • merhaba. size birkaç sorum olacak benim için önemli.
    subtitle edit kullanıyorum ve birkaç hat var alt yazılarda karşılaştığım. bunları nasıl düzeltirim.
    1. alt yazı metninde rakamla başlayan yada satır başı rakamla başlayan metinlerin önüne noktolama işareti koymak istiyorum.
    2.Türkce karekter hatalarını otomatikdüzletmek istiyorum.
    3. altyazılarda bazen ---> şeklinde boz zaman ve ifade oluyor bunları otomatik kaldırmak istiyorum bunlar altyazı basına tek tek yada birden çok altyazı için toplu olarak nasıl düzeltebilirim
  • nodar kullanıcısına yanıt
    altyazı süresini kendi ayarlayan program var mı bildiğiniz?
  • Arkadaşlar, yeni yazı fontları nasıl ekleyebilirim acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.