Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Uygulamanın 5.2 versiyonu yayınlanmış. Framework, root, vs. gerekli değil bu uygulama için.

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/ps4-remote-play-android-thread-t3068225

@Source linki ilk mesaja ekleyebilir misiniz?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sayfada ki link yenilenmiştir.
  • Hem tabletten hem telefondan evden baglanmaya calisiyorum. Kaydedilemiyor diye uyari aliyorum surekli. Hizim su an 3mbps onunla ilgisi olabilir mi? En az 5 diyor sony.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lycantrophic kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal hızdan kaynaklanıyordur.

• BaBoFaTaL11 kullanıcısına yanıt
    Yok, modemde belirli numaralı portları açtım şimdi çok iyi bağlanıyorum. Böyle bir sorun yaşayan olursa ondan olabilir. Bir de deneme imkanım olmadı, bu uygulama farklı wifi'larda çalışıyor mu yoksa aynı ağ içinde mi olmak lazım?
    Sony telefonu haricinde diğer telefonlarda aynı ağa bağlı olmalısınız.

• BaBoFaTaL11 kullanıcısına yanıt
    Seyahate gidince telefonu TVye bağlayıp PS4 oynama hayali suya düştü desenize. Cevap için teşekkürler, neyse buna da şükür. Hanım tv izlerken ben oyuna dalabilirim rahat rahat.

Merhaba. Maalesef yanlış bilgi verilmiş. Remote Play ile bağlandığınız hesap makinenizde ana hesap ise, farklı ağa bağlı olduğunuzda da hızınız yeterli ise bağlanabilirsiniz. Daha önce yanlışlıkla kardeşlik kullandığımız için arkadaşımın PlayStation'ına bağladım. Kendi cihazımda ana hesap olarak ekli olan hesap ile de denedim ve bağladım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kendim de denediğim zaman olmamıştı, belki internet hızından kaynaklanıyor olabilir. Sizin de dediğinizin doğru olduğunu düşünüyorum ben de. Ama birkaç yerde okuduğum için ben de öyle bir yorum yaptım

• Artık bu özellik kullanılmıyor mu?

Bende Nvidia Shield tablet var. Fakat bir türlü PS4 bağlanamadım.

Son durum nedir?
  • Bu ozellik ile ilgili bir gelisme var mi? Baska marka androidlerde kullanma sansi yok mu hic? Varsa nasil? Ben son yayinlanan 5.2 surumunu indirdim kurdum ama baglanmaya calisirken bu uygulamayi guncellemeniz gerekiyor diye uyari veriyor

• Arkdaslar uygulanan guncel linki var mi

• arkadaşlar bu özellik kullanılabiliyo mu şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

arkadaşlar bu özellik kullanılabiliyo mu şu anda

Güncel bir sürümü olmadığı için kullanılamıyor maalesef
  • Güncel birşey yokmu arkadaşlar?

• Arkadaşlar güncel sürüm çıkınca burdan yayinlar misiniz? Güncel olmadığı için kullanamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ametal82

Arkadaşlar güncel sürüm çıkınca burdan yayinlar misiniz? Güncel olmadığı için kullanamıyoruz

Yayınlanırsa yayınlarız elbet
  • bu olay bitti mi devam ediyor mu?

• the show must go on kullanıcısına yanıt
    Eğet telefon rootlu ise Sony Framework yükleyerek kullanabilirsiniz. Ben kullandım, gayet güzel oldu. Ama küçük telefon ekranında oyunlara yazık oluyor.

https://www.xda-developers.com/how-to-enable-ps4-remote-play-on-any-android-and-play-dualshock-4-tips-opinion/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 12 Ocak 2018; 9:23:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile biraz alakasız ama PC sürümünde sıkıntı yok en azından bende. Gayet akıcı ve lagsız oynanıyor. Yapamadıysanız PC'den de deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.