Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm android telefonlarda "Remote Play" özelliğini kullanmak için artık sadece Sony bir telefona ihtiyacımız yok arkadaşlar bunu nasıl yapacağımızı anlatan ufak bir video çektim ve uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırdım ve Driveclub oynamaya çalıştım merak edip oynamak isteyenler için paylaşıyorum umarım beğenirsiniz

Not: Güncel sürümü olmadığı için şuan için kullanılamıyor.

"Playstation 4, Android, Remote Play"
    Tüm Android Telefonlarda "Remote Play" Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor)

Yapılması gerekenler:

1- Linkteki apk'yi indirip kurun.
    turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/i9a5fi2lwofp.html

2- Uygulamayi açınca PSN'e bağlanmak isteyecek ve PSN hesabınızla giriş yapın.

3- PS4'e bağlandında sol üstte bağlandığınızı söyleyen uyarıyı göreceksiniz.

Not: Telefon ve PS4 aynı internete bağlı olmalı yoksa bağlantı kuramazsınız. PS4 modeme ethernet kablosu ile bağlıysa remote play çalışmıyor.

DS4'ü Samsung telefonlara tanıtmak için yapılması gerekenler:

DS4'de Share ve PSP tuşularına 5 saniye basılı tutun ışık yanıp sönmeye başladığında telefondan Blutooth özelliğini açın ve Wireless Contoller'i seçip cihazla bağlantı kurun ve artık DS4'ü Remote Play'da kullanabilirsiniz.

Versiyonlarla gelen yenilikler:

1.3.2
    Fix (dodgy hack) for Passcode input

V1.3.1
    Fix for buggy triggers in 1.3

V1.3
    Added support for the PS button when using Dualshock 4 Over OTG and native bluetooth.

V1.2
    re-applied minimum SDK mod, should fix parsing error and other installation errors.

V1.1
    Improved controller suppor

V1.0.0
    Added DualShock Support(Beta).

V0.9.1
    Reapplied some missing patches.

V0.9.0
    Updated to Official Version 1.2.0

V0.8.1
    Reapplied some missing patches.

V0.8.0
    Android 5.0 (Lollipop) is now supported

V0.7.4
    Fixed support for DualShock 4 Controllers connected without Sixaxis Controller app.

V0.7.3
    Swap A/B and X/Y on Nvidia Shield
    Hopefully fixed up mappings for DualShock 4 controller over USB (especially when missing 'Vendor_054c_Product_05c4.kl').

V0.7.0
    DualShock 4 90% Working (Thanks to @sir_earl)

V0.6.1
    Downgraded minimum required SDK to 2.2 (Thanks to @benjamin94)

V0.6.0
    Root check/APK signature check disabled.
    Connection speed check removed.
    XML/JAR dependencies removed.
    Wifi check removed, you can now use remote play over Data with a fast enough connection.

V0.5.0
    No More 88001003 Error (Thanks to @twisted89)

V0.4.1
    Edited updater-script
    Added Artwork to Thread(OP)

V0.4
    Added data@sdext2@com.playstation.remoteplay-1.apk@classes.dex.
    Added '/system/app/DualShockManager/' and '/data/dalvik-cache/arm/' Directories (Lollipop)
    Added corresponding files to new Lollipop Directories.

V0.3
    First Public release
    Edited updater-script

V0.2
    Added missing files.

V0.1
    Created ZIP based on Manual Method.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 22 Temmuz 2017; 21:21:23 >

• iOS için dört gözle bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    IOS için Sony resmi yazılım store'da yayınlamadıktan sonra çok zor. He ama belki jailbreak ile yapılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer olursa alnından öperim, denemeye gidiyorum

Edit: Çalıştı Gel alnından öpeyim Arada bağlantı kopuyor acaba internetten mi kaynaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 4 Ocak 2015; 10:02:20 >
  • Oluyor Arkadaşlar g2'ye kurdum çok güzel, evde iPad mini de var keşke yapsalar ama hiç sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden apk resmi yazılım yokmu

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Resmi yazılımında Sony sadece kendi cihazlarına izin veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ovvv bu güzel oldu. hemen deniyorum normalde sadece sony xperia z2 -z3 ge çalişan bir uygulamaydı.

Edit : denedim başarılı oldu. hatta çok komikde oldu.. salondaki tvyi kapattım. oturma odasına gidip samsung s3 telefonumdan farcry 4 oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 4 Ocak 2015; 10:59:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerksabird

Resmi yazılımında Sony sadece kendi cihazlarına izin veriyor

Hesaplarimizi çalmazlar dimi sonuçta korsan yazılım :-)

• quote:

Eğer olursa alnından öperim, denemeye gidiyorum

Edit: Çalıştı Gel alnından öpeyim Arada bağlantı kopuyor acaba internetten mi kaynaklı

Eyvallah kopmalar internet kaynaklı

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Neden apk resmi yazılım yokmu

Var ama Sony cihazlarını satabilmek için sadece kendi cihazlarında çalışmasına izin veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ovvv bu güzel oldu. hemen deniyorum normalde sadece sony xperia z2 -z3 ge çalişan bir uygulamaydı.

Edit : denedim başarılı oldu. hatta çok komikde oldu.. salondaki tvyi kapattım. oturma odasına gidip samsung s3 telefonumdan farcry 4 oynadım.

Remote play gerçekten güzel bir özellik
  • quote:

Hesaplarimizi çalmazlar dimi sonuçta korsan yazılım :-)

Hocam girişi yine PSN üzerinden yaptığımız için çalınabileceğini sanmıyorum.
  • Yanlız ds4 ile oynayamiyorum bluetooth la bağlanmada problem oluyor

• hocam uygulamayi kurdum baglan diyorum tamam psn mi aliyor sonra tamam sonra iste baglanmasi birkac dakika surebiliri diyor ama sonra bir anda televizyondaki ps de sey yazisi cikiyor iste mustafa yilmaz psn e baska bir kullaniciyla giris yapti diyor ve kabul etmiyor ne yapabilirim yardim ederseniz sevinirim telefon s3 bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa14533

hocam uygulamayi kurdum baglan diyorum tamam psn mi aliyor sonra tamam sonra iste baglanmasi birkac dakika surebiliri diyor ama sonra bir anda televizyondaki ps de sey yazisi cikiyor iste mustafa yilmaz psn e baska bir kullaniciyla giris yapti diyor ve kabul etmiyor ne yapabilirim yardim ederseniz sevinirim telefon s3 bu arada

Hocam ayarlardan Uzaktan oynatma etkin mi ona baktınız mı?

Bu prosedürleri gerçekleştirmeden önce aşağıdakileri yapmanız gerekir:
    PS4™ sisteminin işlev ekranında, (Ayarlar) > [Remote Play Bağlantısı Ayarları] öğesini seçin ve sonra bir onay işareti koymak için [Remote Play'i Etkinleştir] onay kutusunu seçin.
    PS4™ sisteminin işlev ekranında, (Ayarlar) > [PSNSM] > [Birincil PS4'ünüz olarak Etkinleştirin] > [Etkinleştir] öğesini seçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa14533

hocam uygulamayi kurdum baglan diyorum tamam psn mi aliyor sonra tamam sonra iste baglanmasi birkac dakika surebiliri diyor ama sonra bir anda televizyondaki ps de sey yazisi cikiyor iste mustafa yilmaz psn e baska bir kullaniciyla giris yapti diyor ve kabul etmiyor ne yapabilirim yardim ederseniz sevinirim telefon s3 bu arada

Hocam ayarlardan Uzaktan oynatma etkin mi ona baktınız mı?

Bu prosedürleri gerçekleştirmeden önce aşağıdakileri yapmanız gerekir:
    PS4™ sisteminin işlev ekranında, (Ayarlar) > [Remote Play Bağlantısı Ayarları] öğesini seçin ve sonra bir onay işareti koymak için [Remote Play'i Etkinleştir] onay kutusunu seçin.
    PS4™ sisteminin işlev ekranında, (Ayarlar) > [PSNSM] > [Birincil PS4'ünüz olarak Etkinleştirin] > [Etkinleştir] öğesini seçin.

he yok hocam remote etkin de girdigim psn bende yan hesap kardesligi kullaniyorum ondan dolayi demekki tesekkur ederim

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Onun için cihazda 2 hesap olması gerekiyor. Önce 2.hesaba giris yap, sonra Ayarlardan > Uzaktan Oynatma Bağlantı Ayarlarına gir kontrol almak icin kod veriyor. Sonra telefonda daha önce giris yaptigin ana hesaptan ayarlar kismina gelip cikis yap. Ikinci hesabın bilgilerini gir, sonra ps4'e baglan de ama wifi kismindan baglanma [Atla] yazisina tiklayip PS4'ten istedigin kodu gir. Baglanti tamamlaninca DS4 baglantisi kesiliyor. Sonra DS4 ustunden PS tusuna bas, kulanici secim ekrani gelince asil oyun oynamak istedigin hesabi sec ve oldu Iyi eğlenceler ^-^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 4 Ocak 2015; 13:19:37 >
  • quote:

Onun için cihazda 2 hesap olması gerekiyor. Önce 2.hesaba giris yap, sonra Ayarlardan > Uzaktan kontrole gir ve baglanti icin kod iste. Sonra telefonda daha önce giris yaptigin ana hesaptan ayarlar kismina gelip cikis yap. Ikinci hesabın bilgilerini gir, sonra ps4'e baglan de ama wifi kismindan baglanma [Atla] yazisina tiklayip PS4'ten istedigin kodu gir. Baglanti tamamlaninca DS4 baglantisi kesiliyor. Sonra DS4 ustunden PS tusuna bas, kulanici secim ekrani gelince asil oyun oynamak istedigin hesabi sec ve oldu Iyi eğlenceler ^-^

hocam bende merak ettim de ps den istedigin kodu derken tam anliyamadim

• quote:

Yanlız ds4 ile oynayamiyorum bluetooth la bağlanmada problem oluyor

Ben telefonla DS4'ü bluetoothda bulamıyorum. Adı ne diye geçiyor acaba? Nasıl eşleştiricez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.