Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin telefon zaten bu yazılıma ihtiyaç duymaksızın bu işi yapıyor. Boşuna APK'yı yüklemeyin, sıkıntı buradan çıkıyordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Bende Z2 var resmi programla denedim ama sürekli kopma oluyor vazgeçtim sanırım biraz daha geliştirilmesi lazım ds4 ü de tanıtamadım bende bi beceriksizlik mi var nedir anlamadım...

Hocam siz bu apk'yi kullanmayın çünkü sizin cihaz Sony ve Sony orjinal yazılımla zaten cihazınızı destekliyor. DS4'ü nasıl tanıtacağınızı ilk sayfaya yazmıştım yine sizin için yazıyorum

DS4'de Share ve PSP tuşularına 5 saniye basılı tutun ışık yanıp sönmeye başladığında telefondan Blutooth özelliğini açın ve Wireless Contoller'i seçip cihazla bağlantı kurun ve artık DS4'ü Remote Play'da kullanabilirsiniz.

Ben bunu Samsung S4 Mini'de böyle yatım diğer cihazlarda da böyledir büyük ihtimal.

• Yok yanlış anlaşıldım galiba zaten orjinal yazılımı kullanıyorum ama devamlı olarak kopma oluyor internet bağlantım 16 Mbit ordan da bir sorun olmaması lazım ama maalesef bir türlü verimli bağlantı sağlayamadım...
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlantı sorunu sizin modeminizin Wifi çekiş gücüden kaynaklanıyor ve modeminiz wifi 300Mbps destekliyse sorun yaşamamanız gerekiyor birde dikkat edilmesi gereken konu aynı modeme başka bir cihazın wifi'den bağlı olmaması lag sorununu azaltıyor
  • Note 3 e hicbirsekilde ds4u tanitamadim yapabilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgün134 kullanıcısına yanıt
    Bunu yaptınız mı hocam?

"DS4'de Share ve PSP tuşularına 5 saniye basılı tutun ışık yanıp sönmeye başladığında telefondan Blutooth özelliğini açın ve Wireless Contoller'i seçip cihazla bağlantı kurun ve artık DS4'ü Remote Play'da kullanabilirsiniz."
  • 2mbps upload var lag yok ama haliyle gecikme süresi artiyo s4 mini kullaniyorum fps cok yüksek degildi ve ilk sayfada ethernet ile bagliysa calismiyor yazilmis benim ethernet ile bagli ve gayet iyi kullandim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 kablo ile bagli modeme uzak.2. Ekran ozelligi calismazmi?

• Ds4 ü tanitamadim.psp ve share tuslarina basili tutunca ds4 kapaniyor?

• Arkadaşlar ps4 internet bağlantısını kablo(ethernet) ile kullananlar için bağlanma olayını çözdüm. en azından bende olmuyordu ve hiçbiryerde nasıl yapılacağını tam olarak bulamamıştım. artık oluyor. denemek isterseniz adım adım anlatıyorum.
    1. ps4 den ayarlar/uzaktan oynatma bağlantı ayarları/cihaz ekle. burada 8 haneli bir sayı çıkacak ekran kalsın şimdilik o şekilde.
    2. z3 ten (veya root lu android telden) google play store dan indirdiğimiz remote play uygulamasını açıyoruz.
    3. sağ üstte diklemesini 3 tane nokta var ona tıklayıp ayarlara giriyoruz.
    4. burada 'bağlanılacak ps4 sistemini değiştir' tıklıyoruz.
    5. sonra yeni ps4 aramaya başlıyor. bu noktada hemen sağ altta 'atla' yazısına tıklıyoruz.
    6. ve karşımızda manuel olarak eklemek için bir sayfa geliyor. tv de ps4 sisteminde açtığımız 8 haneli sayıyı boşluksuz yazıyoruz.
    7. ve bingo artık remote play tamamdır.

Eğer deneyip başarılı olursanız bi duanız benim için yeterlidir. Hayırlı geceler.

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    Daha denemedim ama paylaşımınız için teşekkürler
  • Hocam wireless controller eleştiriliyor yazip oylece duruyo bağlanmıyor ne yapicam

• Telefon nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Telefon nedir?

Hocam note 2.
    Remote ile baglanti kuruyorum
    Ama ds4 ile telefonumu eslestiremiyorum
    Psyi kapatip da denedim her türlü
    5 saniye sonra isik hizli yanip sönerken bluetooth ile eşleştr dyorum oylece kaliyor sonra ds4 sönüyor bir sure sonra

• "DS4'de Share ve PSP tuşularına 5 saniye basılı tutun ışık yanıp sönmeye başladığında telefondan Blutooth özelliğini açın ve Wireless Contoller'i seçip cihazla bağlantı kurun ve artık DS4'ü Remote Play'da kullanabilirsiniz."

Bunu yaptığınızda olmuyor yani?
  • quote:

"DS4'de Share ve PSP tuşularına 5 saniye basılı tutun ışık yanıp sönmeye başladığında telefondan Blutooth özelliğini açın ve Wireless Contoller'i seçip cihazla bağlantı kurun ve artık DS4'ü Remote Play'da kullanabilirsiniz."

Bunu yaptığınızda olmuyor yani?

Aynen hepsini yapiyorum eleştiriliyor deyip oylece kaliyor eslesme olmuyor.

• İlginç telefonu yeniden başlatıp denediniz mi?
  • quote:

İlginç telefonu yeniden başlatıp denediniz mi?

Evet esimin telinde de denedim lg2 yine aynisi eslesmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

quote:

Normal şartlar altında bağlanması lazım hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

quote:

Normal şartlar altında bağlanması lazım hocam

Aynen bi kac msjda daha baglayamadim diyenler var. Acaba ps4 de bunun bi ayar kismi yok mudur herhangi bir ayari kapalı sifre pin vs isteme söz konusu mudur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.