Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia z telefon ile dün akşam bir deneme yapayım dedim. İlk önce ds4 ü telefona tanıttım. sonra program ile telefonun ekranına bağlantıda gayet başarı bir şekilde gerçekleştirdim. fakat oyun oynamaya başladığımda tuşların yerlerinin farkı olduğunu gördüm. ds4 kontrolleri ayarlayabileceğimiz bir yer varmı? Böyle bir sıkıntı yaşayan varmıdır acaba. nasıl çözüm buldunuz. yardımcı olursanız sevinirim valla...hevesim kursağımda kaldı..:)
  • Merhaba arkadaşlar, bugün DS4'ün share ve ps düğmesine bastım. Note2 telefonum ve Galaxy Nexus telefonum eşleşiyor yazısında takılı kaldı. Ne yaptıysam olmadı. Kardeşimin Note4'ünde denedim. Anında bağlandı sorun yaşamadım. Büyük ihtimalle Note2'nin ve Nexus'un bluetooth chip'i DS4 tanımıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selverin

Merhaba arkadaşlar, bugün DS4'ün share ve ps düğmesine bastım. Note2 telefonum ve Galaxy Nexus telefonum eşleşiyor yazısında takılı kaldı. Ne yaptıysam olmadı. Kardeşimin Note4'ünde denedim. Anında bağlandı sorun yaşamadım. Büyük ihtimalle Note2'nin ve Nexus'un bluetooth chip'i DS4 tanımıyor.

Olabilir kardesim lg2 de tanımadı demekki telefondan kaynakli

• Merhaba hocam, çözümü buldum. Play store'dan Bluez ime programını kurdum. Select ime kısmında bluez i seçtim. DS4 share ve PlayStation butonuna bastım.select driver kısmında phonejoy'u seçtim. Select device kısmında wrieless controller'i seçtim. Program inat etti, birkaç defa denedikten sonra DS4 bağlandı. Ama tuşlar çalışmadı . Açık olan bluetooth u kapatıp açtım. DS4 tuşlarına bastım. Note2 telefonum wreeless kontrol aygıtına bağlansın mı diye uyarı verdi. Tamam dedim, sonunda tuşlar da çalıştı . Yanlız blues ime sürekli uyarı verdi, bağlantı başarılı diye. Mecburen uygulamalar kısmında programı zorunlu durdurdum. Bir problem olmadı, tıkır tıkır çalışıyor DS4. Fakat tuşlar ters, O tuşu X görevini görüyor iken, X tuşu O olmuş. Diğer tuşların da yeri değişik fakat Diablo oynarken sıkıntı yaşamadım. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba hocam, çözümü buldum. Play store'dan Bluez ime programını kurdum. Select ime kısmında bluez i seçtim. DS4 share ve PlayStation butonuna bastım.select driver kısmında phonejoy'u seçtim. Select device kısmında wrieless controller'i seçtim. Program inat etti, birkaç defa denedikten sonra DS4 bağlandı. Ama tuşlar çalışmadı . Açık olan bluetooth u kapatıp açtım. DS4 tuşlarına bastım. Note2 telefonum wreeless kontrol aygıtına bağlansın mı diye uyarı verdi. Tamam dedim, sonunda tuşlar da çalıştı . Yanlız blues ime sürekli uyarı verdi, bağlantı başarılı diye. Mecburen uygulamalar kısmında programı zorunlu durdurdum. Bir problem olmadı, tıkır tıkır çalışıyor DS4. Fakat tuşlar ters, O tuşu X görevini görüyor iken, X tuşu O olmuş. Diğer tuşların da yeri değişik fakat Diablo oynarken sıkıntı yaşamadım. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın.

Bilgilendirme için teşekkürler bu sorunu yaşayan arkadaşlar sizin taktiği uygulayabilir.

• quote:

Merhaba hocam, çözümü buldum. Play store'dan Bluez ime programını kurdum. Select ime kısmında bluez i seçtim. DS4 share ve PlayStation butonuna bastım.select driver kısmında phonejoy'u seçtim. Select device kısmında wrieless controller'i seçtim. Program inat etti, birkaç defa denedikten sonra DS4 bağlandı. Ama tuşlar çalışmadı . Açık olan bluetooth u kapatıp açtım. DS4 tuşlarına bastım. Note2 telefonum wreeless kontrol aygıtına bağlansın mı diye uyarı verdi. Tamam dedim, sonunda tuşlar da çalıştı . Yanlız blues ime sürekli uyarı verdi, bağlantı başarılı diye. Mecburen uygulamalar kısmında programı zorunlu durdurdum. Bir problem olmadı, tıkır tıkır çalışıyor DS4. Fakat tuşlar ters, O tuşu X görevini görüyor iken, X tuşu O olmuş. Diğer tuşların da yeri değişik fakat Diablo oynarken sıkıntı yaşamadım. Çok uzun oldu kusuruma bakmayın.

Hocam sagolasin bende uygulayaym bi. Karisik marisik idare etcez eyvallah

• Lg g2 ds4 le eslesmiyor sansima kus

• Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Böyle idare edeceğiz. Tuşları düzeltmek için araştırıyorum. Bir şey bulsam buraya yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanittim oynadim ama esas hesabimla oynayamadim birde gecikme can skci ama guzel bir sistem trdeki internet alt yapisiyla stream daha zaman alacak gibi, kolu sorunsuz tanittim farcryimi oynadim ama konuk hesabiyla ana ds4 olarak telefonu goruyor yapcak birsey yok :)

Kucuk ekranda gecikmeyi dert etmezseniz guzel araba yarisi oynanir, ama futbol fps beklemeyin

Telefonum lg g2 sorunsuz ds4 ude tanittim 2 sorum var gecikme ve ana hesaba erisememek bunlar disinda guzel monitore gectigimde gercekten dunya var dedim 19 inc falan ama 5.2 incten iyidir sony ceptelefonu olarak cimri bir firma oyuzden hic bir zaman ne olursa olsun telefonlarini tercih etmeyecegim boyle guzellikler sunsa bile.

• Ben de tabletten bağlanmak istedim. Kolu sorunsuz tanıdı fakat başka bir kulanıcı uzaktan oynamayı kullanıyor diye bir hata alıyorum. Telefon sıkıntısız bağlanıyor. Ayarları sıfırladığım halde olmadı.
    Tüm Android Telefonlarda "Remote Play" Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor)

• arkadaşlar DS4 ile oynamak istiyorsanız eşleştirmek zorunda değilsiniz. Ben bunu şu şekilde çözdüm;

1) makinada en az iki hesap olacak.
    2) telefon ile remote olayı yaparken senden bir hesap girmeni isteyecek. Buraya oyunu oynamadığın hesabın (İkinci hesap) kullanıcı adı ile giriş yap.
    3) bağlandıktan sonra DS4 PS tuşuna basınca oyunu oynadığın hesaba(ana hesap) geçiş yapıyorsun ve tüm kontrol DS4 te oluyor. oyuna girip DS4 ile oynayabiliyorsun

Ben android ile bu şekilde DS4 kullanarak kontrol yapıyorum. Siz de bir deneyin derim.

Ayrıca PS4 ün internete kablo ile bağlı olması bağlantı kompmaması için en iyi yöntemdir. Ben bu şekilde oynuyorum ve kompa çok az oluyor. Bi keresinde PS4 wireless ile bağlantı yapmıştı ve sürekli kopma yapıyordu.
  • Orijinalden alıntı: Source
    dostlar meraba ben bu isi cok kurmayı istiyorum ama beceremedim bu apk uygulamasını telefona atamadım. amıyor kopyalamıyor bir turli telefonn icine. ve remot olayını da yapamadım bana yardımcı olabilirmisiniz.
  • Arkadaslar ben samsung tabletime DS4 u baglayamadim,
    Ortadaki ps tuşuyla share tuşuna aynı anda basiyorum tablette ismi gözüküyor cihazın Bağlan diyorum bağlanmıyor DS4 tablete bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı :(
  • Bugün deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg2317

arkadaşlar DS4 ile oynamak istiyorsanız eşleştirmek zorunda değilsiniz. Ben bunu şu şekilde çözdüm;

1) makinada en az iki hesap olacak.
    2) telefon ile remote olayı yaparken senden bir hesap girmeni isteyecek. Buraya oyunu oynamadığın hesabın (İkinci hesap) kullanıcı adı ile giriş yap.
    3) bağlandıktan sonra DS4 PS tuşuna basınca oyunu oynadığın hesaba(ana hesap) geçiş yapıyorsun ve tüm kontrol DS4 te oluyor. oyuna girip DS4 ile oynayabiliyorsun

Ben android ile bu şekilde DS4 kullanarak kontrol yapıyorum. Siz de bir deneyin derim.

Ayrıca PS4 ün internete kablo ile bağlı olması bağlantı kompmaması için en iyi yöntemdir. Ben bu şekilde oynuyorum ve kompa çok az oluyor. Bi keresinde PS4 wireless ile bağlantı yapmıştı ve sürekli kopma yapıyordu.

Bahsettiğiniz şekilde yapınca DS4'ün kopma problemi ortadan kalktı, teşekkür ederim...

• Arkadaşlar 8.1 sürüm geldi DS4'de sorun yaşanyan arkadaşlar birde bunu denesinler belki düzelir

Bu arada Mediafire ülkemizde engellendiği için turbobit'e yükledim dosyayı
  • buda altarnatif indirme linki olsun RemotePlayPortV0.8.1
  • Güzelmiş, peki android telefonumuzu ikinci bir kol yapamıyor muyuz? malum PS4 tek kollu (:
  • Arkadaslar connectfy hotspotu laptopa kurun iko cihazi da laptop uzerinden baglayin ama laptopun internet baglantisi da olsun. Mukkemmel calisigoe kac gundur kafa patlatiyordum megwrsem bundanmis:)))

Xda ana konusuna da yazdim umarim ilk meaaja ekledler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 15 Mart 2015; 1:09:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Arkadaslar connectfy hotspotu laptopa kurun iko cihazi da laptop uzerinden baglayin ama laptopun internet baglantisi da olsun. Mukkemmel calisigoe kac gundur kafa patlatiyordum megwrsem bundanmis:)))

Xda ana konusuna da yazdim umarim ilk meaaja ekledler

Hocam burdaki amaç oyunu laptop'ta oynamak mı? Sorunsuz çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.