Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de aynısı oluyor bi türlü yapamadım ana hesapla oynayamıyorum birisi adım adım anlatabilir mi acaba?

ben şu şekilde yapıyorum; remote play app dan sec. hesapla oturum açıyorum ps4 de o sırada sec. hesap açık oluyor bağlandıktan sonra ps tuşu ile ana hesaba geçip oynamaya çalışıyorum ama hiç bi şekilde olmuyor inatla sec. hesaptayken gamepad çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.fuk -- 6 Nisan 2015; 0:11:43 >
  • SeLam. Yeni sürüm mü çıktı acaba. Son versiyon kuruluydu açmaya çalışınca güncellemelisiniz hatası veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

SeLam. Yeni sürüm mü çıktı acaba. Son versiyon kuruluydu açmaya çalışınca güncellemelisiniz hatası veriyor.

Bende de ayni cozum bulabildinizmi?

• root yapmak lazımmı beyler yoksa dırek yukleyınce oluyor mu? nexus 4 tel
  • quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

quote:

SeLam. Yeni sürüm mü çıktı acaba. Son versiyon kuruluydu açmaya çalışınca güncellemelisiniz hatası veriyor.

Arkadaşa alıntılayarak yazdıktan sonra ilk mesajdaki belki günceldir diyerek tekrar indirip kurdum hata vermedi hocam. Sizde deneyin ilk mesajdakini indirin arkadaş güncellemiş olmalı ki düzeliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galasoldiers

quote:

Arkadaşa alıntılayarak yazdıktan sonra ilk mesajdaki belki günceldir diyerek tekrar indirip kurdum hata vermedi hocam. Sizde deneyin ilk mesajdakini indirin arkadaş güncellemiş olmalı ki düzeliyor.

Surum 1.0.0 yani ayni gozukkmesine ragmen ilginctir oldu. Tesekkur ederim hocam:)

• Paket derleyici hatası veriyor apk'yı kurarken. samsung galaxy ace 2 var 2.3.6 sürümü
  • Note 4 de güzel çalışıyor ama kol düzgün değil x ve o tuşları birbirine girmiş yerleri değişikdeğişik çözümü varmı
  • Root gerekiyormu arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Root gerekiyormu arkadaslar?

Gerekmiyor

• Telefonda Battlefield 4 oynamayı merak edenler için video çektim garip bir his Kontrolü ekrandan yaptım ds4 ilede kontrol edebiliyorum ama tuşlar gözüksün diye ekrandan kontrolüyle oynadım.
  • Son gelen güncelleme ile shield tablet kendi kontrolcusü ile ps4 ü kontrol edebiliyor şimdi süper oldu işte :)

• Beylwr bende 1 snlik lag var cok sinir bozucu yok mudur bi cozumu?

• Arkadaşlar modem uydunet e385
    Telefon general mobile elite bağlantı sıkıntısız oldu ama oynamak imkansız. 1.2 sn gecikme oluyor kontrol de. Ayrıca görüntü kalitesi çok kötü. Varımdır çözücü

• beyler yokmu yeni link yardımcı olurmusunuz. 1.0.0 lazım
  • İlk sayfa güncel.
  • Arkadaslar bende samsung tab s 8.4 tablet var remote play sorunsuz çalıyor fakat ds4 tablet bağladığımda tepkiler çok yavaş oluyor ds4 ün sola basınca algılama hızı bunu nasıl çözeriz sorunsuz oynayabilecek varmı bu arada bağlantı bluetooth ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galasoldiers kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım söylediklerinizi yaptım güncelleme istiyor bende tab s var uygulamayı silmedim olmadı bi yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt50

Arkadaşım söylediklerinizi yaptım güncelleme istiyor bende tab s var uygulamayı silmedim olmadı bi yardım

Telefonunda hali hazirda yulu remote programini sil ilk mesajdaki linkten indirdigini kur hocam.
    Bu islemi yaparken Ps programida olmasin telefonunda.
    Ben sorunsuz kullaniyorum.

• Arkadaşlar ps vita remote play yapıp dualshock 4 ile oynuyorum ama ps vita ekranı 20 saniye sonra hafifçe ışığı azalıyor ve ekrana dokunuyorum ışık tekrar çoğalıyor yine 20 saniye sonra ps vita ekran ışığı azalıyor sorunu çözemedim .... CEP telefonum ile Playstation 4 remote play yapıp dualshock 4 ile oynuyorum sorunsuz oluyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.