Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bunla mesela abim kendi psn hesabindan benim ps4den fifa oynarken bende kendi psn hesabima grip remote play yoluyla ekrani remote playle telefona aktarip the order gibi oyunlari oyniyabilurmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

Hocam bunla mesela abim kendi psn hesabindan benim ps4den fifa oynarken bende kendi psn hesabima grip remote play yoluyla ekrani remote playle telefona aktarip the order gibi oyunlari oyniyabilurmiyim

İki ayrı oyun oynayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Arkadaslar connectfy hotspotu laptopa kurun iko cihazi da laptop uzerinden baglayin ama laptopun internet baglantisi da olsun. Mukkemmel calisigoe kac gundur kafa patlatiyordum megwrsem bundanmis:)))

Xda ana konusuna da yazdim umarim ilk meaaja ekledler

Hocam burdaki amaç oyunu laptop'ta oynamak mı? Sorunsuz çalışıyor mu?

Hayir amac cok iyi bir baglanti saglayarak android hzerinden oynamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Hayır gerekli değil sadece resmi PS uygulaması yüklüyse kaldırmanız gerekiyor sonra programı kurup direk oynuyorsunuz bence denemeye değer ben bunun için Dualshock 4 Bağlantı Aksesuarı GCM10 aparatını aldım

Tüm Android Telefonlarda "Remote Play" Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor)

bu şekilde oynamak için illa internetmi gerekli diyelım gereklı ps4 kablosuzmu nete bağlı olmalı bağlantı hızı ne kadar olmalı

• arkadaşlar 0.8.1 sürüm yani son sürümü kurdum fakat cihaz eklerken eski sürüm uyarısı veriyor yardımcı olurmusunuz lütfen

• 0.9.1 yayınlandı

RemotePlayPortV0.9.1.apk
    http://www.mediafire.com/download/8mn1oxfrtdjqpnu/RemotePlayPortV0.9.1.apk

güncellemeler için de burayı takip edebilirsiniz
    http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/ps4-remote-play-t2929147

bu arada şu gamepad kullanmayı bir türlü yapamadım ana hesapla kullanmak istiyorum ama inatla sadece 2. hesapla çalışıyor gamepad onu nasıl yapıyoruz adım adım gösterebilir mi birisi?

• İos icin bir soylenti bisey yok mu ?

• sony çıkarmazsa resmi olarak store a gelmesine imkan yok, jailbreak olarak bilmiyorum bakmak gerek ama sanmam çünkü yazılım android tabanlı birinin uğraşıp baştan yazması gerekir ios için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg2317

arkadaşlar DS4 ile oynamak istiyorsanız eşleştirmek zorunda değilsiniz. Ben bunu şu şekilde çözdüm;

1) makinada en az iki hesap olacak.
    2) telefon ile remote olayı yaparken senden bir hesap girmeni isteyecek. Buraya oyunu oynamadığın hesabın (İkinci hesap) kullanıcı adı ile giriş yap.
    3) bağlandıktan sonra DS4 PS tuşuna basınca oyunu oynadığın hesaba(ana hesap) geçiş yapıyorsun ve tüm kontrol DS4 te oluyor. oyuna girip DS4 ile oynayabiliyorsun

Ben android ile bu şekilde DS4 kullanarak kontrol yapıyorum. Siz de bir deneyin derim.

Ayrıca PS4 ün internete kablo ile bağlı olması bağlantı kompmaması için en iyi yöntemdir. Ben bu şekilde oynuyorum ve kompa çok az oluyor. Bi keresinde PS4 wireless ile bağlantı yapmıştı ve sürekli kopma yapıyordu.

deneyen varmı kesin çalışıyormu arkadaşlar bluetooth uyumsuz cihazlarda kol çalışmıyorda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 30 Mart 2015; 19:03:21 >

• Samsung galaxy s5 var yarın deniyeyim bakalım olucakmı benim ps4 modeme bağlı kabloyla.Yinede denicem şu apknın son sürümünü biri yandex yada drive yükleyip şurda paylaşsa daha iyi olucak Mediafire yasaklı açılmıyor dns değişmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg2317

arkadaşlar DS4 ile oynamak istiyorsanız eşleştirmek zorunda değilsiniz. Ben bunu şu şekilde çözdüm;

1) makinada en az iki hesap olacak.
    2) telefon ile remote olayı yaparken senden bir hesap girmeni isteyecek. Buraya oyunu oynamadığın hesabın (İkinci hesap) kullanıcı adı ile giriş yap.
    3) bağlandıktan sonra DS4 PS tuşuna basınca oyunu oynadığın hesaba(ana hesap) geçiş yapıyorsun ve tüm kontrol DS4 te oluyor. oyuna girip DS4 ile oynayabiliyorsun

Ben android ile bu şekilde DS4 kullanarak kontrol yapıyorum. Siz de bir deneyin derim.

Ayrıca PS4 ün internete kablo ile bağlı olması bağlantı kompmaması için en iyi yöntemdir. Ben bu şekilde oynuyorum ve kompa çok az oluyor. Bi keresinde PS4 wireless ile bağlantı yapmıştı ve sürekli kopma yapıyordu.

deneyen varmı kesin çalışıyormu arkadaşlar bluetooth uyumsuz cihazlarda kol çalışmıyorda :)

Denenmiştir sorunsuz çalışıyor.

evet dün akşam demedim oldu gerçekten çok iyi oldu bu yöntem teşekkürler paylaşan arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stickand -- 31 Mart 2015; 7:40:35 >

• galaxy s5 te denedim gayet iyi yanlız lag var diyenler var bendede lag sorunu var ama bu bneim internetimden kaynaklı yani şaun 2.5 mbit ayın birinde sıfırlansın kota hız 8 mbit olsun birde öyle denicem lag sorunu kalkar sanırım.

Bazı arkadaşlar dualshock 4 tanıtamadılar sanırım o şundan kaynaklanıyor programı açmadan ds4 dü tanıtamazsınız. ilk programı açın açtıktan sonra bluetooth açın söylenen adımları uygulayın ozman tanıyor.

bu arada en son sürümü çıktı
    indirme linki :http://www.mediafire.com/download/1y1nxx2tzqwm56e/RemotePlayPortV1.0.0.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 31 Mart 2015; 18:17:54 >
  • Arkadaşlar nasıl güncelliyecez bunu. Bilgisayara indirdim, telefonda nereye atmam gerekiyor. Telefona atamadım bir türlü
    Yukarıdaki linke tıklıyorum izin vermiyor; siz DNS değiştirerek mi gördünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 31 Mart 2015; 20:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Arkadaşlar nasıl güncelliyecez bunu. Bilgisayara indirdim, telefonda nereye atmam gerekiyor. Telefona atamadım bir türlü

Telefonda herhangi bir yere at sonra bul o dosyayı kur.

Siteye giremiyorsan dns değişicen engellenmiş site o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Arkadaşlar nasıl güncelliyecez bunu. Bilgisayara indirdim, telefonda nereye atmam gerekiyor. Telefona atamadım bir türlü

Telefonda herhangi bir yere at sonra bul o dosyayı kur.

Siteye giremiyorsan dns değişicen engellenmiş site o yüzden.

Vallahi oldu:-)
    Attığım yeri bulanamıştım, kurcalarjen buldum. Kurdum, sıkıntı yok. :-)
    Akşam akşam, elektiriklerin gelmesinden sonra, buda iyi oldu.

• arkadaşlar birşey sorucam ps4 tam modemin yanında telefonla bende yanındayım ama bağlantı sorunu olabiliyor ama bazen çok uzağa gitmeme ragmen olmuyor sinir etti neyle alakalı bu olay yav mesafe ile alakası olduğunu düşünmüyorum

• 20 gün kargo için bekleyip. 15 liraya almak isterseniz link aşağıda beyler

http://www.ebay.com/itm/251868190745?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true
  • Xlargest kullanıcısına yanıt
    Bendede g2 var.ds4 eslesiyor.2 oturum aç oturumun biriyle tele baglan digeri ile remoteden kola
  • Normal güzel oynanıyorda dualshock 4 çok kötü algılamıyor iyi hiç oynanmıyor

• Arkadaşlar, dualshock 4 ile sec hesplarda oynayabiliyorum, ama kendi hesabımda olmuyor, bağlantı kopuyor. Diğer hesaplardan girip kullanıcı değiştireyim diyorum, onada izin vermiyor. Kendiana hesabınızda dualshock 4 ile nasıl oynuyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.