Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sildim tab s den ramote play 1 .sayfadan kurdum gene güncelleme istiyor ramote play sorunsuz oynayan varmı şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt50

Sildim tab s den ramote play 1 .sayfadan kurdum gene güncelleme istiyor ramote play sorunsuz oynayan varmı şimdi

Hocam sizde Remote Play uygulaması mı güncelleme istiyor?
  • Versiyon eski up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gerek var

• ben de kurdum bende de güncelleyiniz diye uyarı veriyor.
  • acar85 kullanıcısına yanıt
    3.0 Versiyonunu ekledim kurup denermisiniz acaba?
  • Hocam siz de ne kadar zenginsiniz aparatlar 20.yıl konsollar bir de telefona bak oldu mu şimdi
  • Hocam zengim olduğumu kim söyledi, bende sıradan bir vatandaşım.

Arkadaşlar 3.6 sürümünü yükledim 3.0 versiyonu bende hata verdi büyük ihtimal sizde hata alacağınız için 3.6 sürümünü buldum ve linki ekledim, sorun yaşayan arkadaşlar bu son sürümü yüklesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 5 Ekim 2015; 23:08:18 >
  • bunu da kurdum hocam bu sefer 88001003 hatası veriyor telefon. android sürümüm 4.1.2 .ondan olabilir mi.telefon samsung s2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar85 -- 5 Ekim 2015; 23:07:56 >
    3.6 sürümünü kurdunuz mu? Android 4.0 ve üzerinde çalışıyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 5 Ekim 2015; 23:09:23 >
  • hocam onu da kurdum.bu sefer paket çözümledemede sorun var diye hata veriyor:) sağol uğraştığın için.
  • Source kullanıcısına yanıt
    ps ve share e aynanda asıyorum ancak herhangi bi ışık yanıp sönmüyo ps kapalıyken mi yapıcaz bunu daha detaylı anlatırmısın
    Bu sürümde çalışması lazım telefonu yeniden başlatıp deneyin.
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamyı yükleyin, sonra uygulamada oturum açmanızı isteyecek, PS4'de açık olan hesabınızla giriş yapın, daha sonra PS4'de ayarlara gelip ordan uzaktan kontrol bölümünden uzaktan erişime izin verin, daha sonra uygulamayı açıp bağlatı kurun bunu yaparken PS4 ile telefonunuz aynı modem üzerinde bağlı olsun.
  • hocam tlf açıp kapadım olmadı.yalnız son yüklediğin apk telefonumda farklı gözüküyor.diğerleri mavi kol simgeliyken en son eklediğin android simgeli bişey olarak görüyor telefon.uygulamayı bikaç defa indirdim. gene aynı görüyor.sanki uygulama bozuk.tekrar upload yapabilir misin.
  • Source kullanıcısına yanıt
    link nerde kardeşim
  • mt50 kullanıcısına yanıt
    Buyrun.

http://www.mediafire.com/download/gykiuqydy6txl8u/RemotePlayTest36.apk

• Arkadaşım bende sorunsuz çalıştı paylaşım için teşekür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alla alla dosyayı kurmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

ps ve share e aynanda asıyorum ancak herhangi bi ışık yanıp sönmüyo ps kapalıyken mi yapıcaz bunu daha detaylı anlatırmısın

Bağlantı sorunu yaşıyorsan şöyle bir yol izleyebilirsin. Ds4'ü kapat ve telefonla ps4'e bağlan daha sonra tekrar Ds4'ü aç kullanabilirsin. Şayet kullanamıyorsan ikinci oturum olarak açarsan böylede kullanabilirsin.

Bu arada konu için teşekkürler Source.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.