Şimdi Ara

Tüm Android Telefonlarda 'Remote Play' Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
23
Favori
24.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

Evet arkadaşlar @Ignorius arkadaşımızın paylaşımıyla tüm android telefonlarda "Remote Play" özelliğini kullanmayı öğrendik ve bende bunun üzerine bir video hazırladım ve sorunsuz bir şekilde uygulamayı çalıştırdım ve Driveclub oynamaya çalıştım merak edip oynamak isteyenler için paylaşıyorum umarım beğenirsiniz

Tüm Android Telefonlarda "Remote Play" Uygulamasını Kullanmak (Kullanılamıyor)

Yapılması gerekenler:

1- Telefonda resmi Playstation uygulamasi varsa kaldırın ve telefonu restart yapın.

2- Linkteki apk'yi indirip kurun.
    http://www.mediafire.com/?6e2zo3gca8knh8m

3- Uygulamayi açınca PSN'e bağlanmak isteyecek ve PSN hesabınızla giriş yapın.

4- PS4'e bağlandında sol üstte bağlandığınızı söyleyen uyarıyı göreceksiniz.

Not: Telefon ve PS4 aynı internete bağlı olmalı yoksa bağlantı kuramazsınız. PS4 modeme ethernet kablosu ile bağlıysa remote play çalışmıyor.

Root gereklimi?Gerekliyse basit bir iş ama üşeniyorum.

• Hayır gerekli değil sadece resmi PS uygulaması yüklüyse kaldırmanız gerekiyor sonra programı kurup direk oynuyorsunuz bence denemeye değer ben bunun için Dualshock 4 Bağlantı Aksesuarı GCM10 aparatını aldım

• Ayarlar > Uzaktan Oynatma Bağlantı Ayarları > Cihaz Ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah senden razı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır gerekli değil sadece resmi PS uygulaması yüklüyse kaldırmanız gerekiyor sonra programı kurup direk oynuyorsunuz bence denemeye değer ben bunun için Dualshock 4 Bağlantı Aksesuarı GCM10 aparatını aldım

Ds4 bende telefonu ve tablet i tanıdı o aparata ne ihtiyaç varki ?

• gerekli deyil hocam sadece apk yı kurun yetiyor.
  • O aparat telefonu DS4 ile birlikte taşıyor yani 3.el gibi diyelim. Direkt karşında duruyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jerksabird

O aparat telefonu DS4 ile birlikte taşıyor yani 3.el gibi diyelim. Direkt karşında duruyor işte.

Heee :)

Tabletden oynayacak arkadaşlar direk dikleyip oynayabilir :)

Ama telefon işi az sıkıntı bide telefon az çok kastırıyor (Samsung S3)

• quote:

Hayır gerekli değil sadece resmi PS uygulaması yüklüyse kaldırmanız gerekiyor sonra programı kurup direk oynuyorsunuz bence denemeye değer ben bunun için Dualshock 4 Bağlantı Aksesuarı GCM10 aparatını aldım

Aparatı nereden aldınız ben de g2 için almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

quote:

Telefon ve PS4 birleşip Nvidia Shield moduna giriyor.

• Denedim oldu, teşekkürler ama bu özelliği tam olarak sorunsuz kullanmak için sanırım kablosuz modemin 350 mbps olması gerekiyor..Ps4 ün bulunduğu odadan, hemen yan odaya geçtiğimde bağlantı hemen koptu..Modemim 150 mbps...Sonuç olarak şu an faklı bir odada kullanamıyorum ;konsolun bulunduğu odada kullanmanın da bir anlamı yok..
  • quote:

Oldu hocam yükleyip açtım. Kendi hesabımada giriş yapıp telefon üzerindeki butonlarla GTA V vb oyunları rahatça oynayabiliyorum fakat,Ds4'ü açmaya çalışınca kullanıcı seçmemi istiyor ve bağlantıyı koparıyor.Ds4'ü kendi hesabım üzerinde kullanamıyorum ancak başka bir hesap seçersem kullanabiliyorum.Bu sorunuda halledebilirsem çok iyi olacak.Telefon Xperia Z bu arada.

• Bende yaptım. Diğer odalarda da devam edebiliyorum kullanmaya ancak Ds4 bağlantısını koparıyor. Atladığım bir şey var herhalde. Bunun için videolu anlatım yapabilir misiniz ?

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Morfare'den sipariş verdim hocam herhalde salı elimde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

quote:

Telefon ve PS4 birleşip Nvidia Shield moduna giriyor.

Aynen hocam bunun için aldım bende

• quote:

Evet arkadaşlar @Ignorius arkadaşımızın paylaşımıyla tüm android telefonlarda "Remote Play" özelliğini kullanmayı öğrendik ve bende bunun üzerine bir video hazırladım ve sorunsuz bir şekilde uygulamayı çalıştırdım ve Driveclub oynamaya çalıştım merak edip oynamak isteyenler için paylaşıyorum umarım beğenirsiniz

"Playstation 4, Android, Remote Play"

Yapılması gerekenler:

1- Telefonda resmi Playstation uygulamasi varsa kaldırın ve telefonu restart yapın.

2- Linkteki apk'yi indirip kurun.
    http://www.mediafire.com/?6e2zo3gca8knh8m

3- Uygulamayi açınca PSN'e bağlanmak isteyecek ve PSN hesabınızla giriş yapın.

4- PS4'e bağlandında sol üstte bağlandığınızı söyleyen uyarıyı göreceksiniz.

Not: Telefon ve PS4 aynı internete bağlı olmalı yoksa bağlantı kuramazsınız. PS4 modeme ethernet kablosu ile bağlıysa remote play çalışmıyor.

Güzel bir paylaşım teşekkürler. Peki aynı şekilde PS 3 için de geçerli midir bu olay?

• Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Bende Xperia Z kullanıyorum resmi programı denememiştim fakat bu programlada işimi hallettim.
  • nokia lumia da çalışsaydı iyi olurdu ya neyse
  • konu faydalı teşekkürler
  • Aparatın fiyatı 77 TL, hevesim kursağımda kaldı resmen. O kadar parayı buna veremem, keşke ucuz olsaydı telefonu takıp o keyfi yaşasaydık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.