Şimdi Ara

Tüm Athlon 7750 ler black mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacakğı gibi elimde bir adet işlemci var...
    Amd Athlon 7750 2.7ghz.

Ben bu işlemcinin Black Edition olup olmadığını veya çarpan kilidinin kırık olup olmadığını nereden anlayabilirim?

İşlemcinin detayları ilan linkimde.

http://resim.donanimhaber.com/m_52974765/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52974765

Linkten inceleyip fikir verirseniz çok sevinirim Saygılarımla. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralı12 -- 1 Ekim 2011; 22:06:44 >

• Kırpılmış Phenom, hepsi BE modelidir, çarpanı kilitli 7750 görmedim. Voltaj vermeden 3.2 Ghz'de bir sene kadar kullandığım bir işlemcidir.
  • Hocam peki nasıl yapıcam tam olarak ben yapamıyorum ozaman?
    Bir de cpu-z programıyla baktığımda black falan yazmıyo hiç bir yerde.
    mhz 2700 yazıyor. özellikler ilanımdaki gibi fakat nette gördğüm blacklerin özellikleri farklı.
  • hepsi black edition degil biostan işlemci çarpanı 13 ü geçmiyorsa düz modeldir bendeki gibi.
  • 13.5 yazıyor ama mhz 200den yukarı çıkabiliyor.
    Peki bunda mümkün mü o.c ve nasıl yapabilirim. İlginiz için Teşekkürler hocam. Saygılar.
  • 13.5 sa düz modeldir.234 e çıkar hızını 1.4v ver işlemciye. 3172 falan olur.zaten sınır degeri o 7750 lerin.
  • Hatırladığım kadarıyla yazmıştım, şoray uzun yolda arkadaşımız düzeltmiş, Bus hızını arttırarak deneyebilirsiniz.

Core Clock x16'da Voltaj vermeden kullanmıştım, iyi işlemciydi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinize de çok teşekkür ediyorum. Konu anlaşılmıştır. İşlemci black değilmiş normal versiyonmuş.

İlginiz için teşekkürler.
  • x2 7750Be vardı 16x200 olarak kullanıyordum.Daha yukarı ne yaparsam yapayım gitmedi.Sonra 15.5x200'e çektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.