Şimdi Ara

Tüm bankaların güncel mevduat faiz oranları (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.810
Cevap
161
Favori
395.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreeRun

şuan en iyisi hangisi hocam mevduat da, odeabank nasıldır?

Alıntıları Göster
    Odeabank da iyi fakat oran olarak burganin altında ben burgani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasson

Odeabank da iyi fakat oran olarak burganin altında ben burgani tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    odea %20,75 , burgan 20.5 olarak yazıyor sitelerinde
  • odea iyice küçüldü.
    şubede kalmadı, faizleride düşük..
  • Teb iyice simardi bu ne simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay daha burgan ile devam
    20.50

• bu konuya ne oldu neden kimse yazmıyor artık? kimsenin mevduat hesabı yok mu artık
    eskiden burada hergün bir sürü yorumlar yazılırdı acaba başka sayfada mı devam ediyorlar konuya..
    Bankada paramız var ne yapalım merk ediyoruz tl demi kalak dövizemi geçek ne yapak.
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer konudan devam ediyoruz:

https://forum.donanimhaber.com/banka-mevduat-faizleri-arti-puan-tezgah-alti-faiz-oranlari--132769036-296#137603523

• 1 ay önce 4.25 faiz alıyordum döviz mevduatından. Bu ay 3.25'e düşmüş vakıfbankta. Piyasaya göre düşük mü yüksek mi bilenler yazabilir mi?
  • Piyasada en yüksek 3.50 galiba

• Garanti bankasının, ING e-Turuncu gibi günlük işletilen hizmeti var mı ? (Günlük faiz)
  • Moldova_lover @ 2 Nisan 2019 06:03:29

Paranızı ucuza kaptırmayın beyler.Dün için ziraat bankasındaki hazine bonosu oranları

10.07.19 kağıdı ,vadeye kalan gün 99 ,oran 22,66 bunun mevduat karşılığı ise 24,00 net

Bildiğim kadarıyla hazine bonolarında aynı kağıda tıpkı mevduat faizlerinde olduğu gibi vakıf ve halk daha yükseğini de verir...

aktibank ın **** bonosunda devlet güvencesi yok
    hazine bonosunda devlet güvencesi var değil mi
    hazine bonosu almak için halk bankası, ziraat bankası gibi bankalarda hesap açmak gerekiyor sanırım..
    fakat şöyle bir durum var hazine bonosunu vadesinden önce satarsak. zarar ediyoruz.
    oysa aktifbank **** bonoyu vadesinden önce satarsak herhangi bir zararımız olmuyor. gerçi yüksek faizden bono almışsak, bonoyu satınca bu durumda aynı faiz oranını bulamazsak eğer gene zararımız oluyor.
  • oneyy1905 @ 8 Nisan 2019 19:52:59

Arada kaynamasın, Burgan günlük 21% oldu.

murahhasaza @ 6 Nisan 2019 19:21:29

Fonların getirisi mevduatlardan daha yüksek. Takip ettiğim kadarıyla en iyi oran %21 ile Burgan'da. Genel olarak baktığımızda para piyasası fonlarının geçmiş getirisi %21'in üzerinde. Ayrıca stopaj oranı da %10. Dolayısıyla hem brüt getiriniz yüksek hem de vergi avantajınız var.
    Fonların geçmiş performansını aşağıdaki linkten gözlemleyebilirsiniz:
    www.tefas.gov.tr
    Takasbank TEFAS | Tarihsel Veriler
    https://www.tefas.gov.tr/TarihselVeriler.aspx

Para piyasası fonlarının geçmiş performansını dikkate alarak kabaca bir öngörüde bulunabilirsiniz. Ben bu şekilde yaklaşıyorum.

Diğer mesajda bahsedildiği gibi fon mevcudiyetinin 50'si mevduat yapılıyor ama sonucu çok değiştirmiyor çünkü diğer finansal ürünlerin getirisi yüksek. Burada dikkat edilmesi gereken diğer konu da fon içerisinde finansman bonoları olabiliyor. Ülkemizde finansal kuruluşlar sağlam, geçmiş tecrübelerden ötürü kolay kolay devrilmez ama yine de bilginiz olsun. Fondaki bir finansal bono ihraççısı batarsa getiriniz ciddi anlamda zarar görebilir. Kişisel olarak ben bu riski çok düşük gördüğüm için alıyorum ama herkesin farklı risk algısı vardır.

murahhasaza @ 7 Nisan 2019 13:12:06

Güncel fon getirilerini %21-%21.70 civarında görüyorum. Kararsızlık kısmına yardımcı olmak adına kendi yöntemimi paylaşmak isterim. Belki fikir verir. Eğer devlet garantisini sorun ediyorsanız (Aktifbank bonosu, yatırım fonları gibi) getiri farkına bakabilirsiniz.
    Benim devlet garantisi için koyduğum marj kabaca 1-4 puan aralığında. Bu oranı öznel biçimde değiştirebiliyorum. Tamamen göz kararı. Para piyasasında 1 puanlık fark benim için uygunken Aktifbank bonosu için bu oran en az 2 puan olmak zorunda gibi...

Sayısal olarak:

+ Fon getirisi brüt %21, net %18.90
    + Mevduat getirisi brüt %21, net %17.85
    + Net getiri farkı 1.05 puan

Buna göre yatırım fonuna yatırım yapmak benim risk algıma uygun düşmekte. Benim bakkal hesabım bu şekilde. Siz de buna benzer bir yöntem izleyebilirsiniz.

Farklı yaklaşımı olan arkadaşlar da kendi yöntemlerini ya da bildikleri akademik yöntemleri bizimle paylaşabilirse sevinirim.

e_capkan @ 8 Nisan 2019 12:40:52
    www.bloomberght.com
    2 YILLIK TAHVİL | IECM2Y Index | Bloomberg HT
    https://www.bloomberght.com/tahvil/faiz

gösterge faiz %22.47 an itibariyle

Moldova_lover @ 8 Nisan 2019 14:10:17

Gösterge'deki oynaklık doları geçti,bugün de 22,95'den döndü....

• Sanki döviz fiyatları ve mevduat faizi oranları yükseliş yapacak gibi bir hava var, 1-2 ay evvel dahada düşecek havası vardı o kayboldu sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

Sanki döviz fiyatları ve mevduat faizi oranları yükseliş yapacak gibi bir hava var, 1-2 ay evvel dahada düşecek havası vardı o kayboldu sanki
    aynen o kayboldu, şimdi 1 puan felan artış gösteriyorlar. gerisi gelir..
  • www.tefas.gov.tr
    Takasbank TEFAS | Fon Analiz
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FIL

Mevduat karsılıgı % 23 net....

YTD....

• Burgan bank ile ilgili bilgi almak isteyen tarafıma ulaşabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak kredi çekip daire aldık malum dask yapıldı senesi geldi ilk dask banka tarafından yapıldı bu senede bankaya mı yaptıracağız yoksa dışarıdan bi sigortaya yaptıra biliyor muyuz
    Ben krediyi çektim ilçede şubeyi kapattı banka zorunlu olarak başka il merkezine gitmem lazım teşekkürler şimdiden

• Aktif çok gerilerde kaldı. Günlükte Deniz bile 22,50 veriyor. Sağlam bir artış yapmazsa n kolay da radarımdan çıkar.
  • 22.50burgan bank oranı bilgi almak isteyen tarafıma ulasabılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ing 23 alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.