Şimdi Ara

tüm beşiktaşlıların gözü aydın....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle şuınu sölemek istiyorum rıza hoca beşiktaşa futbolcu olarak çok şey vermiş birisidir buna kesinlikle lafımız yok ama teknik adamlığı beşiktaşı kaldıracak kadar profosyonel olmadığı haftalardır belli idi bana gre çok geç verilmiş bir karar ama zararın neresinden döner sek kardır umarım bundan sonrası beşiktaş ve türk futbolu için hayırlısı olur.

• net olarak bir cvp söylersen sevinirim
    tüm beşiktaşlıların gözü aydın.... demekle neyi kastettigin
  • SADECE RIZANIN GİTMESİYLE BU TAKIM DÜZELMEZ KARDEŞİM BUNU DAHA İDRAK EDEMEDİNİZMİ O TÜPÇÜNÜN YÖNETİMİN BAŞINDAN GİTMESİ GEREKİYOR
  • Şimdi Rıza gitti dertler bitti mi? Çözüm bu mu???
  • Beşiktaş’ın yeni Teknik Direktörü Yunanistan’ı Avrupa Şampiyonu yapan Otto Rehhagel olacak
  • Ya kardeşim bizdeki sıkıntının aynısı Bjkde de var
    YÖNETİM sıkıntımız burda.
    Bjk li arkadaşlarla bi yönetimlerimizin harcadıkları hocalara bir bakalım
    G.S yönetimi:Lucescu(İmparator uğruna harcandı yazık oldu
    İmparator(Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü)
    Hagi(Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı)
    Yani sen bu değerleri harcayacaksın sonrada o koltukta oturmaya devam edeceksin olmaz böyle birşey

BEŞİKTAŞINDA BU TABLODAN FARKI YOK İSTERSENİZ CAPELLO YU GETİRİN GERİYE GİDER 1 CM İLERİ GİTMEZ
  • Rızaya destek çıksaydı Yönetim başarılı olurdu
    Sorun sadece yönetimdedir

Taraftarların bir tanesi bile Rıza hocaya tepki göstermedi
    Futbolcu ve yönetime tepki var

Rıza nın kalması lazımdı
    Çok yanlış yaptılar çookkk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bırakın bunları rızanın oynattığı futbol 1950 lerden kalmaydı kimse rızanın oynattığı kısır futboldan bahsetmiyor Allah aşkına adam markajımı kaldı bu devirde.Onun yüzünden futboldan soğudum lig maçlarını izleyemez oldum
  • rıza hocaya yazık oldu

onu istemeyen futbolcular gönderdi
  • td futbolcunun altında ezilmeyecek ezilirse böyle olur....tüm yetki td olacak bizim gerets atmış bacak bacak üstüne bşk karşısında oturuyor topcuda bunu gördümü td,den tırsıyor...
  • rıza hocaya yazık oldu bakın söyle uzun vadede kac yenilgisi var.şimdi tümere yüklenmekte olmaz ama birde futbolculara bakalım kim adam akıllı top oynuyor.bu takıma git en iyi transferleri yap oyuncu oynamak istemezse bi halt olmuyor.
    rıza hocanın son sözleri
    --BEŞİKTAŞA BORCUMU BİR GÜN MUTLAKA ÖDEYECEGİM

YA FUTBOLCULAR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

Bırakın bunları rızanın oynattığı futbol 1950 lerden kalmaydı kimse rızanın oynattığı kısır futboldan bahsetmiyor Allah aşkına adam markajımı kaldı bu devirde.Onun yüzünden futboldan soğudum lig maçlarını izleyemez oldum

istediğin oldu, mutlu musun? kaç kilo kına göndereyim? hala adam markajından, kısır futboldan bahsediyorsun. aç gözünü biraz. bosque neden başarısız oldu peki? o da mı adam markajı şu bu gibi sudan sebeblerle başarısız oldu?

serdar bilgili yi satıp onu arkadan vuranlar daha çok bedel ödeyecekler. bu bedele taraftarda dahil. bundan sonra maçları izle bakalım zevk alırsın umarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Bırakın bunları rızanın oynattığı futbol 1950 lerden kalmaydı kimse rızanın oynattığı kısır futboldan bahsetmiyor Allah aşkına adam markajımı kaldı bu devirde.Onun yüzünden futboldan soğudum lig maçlarını izleyemez oldum

istediğin oldu, mutlu musun? kaç kilo kına göndereyim? hala adam markajından, kısır futboldan bahsediyorsun. aç gözünü biraz. bosque neden başarısız oldu peki? o da mı adam markajı şu bu gibi sudan sebeblerle başarısız oldu?

serdar bilgili yi satıp onu arkadan vuranlar daha çok bedel ödeyecekler. bu bedele taraftarda dahil. bundan sonra maçları izle bakalım zevk alırsın umarım.

S.Bilgili takımını satmanın bedelini ödemiştir, daha da ödeyecektir

• YAA ARKADAŞLAR BEN RIZA HOCANIN BU TAKIMIN BASINDA KALMASINI İSTİYODUM YANİ SONUNA KADAR
    CUNKU BU TAKIMA İSTİKRAR LAZIM HERYIL YOLUN YARISINDA BAŞKA BİR TEKNİK DREKTÖR DEĞİŞİRSE WAY HALIMIZA
    AMA DEDİĞİM GİBİ BUYUK TAKIM OLMA YOLU İSTİKRARDAN GECER GORDON MİLNE İLE OLCAK SEYLER DEĞİL BUNLAR ARTIK BİZİM İSTEDİĞĞİMİZ BAŞARI DEĞİL SEREFLİ SAMPİYONLUKLAR...
  • kardeş yazımda belirttim zaten ne olduğunu tabiiki rızadan bahsediyorum rıza hoca beşiktaşı kaldıracak düşünce ve tekniğe sahip birisi olmadığı çalıştığı sürece gösterdi oyanttığı futboldaki düzensizlik herkes tarafından biliniyor kendisi de ne yaptığın farkında değil elindeki malzemyi kullanmak yerine ne olduğu belli olmayan dağınık bir futbol anlayışına sahip bir hoca ama rızanın beikteşlılığına asla laf sölemem beşiktaşa futbolcu olarak çok şey verdi pişmesi gerekiyor teknik adam olarak daha....
  • Evet mutluyum senin sudan sebep dediğin olaylar birt akımın omurgasıdır.Sed kendi sahanda kayseriye karşı 7 tane savunma oyuncusu ile çıkarsan hoca falkan değilsin demektir. Rıza anadolu takımlarında bu anlayışla başarılı olabilir ama Beşiktaş'ta olamaz. Bu rızayı savunanlar bir gram futboldan anlamıyor bence.
    quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

quote:

quote:

S.Bilgili takımını satmanın bedelini ödemiştir, daha da ödeyecektir

kimin kimi sattığını herkes biliyor. eğer serdar bilgili sattıysa bunların yaptıkları ne? küfürlerle uğurlandı. bununda başrol kahramanı şimdiki yönetimdir. bu kadar başarısızlığı serdar bilgili yönetimi gösterseydi demekki adamı asacaktınız.

• quote:

Evet mutluyum senin sudan sebep dediğin olaylar birt akımın omurgasıdır.Sed kendi sahanda kayseriye karşı 7 tane savunma oyuncusu ile çıkarsan hoca falkan değilsin demektir. Rıza anadolu takımlarında bu anlayışla başarılı olabilir ama Beşiktaş'ta olamaz. Bu rızayı savunanlar bir gram futboldan anlamıyor bence.
    quote:

quote:

sen futboldan anlıyorsun ya bu hepimize yeter.

soruma cevap ver bakalım. hadi rıza senin dediğin sebeplerle başarısız oldu diyelim. del bosque neden başarısız oldu da gönderildi? oda mı futboldan anlamıyordu?

del bosque ye sahip çıktığınız kadar rızaya sahip çıktınız mı? del bosgue ye devre arasına kadar dayandınız da rıza için neden sabır gösteremediniz? çünkü biri del bosque diğeri rıza değil mi?

tek suçlu rıza idi. gitti ve sorunlar bitti değil mi? iki yılda iki hocayı sene sonunu beklemeden gönderen bir yönetimin acaba hiç mi suçu yok? 10 gün öncesine kadar rıza giderse bizde gideriz diyen kimdi? rıza gitti ama sözü söyleyenler hala yerinde. bu yönetim sözünün arkasında bile duramıyor. sözünde durmayan yönetim ne kadar güvenilir olur? ve hala tek suçlu rıza.

devam etsinler hatta edin. beşiktaş futbol takımımız büyük bir kaosa sürükleniyor ama kimse bunun hesabını yönetimden sormuyor. rıza gider, bosque gider sular durulur nasıl olsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.