Şimdi Ara

Tüm Blackberry modellerine MEPD kodu verilir üstelik bedeva

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hırvat arkadaşın msn adresi aşağıda yazılı. Anlaşmakta biraz güçlük çekebilirsiniz kendisi hırvat ama bu işi bildiği kesin. Sizden 3-5 program indirip bil. kurmanızı istiyor. Programlar : TeamViewer , usbnet-client, Hamachi, Blackberry logger driver. Bu programlar kurduktan sonra kendisi sizi yönlendiriyor. Sen nasıl anlaştın derseniz ben google translete'i kullandım yazdım çevirdim gönderdim. Ben blackberry storm 9500 kullanıyorum ingiltereden hediye geldi, deli gibi forumlara yazıyordum sonra bi baktım bu arkadaş bana pm atmış önce tırstım ama ne kaybederimki dedim, bişe yaparsa çok çok format atarım dedim ama hiç gerek kalmadı programları kurdum bil. içine girdi telefonu bağladım onun içine girdi ve bana MEPD kodunu vermesi yaklaşık 15 saniye sürdü ve bil. çıktı. Üç kağıt olduğunu düşünüyorsanız istek bildirmessiniz benimki sadece yardım etmek çünkü ben bunun için 1 ay uğraştım yapmadığım şey kalmadı herkez parayla yapıyor bu zıkkımı. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sorularınızı yanıtlarım elimden geldiğince.
    sağlıcakla kalın.

Uygulama sizi korkutuyorsa
    1. Yeni msn adresi açın.
    2. İşlemi int. cafede yapın.
    3. Tel. yedeğini alın.

Hırvat arkadaşın msn'i : fahrudin.agic@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crcerrahoglu -- 15 Haziran 2010; 20:34:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crcerrahoglu

Arkadaşlar bana sadece isteğinizi yazın size arkadaşın msn adresini gönderim. Anlaşmakta biraz güçlük çekebilirsiniz kendisi hırvat ama bu işi bildiği kesin. Sizden 3-5 program indirip bil. kurmanızı istiyor. Programlar : TeamViewer , usbnet-client, Hamachi, Blackberry logger driver. Bu programlar kurduktan sonra kendisi sizi yönlendiriyor. Sen nasıl anlaştın derseniz ben google translete'i kullandım yazdım çevirdim gönderdim. Ben blackberry storm 9500 kullanıyorum ingiltereden hediye geldi, deli gibi forumlara yazıyordum sonra bi baktım bu arkadaş bana pm atmış önce tırstım ama ne kaybederimki dedim, bişe yaparsa çok çok format atarım dedim ama hiç gerek kalmadı programları kurdum bil. içine girdi telefonu bağladım onun içine girdi ve bana MEPD kodunu vermesi yaklaşık 15 saniye sürdü ve bil. çıktı. Üç kağıt olduğunu düşünüyorsanız istek bildirmessiniz benimki sadece yardım etmek çünkü ben bunun için 1 ay uğraştım yapmadığım şey kalmadı herkez parayla yapıyor bu zıkkımı. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sorularınızı yanıtlarım elimden geldiğince.
    sağlıcakla kalın

Görürsem söylerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

quote:

Orijinalden alıntı: crcerrahoglu

Arkadaşlar bana sadece isteğinizi yazın size arkadaşın msn adresini gönderim. Anlaşmakta biraz güçlük çekebilirsiniz kendisi hırvat ama bu işi bildiği kesin. Sizden 3-5 program indirip bil. kurmanızı istiyor. Programlar : TeamViewer , usbnet-client, Hamachi, Blackberry logger driver. Bu programlar kurduktan sonra kendisi sizi yönlendiriyor. Sen nasıl anlaştın derseniz ben google translete'i kullandım yazdım çevirdim gönderdim. Ben blackberry storm 9500 kullanıyorum ingiltereden hediye geldi, deli gibi forumlara yazıyordum sonra bi baktım bu arkadaş bana pm atmış önce tırstım ama ne kaybederimki dedim, bişe yaparsa çok çok format atarım dedim ama hiç gerek kalmadı programları kurdum bil. içine girdi telefonu bağladım onun içine girdi ve bana MEPD kodunu vermesi yaklaşık 15 saniye sürdü ve bil. çıktı. Üç kağıt olduğunu düşünüyorsanız istek bildirmessiniz benimki sadece yardım etmek çünkü ben bunun için 1 ay uğraştım yapmadığım şey kalmadı herkez parayla yapıyor bu zıkkımı. Umarım açıklayıcı olmuştur. Sorularınızı yanıtlarım elimden geldiğince.
    sağlıcakla kalın

Görürsem söylerim.

Dostum inanmayabilirsin yukarda bunu açıkça belirttim zaten. Bunu ispatlıyabilecek keşke bişe olsaydı elimde. Tek yapabilidiğim bu. Daha iyisini biliyorsan sen söyle. Msn ekleme sizi korkutuyorsa yeni hesap açın. Amacım sadece yardım etmek.

• beyler kıçıkırık bir simlock olayı için 50 lira alan sözüm ona kendini telefon tamircisi sanan tamirci parçalarının köküne kibrit suyu dökmek için burdayım,nette yaptığım çeşitli araştırmalar neticesinde birkaç program ve uygulamaya ulaştım,tek tek deneme yanılma yoluyla bu programları kullanarak bir nihayete ulaşmak ve sizlerle paylaşma gayesi içerisindeyim,açık açık söylüyorum hiçbir ücret talep etmeden herkesin işi görülsün ve kimse bu tamirci parçalarına muhtaç olmasın diyedir bu uğraşım.Sevgiler saygılar esen kalın ve beni izlemeye devam edin...
  • bunu yapan kişi imei numaranızı "kabak" gibi görecektir , gerisini siz hesap edin.(klonlama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_ersin

bunu yapan kişi imei numaranızı "kabak" gibi görecektir , gerisini siz hesap edin.(klonlama)

+1
  • Arkadaslar tavsiyem bu tur cozumlere pek inanmayim derim,
    Farkli cozumler mevcut,www.blackberry.gen.tr adresinde sim lock kirma islemleri hakkinda
    Bilgi alabilirsiniz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloweengage

beyler kıçıkırık bir simlock olayı için 50 lira alan sözüm ona kendini telefon tamircisi sanan tamirci parçalarının köküne kibrit suyu dökmek için burdayım,nette yaptığım çeşitli araştırmalar neticesinde birkaç program ve uygulamaya ulaştım,tek tek deneme yanılma yoluyla bu programları kullanarak bir nihayete ulaşmak ve sizlerle paylaşma gayesi içerisindeyim,açık açık söylüyorum hiçbir ücret talep etmeden herkesin işi görülsün ve kimse bu tamirci parçalarına muhtaç olmasın diyedir bu uğraşım.Sevgiler saygılar esen kalın ve beni izlemeye devam edin...

o kıçı kırık dediğin tamirciler sayesinde türkiyede kaç tane telefon tamir ediliyor kaç milyar dolarlık milliservet çöpe gitmekten kurtuluyor
    sen biliyormusun oradan ahkam kesmek kolay .. gelde yap bakalım milletin boka düşürdüğü telefonu parak kazanmak için sen eline bile alamazsın biz tamir ederiz. bir gün tamircilerin eline düşersen telefonum bozuldu diye unutma yazdıklarını . hadi bakalım çöz blackberry simlokunuda görelim . yalnız kullandıgın bir çok programıda cep telefonu tamircileri yapıyor unutma

• arkadaşlar isteyene 1 dk içinde blackberry için simlok kodunu verebilrim 10 lira karşılığında. sadece hangi ülke hangi operatör ve imei numarası lazım. sadece bir kişiye ücretsiz verebilirm.

5355648997 cemal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_ersin

bunu yapan kişi imei numaranızı "kabak" gibi görecektir , gerisini siz hesap edin.(klonlama)

Yaa biraz mantıklı olun nolur. Diyelimki kopyaladı yaa sana ne zararı var herif hırvatistanda. Bi ikincisi 14 ağustos 2009 da yazmışım bu konuyu fakat hiç bir sıkıntım olmadı işin güzel yani bırakın türkiyede kullanılan sim kartları hangi ülke kartını takarasanız takın açılıyor. Aslında sizide anlamıyor değilim o kadar çok fırsatçı düzenbaz sahtekar varki hangisine inanacağını şaşırıyor insan. Benim yazdığımı başkası yassa bende sizler gibi tepkiler verirdim emin olun ama üzgünüm bunu ispatlıyacak bişe yok elimde. Sadece yardımcı olmak istiyorum okadar. Konu altına msni de yazacam isteyen kullanır isteyen kullanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugcan

quote:

Orijinalden alıntı: halloweengage

beyler kıçıkırık bir simlock olayı için 50 lira alan sözüm ona kendini telefon tamircisi sanan tamirci parçalarının köküne kibrit suyu dökmek için burdayım,nette yaptığım çeşitli araştırmalar neticesinde birkaç program ve uygulamaya ulaştım,tek tek deneme yanılma yoluyla bu programları kullanarak bir nihayete ulaşmak ve sizlerle paylaşma gayesi içerisindeyim,açık açık söylüyorum hiçbir ücret talep etmeden herkesin işi görülsün ve kimse bu tamirci parçalarına muhtaç olmasın diyedir bu uğraşım.Sevgiler saygılar esen kalın ve beni izlemeye devam edin...

o kıçı kırık dediğin tamirciler sayesinde türkiyede kaç tane telefon tamir ediliyor kaç milyar dolarlık milliservet çöpe gitmekten kurtuluyor
    sen biliyormusun oradan ahkam kesmek kolay .. gelde yap bakalım milletin boka düşürdüğü telefonu parak kazanmak için sen eline bile alamazsın biz tamir ederiz. bir gün tamircilerin eline düşersen telefonum bozuldu diye unutma yazdıklarını . hadi bakalım çöz blackberry simlokunuda görelim . yalnız kullandıgın bir çok programıda cep telefonu tamircileri yapıyor unutma

Boka düşen telefon bozulmaz 1. Klozet içine çişe düşen telefon bile çabuk müdahale edilip sökülürse çeşitli reçine+tiner operasyonlarından sonra cillop gibi çalışmaya devam eder, tek sorun sökerken dikkat etmektir, ki beceriksiz insan yoktur 2. Gerçekten de çok para istiyor bazı meslektaşların, yani hiiiç koruma çünkü senin nâmını zedeleyen de o fahiş fiyatçı olanlardır sonuçta, bu da 3.

• arkdaşlar, blackberry bold 9650 modeli telefonumun unlock sorununu değerli arkadaşım CEMAL sayesinde çözdüm. kendisine burdan çok teşekkür ediyorum. kaç gündür uğraştığım sorunu çözdü. sorunu olan arkadaşların güvenle baş vuracağı bir kişidir. saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.