Arkadaşlar artık yapmamız gereken şey devletten ve şirketlerden internet ücretini düşürmesini istemek değil.
Türkiyenin e-Devlet sitesinde şöyle bir soru var.<font color='brown'>(Sıraya Değil İnternete Giriniz) KONU: Devletin bilişim politikasını uygulayacak/ uygulatacak "Bilgi Toplumu Bakanlığı" kurulması fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz?)</font id='brown'>
Sorarım size bizimle dalga geçen bir devlete yaptığı hatayı anlatmak yerine neden biz şirketlerden fiyat indirimi istiyoruz.
Yapmamız gereken devlet daireleri ve Yetkili Kişilere(Ama bu iş ile ilgili olabilecek kim varsa) şu tarz bir yazı göndermek. <hr noshade size='1'> <font color='green'><i>e devlet sitesi --------------- Sıraya Değil İnternete Giriniz
KONU: Devletin bilişim politikasını uygulayacak/ uygulatacak "Bilgi Toplumu Bakanlığı" kurulması fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz? --------------- VE KONUTLARDA İNTERNETE BAĞLANIM ORANI --------------- TİSK araştırmasına göre OECD ülkelerindeki konutlarda internete bağlanım oranları şöyle:
------------------------------------------ Sayın devlet yetkilileri bu açıdan bakınca güzel görünen internet kullanımını artırmayı isteyen temenniler ve <font color='brown'>Bilgi Toplumu Bakanlığı</font id='brown'>'nın üzerine yapılan konuşmalar ne kadar güzel görünüyor öyle değilmi?
Peki. Dileklerin hepsi güzel. Ama gerçekleşmesi için ne yapılıyor? İnsanlar Fakirlik sınırının altında yaşarken yiyecek almak yerine insanların 1 yılda %100'e yakın zam yapılan bir interneti kullanmasını nasıl düşünürsünüz. Bu ortamda bilgiye insanlar erişemezken Bilgi Toplumu Bakanlığından nasıl bahsedersiniz.
Sizden hiçbirşey istemiyoruz. Bari bunlar olurken devlet kurumlarında bu <font color='brown'>"Sıraya Değil İnternete Giriniz"</font id='brown'> tarz sahte dileklerde bulunulmasın.</i></font id='green'> <hr noshade size='1'> Arkadaşlar bence en güzeli herkesin kendi aklından geçenleri yazması. Bunu yapmanın zamanı artık gelmiştir. Artık günlük fiyat değişikliklerini konuşmanın bir anlamı kalmamıştır.
ewet sana sonuna kadar katıLıyorum .. ÖnceLikLe e-dewLet daha sonrada şu TELefon operatörLerini maiL bombasına tutma zamanı geLdi diye düşünüyorum .. Zaten AyceLL 1 mayısta ücretLeniyor ..
SewgiLerimLe !! ..
hükümet adsl ihalesinde 500bin portu gerçekçi bulmayıp 60bine indirdi ya helal olsun. daha bunlara ne denir
sesimizi daha çok duyurmalıyız. Buradan bütün gazetelerin teknoloji departmanlarına, devlet kurumlarına, televizyon kanallarına mail yağdıralım. hatta bu işten anlayan varsa otomatik mail atan bi program bulalım her internete girdiğimizde 20-30 tane farklı isimle otomatik mail atsın. Medya ile iletişim kurarsak onlarda kampanya gibi bişey yapabilir.
http://members.lycos.co.uk/feridun/mailgonder.html istediğiniz kadar maili buradan yollayabilirsiniz. hemde gönderen kısmına hangi mail adresini verirseniz o mail adresi başlığı altında gidiyor. Bu Gprs Konusu için özel hazırladık deneyin.
malicas çok güzel yapmışsınız tebrikler... kimlere mail göndereceğimizi belirleyelim burada mail adreslerini verelim herkes yüklensin...
Telsim : Tel : 444 0 542 Faks : 0212 448 75 85 ( Pbx ) Mail : mh@telsim.com.tr ***************************** Aycell Mail : musteri.hizmetleri@aycell.com.tr Telefon : Sabit hattan veya diğer operatörlerden 0312 444 1 505 Aycellden 444 1 505 veya 6060 *************************** Turkcell Tel:444 0 532 Faks : (212) 313 00 99 Mail:http://touristinfoonline.turkcell.com.tr/cgi-bin/tl/ulasin.cgi (Bunun için TGRKaTan' teşekkürler) ************************************** Aria Tel:444 1 550
Rica ederim .. görewimiz ..
bu arada bende diğerLerini arıyordum çok saoL maLicas :))
Şimdi geriye TeLevizyon kanaLLarı we gazete dergi gibi yayın kuruLuşLarının maiLLeri kaLdı .. OnLarıda birLeştirLim we işe başLayaLım ..
SewgiLerimLe !! ..
HAKAN ARIN ın yazdığı yazıyı aşağıdaki medya adreslerine mail olarak attım. Farklı mail adresleri kullanarak biraz bastıralım lütfen herkes destek olsum mail göndermek için şu adresi de kullanabilirsinizhttp://members.lycos.co.uk/feridun/mailgonder.html kaynak : malicas
Hadi arkadaşlar onca çalışmamızı boşa çıkarmayalım.Ne kadar çok kişiye sesimizi duyurabilirsek şansımız o kadar artar.Medya bunun için bulunmaz nimet.
Arkadaşlar sizden istediğim birşey var. Sürekli çok sayıda mail göndermekten bahsediyorsunuz. Ama birde düşününkü onlarda sizin bunu yapabileceğinizi düşünüyor.
Önemli olan şey bu değil. Önemli olan gerçek kimliğimizle onlara mail göndermek. Siz bunu yapınca onlarda sizin ve kendilerinin sanal dünyada değil gerçek dünyada olduğunu anlayacaktır. Ve işte onlarında beklemediği şey budur. Zaten yaptığımız şey dürüstçe bir istek.
Bunu bu şekilde lekelemeye bence hiç gerek yok. Siz bu şekilde yaptıkça onlar sizi daha az dikkate alacaktır. Ama Aycell hattı olanların hatlarını kapatmaları vb. tepkiler bana mantıklı geliyor. Ama bunu sadece söylemekle yetinmeyip yapmakta gerekiyor.
Sonuçta dürüstçe yapılan tepkilere karşı onlar yapmaları gereken şeyi yapmazlarsa yine kaybedecek olanlarda onlar olur.
Hadi size vede tabiki bana kolay gelsin.
arkadaşlar bu maillerle birlikte telekom'la ilgili şikayetlerimiz de yollasak ya!...madem ki bir furya başladı -ki güzel bir furya-...diul up bağlantının ücretlendirilme politikasıyla ilgili şikayetler de iletilsin yani...şu anda ben de gprs kullanıyorum ama internet'e ulaşım bi bütün....telekom yatırımlarını yapsın adsl mi isdn'mi artık her ne ise...onlarda yapsın sabit ücret uygulamasını ( hiç bir umudum yok gerçi ya..rahat para topluyorlar -kazanıyorlar demiyorum- nede olsa)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme