Şimdi Ara

tüm dh üyeleri fikirlerinize ihtiyacim var lütfen içeri gelin ( okul konusu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: X.Arybdis

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: X.Arybdis

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

OKUDUM KARDEŞ O OKULDA FAZLA ZAMANINI HARCAMADAN DÜZ LİSEYE GİT VE TM SEÇ VE İYİ BİR HAKİM OL.

ekleme:capslock açık kalmış silmekle uğraşılmaz

huhuh fakültesi eşit ağırlıkla alıyor ama

tmm "tm" eşit ağırlık demek bn tm okuyorum hukukçu olurum blki.ve dersler gerçeten çok rahat orda zamanın harcıyacağına gel düz liseye

bende tam olarak bunları düşünüyorum :/ millet harı harıl ders çalışır biz 3. 4. sınıfta haftanın 3 günü fabrikaya gideriz diğer 2 günün 1 günü boş... derslerle geçer koca 7 gün de 1 gün ders görüyoruz ya...

meslek lisesinin güzelliği 2 yıl üniversite ve iş garanti fazla kasmadan ama düz lisede çalışçam diyosan tmye gel kendine güveniosan

• up
  • çoğu meslekte de olduğu gibi avukatlıkta da çeşitli zorluklar var.
    iş bilmezsen avukat da olsan aç kalırsın.sandığın gibi her avukat lüks içinde yaşamıyor.
    sadece çok para kazanayım lüks yaşayayım derdindeysen bi kere daha düşün derim.belkide avukatlıktan hukuk sisteminden nefret ediceksin.insan sevmediği işi yapamaz.
  • Okumadım ama bu konu hakkında bilgi istemek için bu kadar uzun yazdığına göre sen Hukuk gerçekten istiyorsun.
    Ve istersen her şeyi başarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfeiniel

çoğu meslekte de olduğu gibi avukatlıkta da çeşitli zorluklar var.
    iş bilmezsen avukat da olsan aç kalırsın.sandığın gibi her avukat lüks içinde yaşamıyor.
    sadece çok para kazanayım lüks yaşayayım derdindeysen bi kere daha düşün derim.belkide avukatlıktan hukuk sisteminden nefret ediceksin.insan sevmediği işi yapamaz.

ben parasından ziyade mesleğindeyim aslında en azından ayda 2 davaya baksan makine ressamı olup 1 ayda kazanabileceğim parayı kazanırım diye düşünüyorum :S

quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Okumadım ama bu konu hakkında bilgi istemek için bu kadar uzun yazdığına göre sen Hukuk gerçekten istiyorsun.
    Ve istersen her şeyi başarabilirsin.

evet istiyorum ve o okulda hep içimde 'buraya ait değilim' duygusuyla yaşıyorum:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X.Arybdis -- 22 Ağustos 2011; 21:00:10 >

• inandığın yolda devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 23 Ağustos 2011; 20:22:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.