Bildirim
TÜM DONANIM HABER AİLESİNİN RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK MUTLULUK VE BAŞARI
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seviyosan git konuş bence -
bence küçük sürprizler yapmalısın böyle kutlamakla olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
bence küçük sürprizler yapmalısın böyle kutlamakla olmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: néophron
seviyosan git konuş bence
bayram kutlamasını bile alaya almışsınız ya helal olsun,ben aile derken sizlerden bahsetmiştim,tüm üyelerden neyse...... -
quote:
Orijinalden alıntı: TIRAZLI
quote:
Orijinalden alıntı: néophron
seviyosan git konuş bence
bayram kutlamasını bile alaya almışsınız ya helal olsun,ben aile derken sizlerden bahsetmiştim,tüm üyelerden neyse......
mesaj-avatar uyumu
edit: istek üzerine açıklama:
Bilindiği gibi Mevlana Celaleddin-i Rumi, hümanist bir insandır. "Gel, ne olursan ol yine gel!" sözü de bunun açık bir kanıtıdır. Benim burada kastettiğim şey, "TIRAZLI" nickname'li üyenin, forumdakileri aile olarak görmesi bir tür hümanizm olduğundan, Mevlana'nın felsefesiyle örtüşmesidir. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thracian Spartacus -- 31 Ağustos 2011; 2:11:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X