Şimdi Ara

TÜM DONANIM HABERCİLERE TELEFONLA BEDAVA KONUŞMA FIRSATI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
6.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hala neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum gerçekten size fırsat sunulmuş yasal mı değil mi yargılıyorsunuz.

Hizmeti arkadaştan almak zorunda değilsiniz sistemi denemiş biri olarak konuşuyorum telekomdan çok daha ucuza konuşabiliyorsunuz şu an Türkiye ile ücretsiz konuşabiliyoruz bi kaç link vericem

http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=18&PID=995 bende bu cihazın aynından var yalnız şu an arızalandı öncelikle bu cihaza ihtiyacınız var tek portlusunuda alabilirsiniz kurulum bilgileride sitede anlatılıyor

biz voipraider ı kullanıyoruzhttp://www.voipraider.com/en/index.html 10€ luk kredi bize 2 ay yetiyor abartılı konuşmalar olmadan

Turkey (Landline) SuperDeal! FREE FREE
    Turkey (Mobile) 0.130 0.155

sitelerinde verdikleri dakika ücretleri böyle dolar olarak sabit telefon için olan ücret yazılmamış 0.05 dolar civarında ve dönem dönem Türkiye aramaları ücretsiz ayrıca SMS te yollayabiliyorsunuz

• ne fiyat var ne adam gibi bir açıklama!

en iyisi herkesin bildiği betamax yazılımlarını kullanarak çok daha ucuza konuşmak.

sip ata analog addaptör aldığınızda ki grandstream ve links ürünleri var. bilgisayarınıza gerek kalmadan adsl bağlantınızı kullanarak çok ucuza konuşabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

Arkadaşlar hala neyi sorguluyorsunuz anlamıyorum gerçekten size fırsat sunulmuş yasal mı değil mi yargılıyorsunuz.

Hizmeti arkadaştan almak zorunda değilsiniz sistemi denemiş biri olarak konuşuyorum telekomdan çok daha ucuza konuşabiliyorsunuz şu an Türkiye ile ücretsiz konuşabiliyoruz bi kaç link vericem

http://www.telekomadsl.com/Default.aspx?pageID=18&PID=995 bende bu cihazın aynından var yalnız şu an arızalandı öncelikle bu cihaza ihtiyacınız var tek portlusunuda alabilirsiniz kurulum bilgileride sitede anlatılıyor

biz voipraider ı kullanıyoruzhttp://www.voipraider.com/en/index.html 10€ luk kredi bize 2 ay yetiyor abartılı konuşmalar olmadan

Turkey (Landline) SuperDeal! FREE FREE
    Turkey (Mobile) 0.130 0.155

sitelerinde verdikleri dakika ücretleri böyle dolar olarak sabit telefon için olan ücret yazılmamış 0.05 dolar civarında ve dönem dönem Türkiye aramaları ücretsiz ayrıca SMS te yollayabiliyorsunuz

o cihazla voipraider uyumlumu ?

• tamam cihaza baktımda ayar yapılıyormuş. peki bu ayarları nasıl öğreniriz acaba ?

çünkü 2 site için ayar vermişler. benim kullandığım voipwise.com bunun ayarlarını nerden bulucaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 10 Şubat 2008; 13:58:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

hangi önyargıdan bahsediyorsun rozix soru sordum sadece yanlış okudun heralde neyse
    fatih saol cevap için düşünmek lazım 10 liralık konuşuyorsun telekomdan 30 tl ye çıkıyor şusu buyu diye ama telefonu kapattırırsanda interneti alamıyorsun

Özellikle sana yazılmış bir mesaj değildi, öyle olsaydı alıntı yapardım.

Bazı arkadaşlar çok önyargılı düşünyor onlara hak veriyorum çünkü konuyu başlatan arkadaş çok ayrıntılı yazmamış ve %400 indirim gibi yanlış bir cümle kurmuş.

Bu ve bunun benzeri uygulamalar, modem to modem konuşmalarını ücretsiz yapıp yan uygulamalardan para kazanma amaçlıdır. Tabiki tamamen ücretsiz olması beklenemez zaten doğası gereği ters. Bu şirketler de sabit hatları ve mobil operatörleri aradığınız zaman para kazanmayı amaçlıyorlar. Her ne kadar yurtiçinde rekabet çok fazla olmasada yurtdışı fiyatlarında rekabet hat safhada ve eğer yurtdışı konuşma yapıyorsanız bu şirketler Türk Telekomdan çok daha uygun fiyat veriyorlar.

Böyle bir uygulamayı satın almayı planlayan kişi de internetten bir çok seçeneği karşılaştırıp seçim yapabilir.

• Önce braveheart655 e birkaç sorum olacak:

1-Hangi ülkede şehiriçi görüşmeler (ücretlendirme süresi oyunu ile de olsa) şehirlerarası görüşmelerden daha pahalıdır? (Birkaç ay önce düzeltildi.)
    2-Hangi ülkede rekabet kurumu Telekom şirketinin reklamlarını halkı yanıltıcı bularak durdurmuştur?
    3-Hangi ülkede alınan sabit ücretler imzalanan sözleşmeler ile konuşma karşılı iken bunu tek taraflı bir değişiklikle gece geç saatlerde yapılan görüşmelere karşılık gösterip alınan ücretleri haraca dönüştürmüştür?
    4-Hangi ülkede en ucuz internet bağlantısı 29 YTL + Sabit ücret oyunu ile 40 YTL yi geçmektedir? (Hiç telefon görüşmesi yapmasanız bile, ki yapmıyoruz zaten.)

Telekomu savunma çabanızı takdirle karşılıyorum ama Telekomu önce savunulacak hale getirmezseniz boşuna uğraşıyorsunuz ve mahcubolursunuz.

Diğer konulara gelince %400 ucuz sadece bir kelime oyunudur. 500 liralık bir malı 100 liraya alırsanız; 100 lira ödediğiniz bir üründe 400 lira indirim aldınız demektir. Yani %400 dedikleri aslında %80.

Ben birkaç aydır ETEN M600+ ile skype üzerinden skype'i olan herkesle ücretsiz konuşuyorum ama evdeki ADSL yüzünden Telekoma 40 YTL den fazla konuşmama ücreti ödüyorum.

Aynı işlemi VoiP telefonlarla yapabilirsiniz.

• Türk Telekom'un dışındaki diğer telekom firmaları da şehiriçi görüşme hizmeti verecek. Böylece fiyatlar yüzde 80 ucuzlayacak07.06.2007 14:49
    Uzak mesafe telefon işletmecilerinin (UMTH) büyük bir umutla beklediği şehiriçi görüşmeler için lisans kararı Telekomünikasyon Kurumu'ndan çıktı. Türk Telekom'un pazardaki tekelini ortadan kaldıracak karar sonrası şehiriçi görüşmeler yüzde 80'lere varan oranlarda ucuzlayacak.

Referans Gazetesi'nde Feray Akşit imzasıyla yer alan habere göre Türk Telekom'un (TT) uzak mesafe telekom hizmeti (UMTH) veren şirketler karşısındaki en büyük kozu olan şehiriçi görüşmeler de rekabete açılıyor. YENİ

OPERATÖRE NASIL GEÇİLECEK
    * Tüketicinin ilk yapması gereken farklı fiyat tarifeleri hazırlayacak olan operatörlerden birine karar vermesi.

* Seçilen operatöre 'Türk Telekom aboneliğinden çıkıp X operatörün abonesi olmak istiyorum" şeklinde bir dilekçe yazıp verilecek.

* Bundan sonra inisiyatif tamamen operatörde olacak. Operatör Türk Telekom'a başvuracak "X aboneniz bizim abonemiz olmak için başvuruda bulundu" diyecek ve geçiş işlemlerini yürütecek.

* Firmalar arasında geçiş işlemi en geç 10 gün içinde tamamlanacak. Faturaları da Türk Telekom değil, yeni operatör gönderecek.

* Eğer abone isterse numara değişikliğine de gidebilecek. Bu numaranın başında ise tıpkı GSM operatörlerinde olduğu g2ibi üç haneli bir rakam bulunacak.

UMTH firmalarının uzun zamandır beklediği, şehiriçi görüşme lisansları haziran sonunda verilmeye başlanacak. İsminin açıklanmasını istemeyen bir üst düzey Telekomünikasyon Kurumu (TK)yetkilisi, şehiriçi sabit hat pazarını bu ay sonunda rekabete açma kararı aldıklarını söyledi. Lisansların verilmesiyle A tipi lisans sahibi olan tüm telekom firmaları için şehiriçi abone kazanma yolu açılacak. Firmalar şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramalarındaki gibi şehiriçinde de tüketiciyi ucuza konuşturacak.

Sabit hatlardan şehiriçini aramanın yüzde 80'lere varan oranlarda ucuzlayacağı belirtiliyor. Birçok alternatif telekom operatörünün şehiriçi görüşmeler için altyapısı hazır.

Şehiriçi kavga çıkarmıştı

2004'te sabit telefon pazarında, şehirler ve milletlerarası görüşme hizmeti için lisanslarının verilmesiyle, başlayan serbestleşme süreci haziran sonunda şehiriçi görüşme hizmet lisanslarının dağıtılmasıyla tamamlanacak.

Böylece sektördeki rekabet iyice kızışacak ve UMTH firmaları, sadece uzak mesafede değil, şehiriçinde de TT'nin rakibi olacak. TT'nin martta açıkladığı yeni tarifede de kavga, şehiriçi görüşmelerdeki düzenlemeden kaynaklanmıştı. TT, şehiriçi görüşmelerde yüzde 25'e varan oranlarda zam yaparken, uzak mesafe ve GSM görüşmelerinde yüzde 57 civarında indirime gitti. Bu durum ise UMTH firmalarını ayaklandırdı. UMTH firmaları "TT tekel olduğu için şehiriçi görüşmelerde zam yaptı. Uzak mesafede ise fiyat kırdı" diyerek isyan etti.

ADSL İÇİN TELEFON ŞART DEĞİL

Türk Telekomun ADSL hizmeti sırasında vatandaşlara sabit hat çekilmesi yolundaki şartını Kocaeli Tüketici Hakem Heyeti reddetti. Karara göre artık ADSL için sabit telefon edinme mecburiyetine gerek kalmadı, hakem heyeti bu kararını ülke genelinde yaygınlaştıracak.

Yüzde 100 alternatif

Uzak mesafe telefon görüşmelerini ucuza getirmek için telekom firmalarını kullanan tüketiciler, lisansların verilmesiyle şehiriçi görüşmelerini de bu operatörler üzerinden yapabilecek. Sabit hatlardan şu anda UMTH operatörleri vasıtasıyla görüşme farklı alternatiflerle yapılıyor. Bunlar arasında "calling card" ve A tipi lisansların verilmesi ile başlayan "sürekli abonelik" alternatifleri var. Calling card'da görüşmeler arama kartındaki bir numarayla yapılırken, diğer sistemde ise operatörün abonesi olunuyor.

Uzak mesafe görüşmelerini sürekli abone olarak alternatif operatörlerden yapan tüketicilere 2 fatura gidiyor. Uzak mesafe görüşmelerin faturası alternatif operatörlerden şehiriçi görüşmelerinki ise TT'den geliyor. Şehiriçi lisansların verilmesinden sonra alternatif operatörler şehiriçini de kapsayan tek fatura gönderebilecek.

ABONE UCUZA KONUŞACAK
    Şehiriçi görüşmeler için lisanslar Haziran sonunda verilmeye başlanacak

A tipi lisans sahibi firmalar şehiriçi abone kazanma yolu açılacak.

UMTH firmaları şehiriçinde de Türk Telekom'un rakibi olacak.

Böylece Türk Telekom'un pazardaki tekeli ortadan kalkacak.

Şehiriçi telefon görüşmeleri, yüzde 80'lere varan oranlarda ucuzlayacak.

Türk Telekom'dan ayrılmak isteyenlerin işlemleri 10 günde tamamlanacak.

Geçiş işleminde abonenin kullandığı eski numara değişmeyecek.

"Ben artık TT abonesi olmak istemiyorum" diyen tüketiciler, alternatif operatöre abone başvurusu yapacak. Alternatif operatör de dilekçe ile TT'ye başvurarak geçiş işlemini yapacak. Geçiş işleminin en geç 10 günde tamamlanacak.

Şehiriçi bedava olabilir

Telekom firmalarının şehiriçi hizmeti verebilmesi için öncelikle A tipi lisansa sahip olmaları gerektiğini belirten Süperonline Genel Müdürü Savaş Ünsal, TK ile bunun dışında ayrıca bir lisans anlaşması daha imzalanacağını söyledi.

Şehiriçi görüşmelerinin rekabete açılmasıyla serbestleşmenin tamamlanacağını belirten Ünsal, "Geçen hafta yerel alan paylaşımı anlaşması imzaladık. Bundan sonra TT santrallarının içine kendi santrallarımızı de koyabileceğiz. Bu büyük bir gelişme. Şehiriçi görüşmelerini de yaptırmaya başlamamız ile birlikte artık sektör tam serbest hale gelecek. Yeni bir dönem başlıyor" dedi.

TT dışında diğer operatörlerin de şehiriçi görüşmeler yaptırmaya başlamasıyla fiyatların "bedava" denecek seviyelere kadar ineceğini belirten Ünsal, "Tek eksiğimiz vardı o da şehiriçi hizmeti verememek. Örneği eskiden ABD ile görüşme 1 dolara yapılırken nasıl 8 cente indiyse, şehiriçi görüşmeler de ucuzlayacak. Hatta planlarımız arasında ABD'deki gibi, düşük bir ücret karşılığında abonelerimizi şehiriçi ile bedava konuşturmak bile var" diye konuştu.

Kaynak: HaberTürk
    Türk Telekom'un dışındaki diğer telekom firmaları da şehiriçi görüşme hizmeti verecek. Böylece fiyatlar yüzde 80 ucuzlayacak

07.06.2007 14:49
    Uzak mesafe telefon işletmecilerinin (UMTH) büyük bir umutla beklediği şehiriçi görüşmeler için lisans kararı Telekomünikasyon Kurumu'ndan çıktı. Türk Telekom'un pazardaki tekelini ortadan kaldıracak karar sonrası şehiriçi görüşmeler yüzde 80'lere varan oranlarda ucuzlayacak.

Referans Gazetesi'nde Feray Akşit imzasıyla yer alan habere göre Türk Telekom'un (TT) uzak mesafe telekom hizmeti (UMTH) veren şirketler karşısındaki en büyük kozu olan şehiriçi görüşmeler de rekabete açılıyor. YENİ

OPERATÖRE NASIL GEÇİLECEK
    * Tüketicinin ilk yapması gereken farklı fiyat tarifeleri hazırlayacak olan operatörlerden birine karar vermesi.

* Seçilen operatöre 'Türk Telekom aboneliğinden çıkıp X operatörün abonesi olmak istiyorum" şeklinde bir dilekçe yazıp verilecek.

* Bundan sonra inisiyatif tamamen operatörde olacak. Operatör Türk Telekom'a başvuracak "X aboneniz bizim abonemiz olmak için başvuruda bulundu" diyecek ve geçiş işlemlerini yürütecek.

* Firmalar arasında geçiş işlemi en geç 10 gün içinde tamamlanacak. Faturaları da Türk Telekom değil, yeni operatör gönderecek.

* Eğer abone isterse numara değişikliğine de gidebilecek. Bu numaranın başında ise tıpkı GSM operatörlerinde olduğu g2ibi üç haneli bir rakam bulunacak.

UMTH firmalarının uzun zamandır beklediği, şehiriçi görüşme lisansları haziran sonunda verilmeye başlanacak. İsminin açıklanmasını istemeyen bir üst düzey Telekomünikasyon Kurumu (TK)yetkilisi, şehiriçi sabit hat pazarını bu ay sonunda rekabete açma kararı aldıklarını söyledi. Lisansların verilmesiyle A tipi lisans sahibi olan tüm telekom firmaları için şehiriçi abone kazanma yolu açılacak. Firmalar şehirlerarası, uluslararası ve GSM aramalarındaki gibi şehiriçinde de tüketiciyi ucuza konuşturacak.

Sabit hatlardan şehiriçini aramanın yüzde 80'lere varan oranlarda ucuzlayacağı belirtiliyor. Birçok alternatif telekom operatörünün şehiriçi görüşmeler için altyapısı hazır.

Şehiriçi kavga çıkarmıştı

2004'te sabit telefon pazarında, şehirler ve milletlerarası görüşme hizmeti için lisanslarının verilmesiyle, başlayan serbestleşme süreci haziran sonunda şehiriçi görüşme hizmet lisanslarının dağıtılmasıyla tamamlanacak.

Böylece sektördeki rekabet iyice kızışacak ve UMTH firmaları, sadece uzak mesafede değil, şehiriçinde de TT'nin rakibi olacak. TT'nin martta açıkladığı yeni tarifede de kavga, şehiriçi görüşmelerdeki düzenlemeden kaynaklanmıştı. TT, şehiriçi görüşmelerde yüzde 25'e varan oranlarda zam yaparken, uzak mesafe ve GSM görüşmelerinde yüzde 57 civarında indirime gitti. Bu durum ise UMTH firmalarını ayaklandırdı. UMTH firmaları "TT tekel olduğu için şehiriçi görüşmelerde zam yaptı. Uzak mesafede ise fiyat kırdı" diyerek isyan etti.

ADSL İÇİN TELEFON ŞART DEĞİL

Türk Telekomun ADSL hizmeti sırasında vatandaşlara sabit hat çekilmesi yolundaki şartını Kocaeli Tüketici Hakem Heyeti reddetti. Karara göre artık ADSL için sabit telefon edinme mecburiyetine gerek kalmadı, hakem heyeti bu kararını ülke genelinde yaygınlaştıracak.

Yüzde 100 alternatif

Uzak mesafe telefon görüşmelerini ucuza getirmek için telekom firmalarını kullanan tüketiciler, lisansların verilmesiyle şehiriçi görüşmelerini de bu operatörler üzerinden yapabilecek. Sabit hatlardan şu anda UMTH operatörleri vasıtasıyla görüşme farklı alternatiflerle yapılıyor. Bunlar arasında "calling card" ve A tipi lisansların verilmesi ile başlayan "sürekli abonelik" alternatifleri var. Calling card'da görüşmeler arama kartındaki bir numarayla yapılırken, diğer sistemde ise operatörün abonesi olunuyor.

Uzak mesafe görüşmelerini sürekli abone olarak alternatif operatörlerden yapan tüketicilere 2 fatura gidiyor. Uzak mesafe görüşmelerin faturası alternatif operatörlerden şehiriçi görüşmelerinki ise TT'den geliyor. Şehiriçi lisansların verilmesinden sonra alternatif operatörler şehiriçini de kapsayan tek fatura gönderebilecek.

ABONE UCUZA KONUŞACAK
    Şehiriçi görüşmeler için lisanslar Haziran sonunda verilmeye başlanacak

A tipi lisans sahibi firmalar şehiriçi abone kazanma yolu açılacak.

UMTH firmaları şehiriçinde de Türk Telekom'un rakibi olacak.

Böylece Türk Telekom'un pazardaki tekeli ortadan kalkacak.

Şehiriçi telefon görüşmeleri, yüzde 80'lere varan oranlarda ucuzlayacak.

Türk Telekom'dan ayrılmak isteyenlerin işlemleri 10 günde tamamlanacak.

Geçiş işleminde abonenin kullandığı eski numara değişmeyecek.

"Ben artık TT abonesi olmak istemiyorum" diyen tüketiciler, alternatif operatöre abone başvurusu yapacak. Alternatif operatör de dilekçe ile TT'ye başvurarak geçiş işlemini yapacak. Geçiş işleminin en geç 10 günde tamamlanacak.

Şehiriçi bedava olabilir

Telekom firmalarının şehiriçi hizmeti verebilmesi için öncelikle A tipi lisansa sahip olmaları gerektiğini belirten Süperonline Genel Müdürü Savaş Ünsal, TK ile bunun dışında ayrıca bir lisans anlaşması daha imzalanacağını söyledi.

Şehiriçi görüşmelerinin rekabete açılmasıyla serbestleşmenin tamamlanacağını belirten Ünsal, "Geçen hafta yerel alan paylaşımı anlaşması imzaladık. Bundan sonra TT santrallarının içine kendi santrallarımızı de koyabileceğiz. Bu büyük bir gelişme. Şehiriçi görüşmelerini de yaptırmaya başlamamız ile birlikte artık sektör tam serbest hale gelecek. Yeni bir dönem başlıyor" dedi.

TT dışında diğer operatörlerin de şehiriçi görüşmeler yaptırmaya başlamasıyla fiyatların "bedava" denecek seviyelere kadar ineceğini belirten Ünsal, "Tek eksiğimiz vardı o da şehiriçi hizmeti verememek. Örneği eskiden ABD ile görüşme 1 dolara yapılırken nasıl 8 cente indiyse, şehiriçi görüşmeler de ucuzlayacak. Hatta planlarımız arasında ABD'deki gibi, düşük bir ücret karşılığında abonelerimizi şehiriçi ile bedava konuşturmak bile var" diye konuştu.

Kaynak: HaberTürk

http://forum.zoque.net/gundem/24961-telekom-tekeli-son-buluyor/

Bu arada teşekkürler abi

• quote:

Orjinalden alıntı: murat124

ayrıca tercihinize baglı olarak %400 (Dörttyüz) e varan indirimlerle

Matematik öğretmenini kimdi senin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Ben de Matematikçi olarak %400 indirime takıldım...

100 liralık konuşsak 300 lira üstüne para verecekler...
    1000 liralık konuşsak 3000 lira üstüne para verecekler...

aynısını ben de yazacaktım yazılmış ya daha önce : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: braveheart655

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN. ANCAK, TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BU VE BENZERİ HİZMETLEDEN YARARLANMAK İSTEYENLER LÜTFEN DİKKATLİ OKUSUNLAR:

1. ŞEHİRİÇİ ARAMALARDA HALA TÜRK TELEKOM'UN TEKELİ MEVCUT. YANİ ŞEHİRİÇİ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK İSTİYORSANIZ KULLANABİLECEĞİNİZ TEK YOL TÜRK TELEKOM!

2. ŞEHİRLERARASI, ULUSLARARASI YA DA GSM'İ ARAMAK İSTEDİĞİNİZ TAKDİRDE SADECE BU KONUDA YETKİLENDİRME ALMIŞ İŞLETMECİLERİ KULLANABİLİRSİNİZ(NETONE TELEKOM, KOÇNET VB.)BU LİSANS OLMADAN VERİLEN TELEFON HİZMETLERİ KESİNLİKLE YASADIŞIDIR. UMTH OLARAK KISALTILMIŞ BU YETKİLENDİRMEYİ ALMIŞ OLAN ŞİRKETLERİN LİSTESİNİ AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ:
    http://www.tk.gov.tr/doc/lisans/UMTH_Isletmecileri.html

3. BİLİYORUM Kİ BU İLANDAKİ GİBİ GİRİŞİMLERDEN SÖZ KONUSU LİSANS SAHİBİ İŞLETMECİLER ÇOK ŞİKAYETÇİLER.(KORSAN TAKSİ OLARAK NİTELENDİRİLEBİLİRLER.) BU KONUDA TELEKOMÜNİKASYON KURUMU'NUN YAKIN GELECEKTE BU ŞİRKETERE KARŞI ÇOK CİDDİ AKSİYON ALMASI VE CEZALAR KESMESİ SÖZ KONUSU.

4. KULLANICILARA TAVSİYEM: HAYATTA BEDAVA KONUŞMA YA DA %400 UCUZLUK GİBİ ŞEYLER YOKTUR.(ÜSTÜNE PARA MI VERECEKLER!!!!) ASLA VE ASLA LİSANS ALMAMIŞ, DEVLETİNE VERGİSİNİ ÖDEMEYEN İNSANLARLA ÇALIŞMAYIN. AKSİ TAKDİRDE SİZİN DE YASADIŞI BİR HİZMET ALDIĞINIZDAN ÖTÜRÜ BAŞINIZ BELAYA GİREBİLİR.

NOT: MÜMKÜN OLDUĞUNCA GENEL KONUŞMAYA ÇALIŞTIM. EĞER BU İLANI VEREN KİŞİLER HANGİ LİSANSLARLA BU HİZMETİ VERDİKLERİNİ VE HATTA VERGİ ÖDEYİP ÖDEMEDİKLERİ KONUSUNDA HERKES GİBİ BENİ DE AYDINLATIRLARSA SEVİNİRİM. NİTEKİM YASAL VE %400 İNDİRMLE KONUŞMAMI SAĞLAYACAK BİR HİZMETE NASIL HAYIR DİYEBİLİRİM?????

NOT2: UMARIM BU MESAJIM ADMINLER TARAFINDAN SİLİNMEZ.

arkadaşım çok güzel açıklama yaptın öncelikle teşekür ederim

şimdi ben bu voip olayını 2 -3 yıldır kullanıyorum türkiyeden bir firmadanda almıyorum ne diye alayım kazık yemek içinmi almanyadan satın alıyorum ve kullanıyorum bunda ne var şimdi bu yasakmı tamam yasaksa neden voip ürünleri türkiyede satılıyor satılmasın bu işi kim yapıyorsa onlar satabilsin sadece ve bizde aleti alırken kredide almak zorunlu olsun çözüm çok
    benim devletim konusuna gelince inankı kanımın son damlasına kadar vatanseverim soyumuzu araştırdım 1893 yılından beri sinopta kaydımız vaz ondan öncesine ulaşamadım şimdi ben ülkem için her gün vergi verirken devletim ne yapıyor telekom dediğin kuruluşu yabancılara satıyor gerçi sattılmadık pek bir yer kalmadıya dikili ağacı bile sattık vergi haaa evet vergi diyarbakır elektrik parası ödemesin diye ben her ay faturamı %70 daha fazla ödüyorum hadi bakalım ekmeğe zam geleli 1 ay oldu şimdi yeniden zam geliyor olacak işmi son 5 yılın acısını böyle çıkarıyorlar
    işte benim devletim canım güzelim ülkemi vergi diye diye ağlatıyor
    şimdi sana soruyorum arkadaşım benim ev sahibimin 6 dairesi var ve 1 kuruş vergi vermezken ben kiracı olarak vergi veriyorum ve geçen yıl verdiğim kiranın nerdeyse 2 katını veriyorum %80 zam benim devletim voip peşini bıraksın asıl milleti soyanlara dur desin şimdi sen dersin şikayet et evet edeyim ama kimse bu adamlara ceza kesmiyor olanda benim gibi adamlara oluyor konuşun arkadaşlar asacak halleri yokya 30 bin şehit verdik vermeyede devam ediyoruz adamı 5 yıldızlı otelden daha iyi bir şekilde bakıyoruz hemde benim vergimle hadi bakalım başka ülke olsa 2 asker için savaş çıkarıyor biz ne yapıyoruz hiççç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunu -- 10 Şubat 2008; 17:03:35 >

• Adam bi başlık açmış siz %400'e takılmışsınız.
    Yukarıda ayrıntılarıyla anlatıyor işte, benim bile ilgimi çekmemişti şimdi okudum.
    Sık konuşanlar için bir fırsat sayılır.

Başlığı açan kardeş, sen de şu %400 olayını ya sil ya da düzelt.
    Bizim millet takıldı kaldı orada.
  •  TÜM DONANIM HABERCİLERE TELEFONLA BEDAVA KONUŞMA FIRSATI

bu tablo 1045 in tablosu 1045 de ön numara çevirerek gerçekleşir ben anlamadım 1045 mi sizin şirket?
  • OHHHHOOOOOO BİZ BURDA YOKKEN İŞLER KARIŞMIŞ

ŞİRKETİMİZ PERSONELLERİNDEN GENÇ ARKADAŞLARIMIZ BİRAZ ERKEN DAVRANARAK BU MESAJI YAYINLAMIŞ VALLA Bİ DÖVMEDİĞİNİZ KALMIŞ ALLAHTAN YETİŞTİK
    NASIL OLUYORDA DURUM BOYLE BİR HAL ALIYOR VALLA KOMEDİ
    DOGRU WEB SİTESİ YOK FİYAT YOK..O ZAMAN VURUN
    KONUN ÖZÜ BİZ SİSTEM KURUYORUZ FİYAT SAĞLIYORUZ IP SANTRAL KURUYORUZ ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ BİR ÇOK LİSANSLI UMTH FİRMASI İLE ÇALIŞIYORUZ
    BURADA DH KULLANICILARINA BİR JEST YAPALIM DEMİŞ BİZİM ARKADAŞLAR ONLARDA ALDIK KABUL ETTIK ALLAH RAZI OLSUN DEMEMİŞLER..BU İŞİN ALTINDA BİR İŞ VAR DEMİŞLER..ARAMAK İSTEYEN ARASIN
    MSN DEN NASIL SESLİ KONUSUYORSAN ALSANA HEDİYE KAPAT BİLGİSAYARI KONUŞ KONUŞABİLDİĞİN KADAR BU MUCİZE DEĞİL BUNU İLK BİZ YAPMIYORUZ BURDAKİ EN TİCARİ AMAÇ ZORLASAN ZORLASAN SİZDEĞERLİ TEKNOLOJİ SEVERLERİ KAZANMAK VE ONLARLA GELECEĞE YÖNELİK İNSANİ TİCARİ SOSYAL BAĞLAR KURMAK OLABİLİR NASILMI _? ;
    BİR ÖRNEK VERELİM
    DEGERLİ DH ÜYELERİNDEN BİRİ AMCASININ ŞİRKETİNE GİTSE DESEKİ AMCA KULLANDIĞINIZMEVCUT SABİT TELEFON HATLARINA DAHA AZ ÖDEMEK İSTERMİSİN.?
    ** NUMARAN DEĞİŞMİYCEK **MEVCUT SANTRALİN DEĞİŞMİYCEK** ÖN NUMARA ÇEVİRMİYCEKSİN**ATA CİHAZI KULLANMIYCAKSIN VE %13 İLE %50 DAHA AZ ÖDİYCEKSİN SİZCE AMCA NEDER ??
    AŞAĞIDAKİ FİYAT LİSTESİNİ İNCELEYİN .....................

İŞTE BİZ BU VE BENZERİ ÜRÜN YAZILIM VE DONANIM HİZMETİ SUNUYORUZ AVRUPADA ÇOĞU UMTH ŞİRKETİNDE ŞEBEKE İÇİ ZATEN BEDAVA ...SORUN NERDE....SORUN YOK VAKTİM OLSA DAHA UZUN YAZARDIM AMA SNIRLI...HEPİNİZ KALIN SAĞLICAKLA....

TÜM DONANIM HABERCİLERE TELEFONLA BEDAVA KONUŞMA FIRSATI

• BU ARADA REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ ÖLÜMÜNE % DE 400 İNDİRİM ACABA SLOGANIMIZ BUMU OLSA:))
  • murat124 öncelikle şunu söyliyeyim hiçbir önyargıyla yazmıyorum yada hiçbir şüpheyle sadece şunu soruyorum bu sefer cevaplarsan sevinirim bu tablo 1045 yani Millenicom adlı şirkete aittir siz bu tablonun aynısınmı yapacaksınız yoksa siz Millenicom adlı şirketmisiniz bi cevaplarsan sevinirim
    ayrıca bu arkadaşlar dediğin kim aynı üye adıyla hepinizmi konuşuyorsunuz
  • Voip teknolojisini ismini ne koyarsanız koyun hangi firma hangi adla satıyor olursa olsun teknoloji voip dir. Eskiden beri süre gelen kablo döşe hizmet ver devri yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Temel amaçta budur. Zaten telefon alt yapısı temele inerseniz oldukça ilkeldir. Voip artık her yeri bir ağla örtülü olan dünyamız için iletişimde bir gelişmedir. Voip cihazını istediğiniz firmadan alabilirsiniz sunucuyu imal eden belli firmalar vardır onun dışında gerisi sunucu yazılımın (şirketin kıllığına kalmıştır size cihaz satmak için uyumlu uyumsuz diyebilir) Bir mac numarasının diğer bir mac numarasıyla telnette konuşmasının hızlı ve modern yüzü denilebilir. Dikkat edilecek nokta fiyat sunucu kalitesi ve müşteri hizmeti kalitesidir. Yoksa bunda da kesinti yanki eko vs olmaktadır. Bu sistemin devlet tarafına gelirsek telekom burada da belirleyici kişi değildir Telekom da diğer firmalar gibi bu hizmeti kullanma hakkını develetten almış şirketlerden biridir.(Sunucu Lokasyonu) İzni develet verir firmalar izin çerçevesinde uygulamayı yapar. Tabi yetki belgesi olmayan firmalar bu hizmeti türkiyede veremezler. Burada konu edilen voip hizmetini veren kişi yetki belgesine sahip ise hizmetine ve fiyatına güvenirseniz anlaşmanızı yaparsınız. Benim önerim telekom hariç büyük bir firmadan bu hizmeti almanızdır. Hizmeti ucuza almak yada ürün almak size hoş gelebilir ancak sonrasında hizmet vaad edilen gibi olmayınca müşteri duyarsızlığı ile karşılaşmak kaçınılmaz olabilir.

• Sayfanın tamamını okudum ve yazma gereği hissettim.
    Evet bende bir yıldan fazla bir süredir Voip üzerinden bilgisayara mikrofonlu bir kulaklık takarak konuşuyordum.
    En sonunda bilgisayar olmadan konuşayım dedim ve kendime bir Linksys Pap2T marka Sip ata cihazı (Voip adaptör) satın aldım. Ve kendime alttaki şemada gördüğünüz sistemi kurdum.

Oh be dedim kendi kendime bilgisayarsız doya doya çok ucuza konuşmak ne güzelmiş. Bilgisayarım bozulmuş olsa ve hiç açılmasa dahi bundan etkilenmeden hem sabit hatları, hemde şehirlerarası, cep telefonu ve içlerinde bedava olan birçok ülkeyi de rahat rahat arayabiliyorum.

Türk telekomda hattım da Hesaplı hat. Sadece telekomun kazığı olan sabit ücret 9 ytl ödüyorum.

Bizleri her zaman kazıklayan Türk telekom; sabit ücretleri 1 ytl civarına düşürmezse, ücretsiz 100 kontör olayını (22:00-08:00 saatleri arasında ararsan tabii) tüm aya yaymazsa, Standart hattı olanlara daha önce verdiği ücretsiz 100 kontörü geri vermezse, Adsl kullanmak için mutlaka telefon hattını kullanma zorunluluğunu Türk halkına yutturmaya, hala dünyanın en pahalı internetini kullandırmaya devam ederse, bende dünyanın kullandığı Voip teknolojisini telekoma heray ödediğim Adsl ücreti vasıtasıyla çatır çatır kullanmaya devam edeceğim.
    Türk telekomun müşteri potansiyeli Cem Yılmaz'ın reklamlarına rağmen gittikçe düşüyor. Yakında müşteri bulmak için fiyatları ister istemez düşürecekler ama atı alan da Üsküdara gezmeye gitmiş olacaktır.

• Az kaldı az Tellcom fiberoptikleri döşüyor

umarım o da TT gibi geçirgen fiyatlarla adsl satmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: braveheart655

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN. ANCAK, TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BU VE BENZERİ HİZMETLEDEN YARARLANMAK İSTEYENLER LÜTFEN DİKKATLİ OKUSUNLAR:

1. ŞEHİRİÇİ ARAMALARDA HALA TÜRK TELEKOM'UN TEKELİ MEVCUT. YANİ ŞEHİRİÇİ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK İSTİYORSANIZ KULLANABİLECEĞİNİZ TEK YOL TÜRK TELEKOM!

2. ŞEHİRLERARASI, ULUSLARARASI YA DA GSM'İ ARAMAK İSTEDİĞİNİZ TAKDİRDE SADECE BU KONUDA YETKİLENDİRME ALMIŞ İŞLETMECİLERİ KULLANABİLİRSİNİZ(NETONE TELEKOM, KOÇNET VB.)BU LİSANS OLMADAN VERİLEN TELEFON HİZMETLERİ KESİNLİKLE YASADIŞIDIR. UMTH OLARAK KISALTILMIŞ BU YETKİLENDİRMEYİ ALMIŞ OLAN ŞİRKETLERİN LİSTESİNİ AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ:
    http://www.tk.gov.tr/doc/lisans/UMTH_Isletmecileri.html

3. BİLİYORUM Kİ BU İLANDAKİ GİBİ GİRİŞİMLERDEN SÖZ KONUSU LİSANS SAHİBİ İŞLETMECİLER ÇOK ŞİKAYETÇİLER.(KORSAN TAKSİ OLARAK NİTELENDİRİLEBİLİRLER.) BU KONUDA TELEKOMÜNİKASYON KURUMU'NUN YAKIN GELECEKTE BU ŞİRKETERE KARŞI ÇOK CİDDİ AKSİYON ALMASI VE CEZALAR KESMESİ SÖZ KONUSU.

4. KULLANICILARA TAVSİYEM: HAYATTA BEDAVA KONUŞMA YA DA %400 UCUZLUK GİBİ ŞEYLER YOKTUR.(ÜSTÜNE PARA MI VERECEKLER!!!!) ASLA VE ASLA LİSANS ALMAMIŞ, DEVLETİNE VERGİSİNİ ÖDEMEYEN İNSANLARLA ÇALIŞMAYIN. AKSİ TAKDİRDE SİZİN DE YASADIŞI BİR HİZMET ALDIĞINIZDAN ÖTÜRÜ BAŞINIZ BELAYA GİREBİLİR.

NOT: MÜMKÜN OLDUĞUNCA GENEL KONUŞMAYA ÇALIŞTIM. EĞER BU İLANI VEREN KİŞİLER HANGİ LİSANSLARLA BU HİZMETİ VERDİKLERİNİ VE HATTA VERGİ ÖDEYİP ÖDEMEDİKLERİ KONUSUNDA HERKES GİBİ BENİ DE AYDINLATIRLARSA SEVİNİRİM. NİTEKİM YASAL VE %400 İNDİRMLE KONUŞMAMI SAĞLAYACAK BİR HİZMETE NASIL HAYIR DİYEBİLİRİM?????

NOT2: UMARIM BU MESAJIM ADMINLER TARAFINDAN SİLİNMEZ.

http://www.alcacell.com.tr/iletisim.htm Bu firmayı göremedim listede siz biliyor musunuz? Bunlar bizim şirkete bunu pazarlamaya çalışıyorlar ama lisansları yoksa izin vermeyeyim ben de... Yardımcı olursan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat124

[size=4] TÜM DONANIM HABERCİLERE TELEFONLA BEDAVA KONUŞMA FIRSATI

AB TELEKOM serverlarının kapılarını siz donanım habercilere ; doya doya b e d a v a konuşmanız için sonuna kadar açıyor dışarda kalıp üşümeyin,arkadaşlarınızla konuşurken kontör harcayıp üzülmeyin..

Bilgisayar olmadan veya kapalı iken ata cihazı ile bizim servarlarımızdan sınırsızca Ülke veye şehir fark etmeksizin bedava konuşabilirsiniz .
    Yapmanız gereken tekşey piyasadan bir adet ata cihazı satın almak ve şirketimizin size sağlayacağı server ayarlarını Ata cihazına girmek. Ata cihazlarını bulamazsanız üzülmeyin size özel fiyatla bizden temin edebilirsiniz.

Sistem aşagıdaki grafikte basitce acıklanmıştır siz ve partneriniz yada aynı cihaza sahip bütün arkadaşlarınız. Ata cihazlarını alıp internete baglıyor ve bunlara birer normal telefon takıyor hatta dek telefon olursa sistem kablosuz hale geliyor..sonra arkadaş gurubunuzla kendinize ait özel yeni numaralarla dilediğinizce bedavaya konuşmak size kalıyor..
    ayrıca tercihinize baglı olarak %400 (Dörttyüz) e varan indirimlerle Normal Uluslararası ve Gsm
    görüşmelerinizide yapmanız işin extrası.

AB TELEKOM

**Bizimle çalışmak isteyen forum arkadaşlarımız için " personel@avantajonline.com".

/>

Böyle faydalı paylaşımlar yaptığınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.