Şimdi Ara

TÜM DONANIM HABERCİLERE TELEFONLA BEDAVA KONUŞMA FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
6.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜM DONANIM HABERCİLERE TELEFONLA BEDAVA KONUŞMA FIRSATI

AB TELEKOM serverlarının kapılarını siz donanım habercilere ; doya doya b e d a v a konuşmanız için sonuna kadar açıyor dışarda kalıp üşümeyin,arkadaşlarınızla konuşurken kontör harcayıp üzülmeyin..

Bilgisayar olmadan veya kapalı iken ata cihazı ile bizim servarlarımızdan sınırsızca Ülke veye şehir fark etmeksizin bedava konuşabilirsiniz .
    Yapmanız gereken tekşey piyasadan bir adet ata cihazı satın almak ve şirketimizin size sağlayacağı server ayarlarını Ata cihazına girmek. Ata cihazlarını bulamazsanız üzülmeyin size özel fiyatla bizden temin edebilirsiniz.

Sistem aşagıdaki grafikte basitce acıklanmıştır siz ve partneriniz yada aynı cihaza sahip bütün arkadaşlarınız. Ata cihazlarını alıp internete baglıyor ve bunlara birer normal telefon takıyor hatta dek telefon olursa sistem kablosuz hale geliyor..sonra arkadaş gurubunuzla kendinize ait özel yeni numaralarla dilediğinizce bedavaya konuşmak size kalıyor..
    ayrıca tercihinize baglı olarak %400 (Dörttyüz) e varan indirimlerle Normal Uluslararası ve Gsm
    görüşmelerinizide yapmanız işin extrası.

AB TELEKOM

**Bizimle çalışmak isteyen forum arkadaşlarımız için " personel@avantajonline.com".

TÜM DONANIM HABERCİLERE TELEFONLA BEDAVA KONUŞMA FIRSATI

• bende birtane arızalı ATA cihazı var bunu onarabilecek teknik hizmetiniz var mı? siteniz çok amatörce gerekli birşey bulmak mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 9 Şubat 2008; 19:00:43 >
  • kullanan arkadaslar yazarsa nasıl bısey bu
  • site şu anda revize ediliyor. Ata cihazınıza isterseniz bakarız
  • spa3000 var bende hizmetten nasıl yararlanacağım?
  • kAr_gA Arama planı yamayı biliyormusun ?
  • bilmiyorum varsa bir yönerge linki yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar kapalıykende normal telefon gibi aramamı yapılıyor bu aletle üstelik bedava öylemi
  • Evet bilgisayar kapalıyken normal arama yapılabiliyor ve ücretsiz.Aradıgınız kişide aynı sistemi kullanıyor olmalı.
  • Bide şu sizinle çalışmak isteyen kısmını biraz açsanız ne tür elemana ihtiyacınız var?
  • ilginç bir olay wallahi...aslı varsa deneyen varsa bizlerlede paylaşırlarsa mutlu olurum şahsen...
  • Muhtemelen bu ATA cihazını modemin kablolu portlarından birine baglıyorsun, yani ATA cihazı modeme baglı bir bilgisayar gibi oluyor, sonra ATA cihazına sana hizmeti saglayacak telekom firmasının sana verdigi ayarları giriyorsun ve böylece ATA cihazı telekom firmasının serverları ile haberleşip arama vs yapabilir hale geliyor. Sonrasında ise herhangi bir telefonu bu ATA cihazına baglıyorsun ve telefon konusmalarını Turk Telekomun "Telefon sinyalleri" ile degil de sana hizmeti veren diger telekom sirketinin (yani bu ilan icin AB Telekom) serverlarından gelen "Internet sinyalleri" ile yapıyorsun.

İşin aslı çogu kişinin bildigi VoIP (Voice over Internet Protocol) (yani Internet Protokolü kullanarak (ya da üzerinden) ses iletimi). Böylece Turk Telekomun "Telefon sinyalleri" ile verdigi hizmeti cooook daha ucuza AB Telekomun "VoIP sinyalleri" ile alıyorsun, AB Telekom bu hizmeti sana saglayabilmek icin Turk Telekomla anlasıyor ve ondan x milyon dakika görüşme hizmeti satın alıyor, sonucta kullanılan TT altyapısı ve bunun bedelini ödüyor, sonra da bu dakikaları bizlere perakende olarak pazarlıyor.

Ancak ATA cihazı tam olarak nedir, tam anlamıyla nasıl çalısır bilmiyorum, yukarı büyük ihtimalle dogru olan tahminlerimi yazdım.

• Ben aynı mantıkta farklı bir firmanınkini kullanıyorum. gerçekten süper bir sistem.... www.tele kutu.com dan aldım tavsiye ederim...
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN. ANCAK, TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. BU VE BENZERİ HİZMETLEDEN YARARLANMAK İSTEYENLER LÜTFEN DİKKATLİ OKUSUNLAR:

1. ŞEHİRİÇİ ARAMALARDA HALA TÜRK TELEKOM'UN TEKELİ MEVCUT. YANİ ŞEHİRİÇİ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK İSTİYORSANIZ KULLANABİLECEĞİNİZ TEK YOL TÜRK TELEKOM!

2. ŞEHİRLERARASI, ULUSLARARASI YA DA GSM'İ ARAMAK İSTEDİĞİNİZ TAKDİRDE SADECE BU KONUDA YETKİLENDİRME ALMIŞ İŞLETMECİLERİ KULLANABİLİRSİNİZ(NETONE TELEKOM, KOÇNET VB.)BU LİSANS OLMADAN VERİLEN TELEFON HİZMETLERİ KESİNLİKLE YASADIŞIDIR. UMTH OLARAK KISALTILMIŞ BU YETKİLENDİRMEYİ ALMIŞ OLAN ŞİRKETLERİN LİSTESİNİ AŞAĞIDA BULABİLİRSİNİZ:
    http://www.tk.gov.tr/doc/lisans/UMTH_Isletmecileri.html

3. BİLİYORUM Kİ BU İLANDAKİ GİBİ GİRİŞİMLERDEN SÖZ KONUSU LİSANS SAHİBİ İŞLETMECİLER ÇOK ŞİKAYETÇİLER.(KORSAN TAKSİ OLARAK NİTELENDİRİLEBİLİRLER.) BU KONUDA TELEKOMÜNİKASYON KURUMU'NUN YAKIN GELECEKTE BU ŞİRKETERE KARŞI ÇOK CİDDİ AKSİYON ALMASI VE CEZALAR KESMESİ SÖZ KONUSU.

4. KULLANICILARA TAVSİYEM: HAYATTA BEDAVA KONUŞMA YA DA %400 UCUZLUK GİBİ ŞEYLER YOKTUR.(ÜSTÜNE PARA MI VERECEKLER!!!!) ASLA VE ASLA LİSANS ALMAMIŞ, DEVLETİNE VERGİSİNİ ÖDEMEYEN İNSANLARLA ÇALIŞMAYIN. AKSİ TAKDİRDE SİZİN DE YASADIŞI BİR HİZMET ALDIĞINIZDAN ÖTÜRÜ BAŞINIZ BELAYA GİREBİLİR.

NOT: MÜMKÜN OLDUĞUNCA GENEL KONUŞMAYA ÇALIŞTIM. EĞER BU İLANI VEREN KİŞİLER HANGİ LİSANSLARLA BU HİZMETİ VERDİKLERİNİ VE HATTA VERGİ ÖDEYİP ÖDEMEDİKLERİ KONUSUNDA HERKES GİBİ BENİ DE AYDINLATIRLARSA SEVİNİRİM. NİTEKİM YASAL VE %400 İNDİRMLE KONUŞMAMI SAĞLAYACAK BİR HİZMETE NASIL HAYIR DİYEBİLİRİM?????

NOT2: UMARIM BU MESAJIM ADMINLER TARAFINDAN SİLİNMEZ.

• taksoyy seni tebrik ediyorum bilgilerin ve kurdugun mantık dogru biraz bu bilgileri tamamlarsak
    Şöyleki ;
    Ata cihazı = voip cihazı

VOIP cihazı, telefon trafiğinin veri ağı üzerinden aktarılması için IP’ye dönüştürülmesini sağlayan bir cihazdır. İki şekilde kullanılır:

1. Gelen PSTN/telefon hatlarını VOIP/SIP’e dönüştürmek:

Bu usülde VOIP cihazı aramaların alınmasını & normal telefon şebekesi üzerine yerleştirilmesini sağlar. Pek çok işletmede, bilindik telefon hatlarını kullanmayı sürdürmek tercih edilir çünkü bu yöntem daha üstün kalitede aramaları garanti edebilir.

2. Bilindik bir PBX/Telefon sistemini IP ağına bağlamak:

Bu durumda VOIP cihazı aramaların VOIP yoluyla yapılmasını sağlar. Ancak ondan sonra aramalar bir VOIP hizmet sağlayıcısı aracılığıyla yapılır veya birden fazla ofisi olan bir firmada, ofislerarası aramaların maliyeti, aramaların İnternet üzerinden yönlendirilmesiyle düşürülebilir. VOIP cihazları harici birimler ya da PCI kartları olarak mevcuttur. Cihazların büyük çoğunluğu harici ünite şeklindedir. VOIP cihazında IP ağı için bir bağlayıcı ve telefon hatlarını bağlamak için bir veya birden fazla port bulunacaktır. Şimdilik bu kadar...

• braveheart655 kardeş sende o sektörün içinde olan biri olarak bu tarz bir yorum yazman aşikardı fakat devlette iletişim özgürlüğünün farkında değil malesef...anladık çok teknolojik bir ülke değiliz, teknoloji satın alınlar grubundayız ama 50 YTL gelen faturanın sadece 10YTL'lik kısmı konuşmaysa geri kalanıda yok harç yok vergi ıvır zıvırsa o devletin milleti başka alternatifler ucuz yollar aramaya başlayacaktır ve yapılan kampanyaların en kralındanda faydalanmadan durmaz, duramaz hatta icap ederse devletin sunduğu hizmeti elinin tersiyle bile iter...şahsen ben öyle yapardım doğrusu...Neden diye sorma hiç çünkü cevap çok açık...kazancımın ve sahip olduklarımın %70ine yakınına devlete veriyorum yada harcıyorum...kim isterki böyle bu durumu...kampanya ile hiçbir alakam yok ama bu tarz bir yoruma bu tarz bir cevap yorumu yapmak istedim...Hayırlı akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 9 Şubat 2008; 20:18:04 >
  • Internet üzerinden msn,skype lowratevoip,freenet gibi firmalar nasıl türkiyede servis veriyorsa bizde aynı şekilde hizmet vermekteyiz ayrıca telekom calışanı olarak sonlandırmanın telekom tarafından yapıldıgını ve illegal bir şirkete Telekom tarafından sonlandırma yapılmayacagını bilmekte fayda vardır.
    Bu arada Telekom çalışanlarının matematik bilgisini tekrar gözden geçirmelidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat124
    Internet üzerinden msn,skype lowratevoip,freenet gibi firmalar nasıl türkiyede servis veriyorsa bizde aynı şekilde hizmet vermekteyiz ayrıca telekom calışanı olarak sonlandırmanın telekom tarafından yapıldıgını ve illegal bir şirkete Telekom tarafından sonlandırma yapılmayacagını bilmekte fayda vardır.
    Bu arada Telekom çalışanlarının matematik bilgisini tekrar gözden geçirmelidir.

haklısın kardeş...telekoma bedava diyince kaşıntılar basıyor herhalde...750YTL'ye pırlanta gibi genç mühendisleri işe alırsa, ADSL'de de hala direnirse bu konu dahada çok sapacak gibi hade neyse gene fazla birşey söylemek istemiyorum...
  • ATA cihazı modeminize bağlanıyor ve herhangi bi telefona yukarda resmi zaten mevcut

cihazın içerisinde kendide ait bir yazılım var karşılıklı 2 kişi konuşacaksanız internet üzerinden bir köprü oluşturuyor ve karşılıklı ücretsiz konuşmanızı sağlıyor skype tarzı birşey ama daha kaliteli konuşabiliyorsunuz ve bilgisayara ihtiyacınız yok

tüm dünyada ki sabit telefonları ve gsm operatörlerini aramak içinse herhangi bi voip accountunuz gerekli skype olabilir türevleri çok ancak ATA cihazlarını tam bilmiyorum bütün voip şirketlerini desteklemiyor olabilir. her neyse bu voip şirketlerinden kredi alıyorsunuz ücretlendirme telekoma göre %400 e varacak kadar gerçekten ucuz 10€ luk kredi ile 300dkk ya yakın konuşabiliyorsunuz net rakam söylemiyorum tarifeleri tam bilmiyorum ve dönem dönem Türkiye içi ücretsiz oluyor (şu an voipraider da Türkiye ücretsiz) yani şu ki olay tamamen internet bağlantısı üzerinden fazlasıyla yasal bir şekilde gerçekleşiyor.

Ev telefonunuzu ADSL bağlantınız için ve aranmak için bu sistemi de arama yapmak için kullanabilirsiniz. Böylece telekoma sadece adsl ve telefon sabit ücreti öder voip firmalarından da cazip fiyatlara kredi alarak uygun fiyatlara telefon görüşmesi yapabilirsiniz..

ATA cihazım bozulduğu için şu an ben kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 9 Şubat 2008; 20:31:28 >

• % 400 indirim ne demek ya ?
    Nasıl bir şey bu ?
    Her yüz YTL konuşmamda bana 300 YTL üste ödeme yapmaları gerekiyor. Süpermiş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.